Fatih hocam paylaşımın çok önemli biraz sıkı takip ile toparlayacağını düşünüyorum.
Burada işlem yaptıran arkadaşların ne ile karşı karşıya olduğunu çok iyi özetlemişsin . Bende bazı uyarılar yapayım ki kimsenin parası çarçur olmasın.
Öncelikle ilk seanslarda iyi sonuç aldığını görmüşsün yüksek ihtimal stem crum hl uygulandı. Serum sclinic ile aynı beyaz ve mavi renklerde altta resimleri bırakıcam. Hekimlere satışı yapılan ürün.Güney Kore firması bunu yüksek peptide içeren mbooster ile kullanılmasını istiyor fakat fiyatı kök hücre ile aynı olduğundan sclinic bunu da kullanmıyor. Serum sarı renkli görselden bunuda seçebilirsin.
Şimdi oyunun döndüğü kısma gelelim:)
Şeffaf olarak bahsettiğin serum sadece Hl olarak geçiyor . İçerisinde vitamin, aminoasit ve mineraller var . Fiyatı çok daha uygun ve isteyen herkes ulaşabilir . Hekimlere satışı yapılan Prof bir ürün değil.
Size bu ürünü kim bilir kaç seanstır uyguluyorlar . Bu işlemi yaptıran arkadaşlar bunu göz önünde bulundursalar çok iyi olur.
Burada işlem yaptırılmasını kesinlikle önermiyorum. Zaten bu serumlara ulaşma imkanımız var çok daha düşük fiyatlara . Ayrıca ürünü haftada 1 olacak şekilde kullanmak görsel olarak sonuçları arttırıyor.
Bunu kendimde test ettim. Dermapen ile kendime rahatça uyguluyorum.
Yakında bir konu açacağım ürün incelemesi olarak orada daha detaylı yazarım. Hemen yazma sebebimde işlem yaptıranlar serumları bilsin gerekirse karşı çıksın diye .
%100 haklısın hocam. İlk başta göz boyamak için kök hücre ile başladılar. Daha sonra onu kesip, vitamin ile devam ettiler.
Bu seanstan sonra Sclinic bitmiştir benim için. Maddi herhangi bir sıkıntım olmadığı için denemek istedim. Ama karşılığında sizlerden yeni şeyler öğrendim. Bir nevi bu bilgiyi satın almış oldum. Eğer Sclinic düşünen arkadaşlar varsa, iki kere düşünsün derim. İstedikleri rakam herkesin karşılayacağı bir rakam değil sonuçta.
Seçkin hocamın yaptığı gibi yapıcam. Evde kendim devam edicem tedaviye. Hemde oradaki tedavinin çok çok altında bir rakama.