Merhabalar
Sclinic'in bir kaç olayından sonra paylaşım yapmama kararı aldım. Seanslar biteli 4 hafta oldu. Şimdi detaylı yazacağım. Paylaşmama nedenim, Sclinic'in bu konuyu gördüğünü düşünmem. Ona göre biraz daha iyi muamele yaptılar diyebilirim.
Tedaviye ilk başladığımda, ilk 2 seans gerçekten iyiydi. Kök hücre uygulanıyordu. Çok fazla verim aldım. Saçlarım birden gürleşti. Fakat 3. seanstan 8. seansa kadar sadece vitamin verdiler. Saçlarım tekrar incelmeye ve dökülmeye başladı. Moralimi bozdu bu da. Kök hücre kullandıklarında, açık yaraya kolonya değmiş gibi yakıyordu. İlk 2 seanstan sonra bu hissiyat gitti. 9. ve 10. seansta tekrar uyguladılar. Saçlarım toparlandı. Son 2 seans yeniden vitamin verdiler. Aslında işin başından sonuna kadar gerçekten kök hücre tedavisi yapsalar, çok daha iyi sonuç alacağıma emindim.
Kan değerlerime bakmamı söylediler. D vitamini eksevimli. Demir ve B12 kritik seviyedeydi. Bunları 2-3 ay takviye olarak kullandım. Şu anda kan değerlerim normal. Ama bunu 5-6 ayda bir kontrol edeceğim.
Xpecia ve hair forte kullanıyordum. 3. seanstan sonra onu da bıraktım. Zaten amacım kafama her gün bir şeyler sürüp, onla uğraşmamaktı. 15 günde 1 çekerim çilesini demiştim.
Şu anda saç dökükmem durdu. Elimi attığımda saç gelmiyor. Duştan sonra havluda onlarca saç görüyordum. Artık çok nadir 1-2 tane görüyorum.
Tedaviye evde devam etmeye karar verdim. 3 haftada bir olmak üzere, sürekli kök hücre ile devam edeceğim. 6-7 ay sonra iyi bir sonuç elde ederim gibi duruyor.
Sclinic tedavi ücretine 8 bin tl istemişti. Ben forumdan seçkin diye bir arkadaştan 3te 1i fiyatına aldım. Bir de öyle deneyeceğim.
Bu tedavide sıfırdan saç çıkmadı. Var olan tüm ince telli saçları kalınlaştırdı. Tamamen kelseniz, hiç denemeyin. Paranıza yazık olur. Ama saçlarınız incelerek ve seyrelerek gidiyorsa, bir deneyin derim.
Tedaviye başlamadan önce ve bugün çekilmiş fotoları paylaşıyorum.
TEDAVİDEN ÖNCETEDAVİDEN SONRA