Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 15030 defa)

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #91 : 27 Haziran 2021, 20:19:03 »
Gelişme çok iyi ilk fotolara göre Maşallah. Peki hocam hala hairforte ve xpecia kullanıyor musun ?

Başta D vitamini olmak üzere bir kaç vitaminde eksik çıkmıştı. Xpecia ve D vitamini takviyesini düzenli alıyorum. Hairforte'u da 2 günde bir akşamları kullanıyorum sadece.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #92 : 02 Temmuz 2021, 14:23:40 »
6. Seans

Saçlarım tekrar dökülmeye başladı. Mevsimsel midir yoksa tedavide bir şeyi eksik mi kullanıyorlar bilemedim. İlk iki seansın sonunda saça masaj yaparken, dipleri yanıyordu. Şimdi daha acılı bir seans geçiriyorum ama masaj esnasında herhangi bir yanma yok. Ve ilk iki seans da saç dökülmem durmuştu. Ne kadar zorlasam da en fazla 2-3 tel geliyordu. Şimdi elimi her attığımda gelmeye başladı. Saçlarım hacimlenmişti, hacmini kaybetmeye başladı. Tepe bölgesi tekrar seyrelmeye başladı. İlk seanslarda sormuştum, 3 tane farklı kür kullandıklarını belirtmişlerdi. Ama son seanslarda dikkat ettim. Sadece iki kür kullanıyorlar. İki şişe de şeffaf olan şişelerdendi. M.Booster kullanmıyorlar. Sanırım dökülmeyi kesen ürün bu olsa gerek.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 02 Temmuz 2021, 16:37:33 »
prp yaptır o bölge ağırlıklı olmka üzere imkanın var 350 tl seansı kimi yerde iyi yerlerde var saçların dokulmesını bı sure durdurur uzatır besler bence yaptır imkanın varsa
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #94 : 02 Temmuz 2021, 18:13:46 »
Fatih hocam paylaşımın çok önemli biraz sıkı takip ile toparlayacağını düşünüyorum.

Burada işlem yaptıran arkadaşların ne ile karşı karşıya olduğunu çok iyi özetlemişsin . Bende bazı uyarılar yapayım ki kimsenin parası çarçur olmasın.

Öncelikle ilk seanslarda iyi sonuç aldığını görmüşsün yüksek ihtimal stem crum hl uygulandı. Serum sclinic ile aynı beyaz ve mavi renklerde altta resimleri bırakıcam. Hekimlere satışı yapılan ürün.Güney Kore firması bunu yüksek peptide içeren mbooster ile kullanılmasını istiyor fakat fiyatı kök hücre ile aynı olduğundan sclinic bunu da kullanmıyor. Serum sarı renkli görselden bunuda seçebilirsin.

Şimdi oyunun döndüğü kısma gelelim:)
Şeffaf olarak bahsettiğin serum sadece Hl olarak geçiyor . İçerisinde vitamin, aminoasit ve mineraller var . Fiyatı çok daha uygun ve isteyen herkes ulaşabilir . Hekimlere satışı yapılan Prof bir ürün değil.

Size bu ürünü kim bilir kaç seanstır uyguluyorlar . Bu işlemi yaptıran arkadaşlar bunu göz önünde bulundursalar çok iyi olur.

Burada işlem yaptırılmasını kesinlikle önermiyorum. Zaten bu serumlara ulaşma imkanımız var çok daha düşük fiyatlara . Ayrıca ürünü haftada 1 olacak şekilde kullanmak görsel olarak sonuçları arttırıyor.
Bunu kendimde test ettim. Dermapen ile kendime rahatça uyguluyorum.

Yakında bir konu açacağım ürün incelemesi olarak orada daha detaylı yazarım. Hemen yazma sebebimde işlem yaptıranlar serumları bilsin gerekirse karşı çıksın diye .

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #95 : 02 Temmuz 2021, 18:28:12 »
Fatih hocam paylaşımın çok önemli biraz sıkı takip ile toparlayacağını düşünüyorum.

Burada işlem yaptıran arkadaşların ne ile karşı karşıya olduğunu çok iyi özetlemişsin . Bende bazı uyarılar yapayım ki kimsenin parası çarçur olmasın.

Öncelikle ilk seanslarda iyi sonuç aldığını görmüşsün yüksek ihtimal stem crum hl uygulandı. Serum sclinic ile aynı beyaz ve mavi renklerde altta resimleri bırakıcam. Hekimlere satışı yapılan ürün.Güney Kore firması bunu yüksek peptide içeren mbooster ile kullanılmasını istiyor fakat fiyatı kök hücre ile aynı olduğundan sclinic bunu da kullanmıyor. Serum sarı renkli görselden bunuda seçebilirsin.

Şeffaf olarak bahsettiğin serum sadece Hl olarak geçiyor . İçerisinde vitamin, aminoasit ve mineraller var . Fiyatı çok daha uygun ve isteyen herkes ulaşabilir . Hekimlere satışı yapılan Prof bir ürün değil.

Size bu ürünü kim bilir kaç seanstır uyguluyorlar . Bu işlemi yaptıran arkadaşlar bunu göz önünde bulundursalar çok iyi olur.

Burada işlem yaptırılmasını kesinlikle önermiyorum. Zaten bu serumlara ulaşma imkanımız var çok daha düşük fiyatlara . Ayrıca ürünü haftada 1 olacak şekilde kullanmak görsel olarak sonuçları arttırıyor.

Yakında bir konu açacağım ürün incelemesi olarak orada daha detaylı yazarım. Hemen yazma sebebimde işlem yaptıranlar serumları bilsin gerekirse karşı çıksın diye .

%100 haklısın hocam. İlk başta göz boyamak için kök hücre ile başladılar. Daha sonra onu kesip, vitamin ile devam ettiler.

Bu seanstan sonra Sclinic bitmiştir benim için. Maddi herhangi bir sıkıntım olmadığı için denemek istedim. Ama karşılığında sizlerden yeni şeyler öğrendim. Bir nevi bu bilgiyi satın almış oldum. Eğer Sclinic düşünen arkadaşlar varsa, iki kere düşünsün derim. İstedikleri rakam herkesin karşılayacağı bir rakam değil sonuçta.

Seçkin hocamın yaptığı gibi yapıcam. Evde kendim devam edicem tedaviye. Hemde oradaki tedavinin çok çok altında bir rakama.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 02 Temmuz 2021, 20:24:32 »

Hocam ayrı bir konuda bu etken maddeleri, nasıl ulaşılacağı, nasıl uygulanacağı ve dermapen gibi konuları işlersen çok memnun oluruz. Fiyat, tedarik konularında özellikle yardımcı olmamız gerektiğini düşünüyorum birbirimize çünkü bir çoğumuz için ucuz şeyler değil çünkü bu tedaviler mevcut haliyle.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 03 Temmuz 2021, 11:51:25 »
Mevsimsel değil o dökülme ve bu kürü kullanmayı tamamen bıraktığında en iyi ihtimalle x2 agresiflikle dökülecek.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 03 Temmuz 2021, 12:20:32 »
Mevsimsel değil o dökülme ve bu kürü kullanmayı tamamen bıraktığında en iyi ihtimalle x2 agresiflikle dökülecek.

nerden bu kadar emınsın  hemde X2 gibi döküleceğine ?  konuyla alakalı bır bılımsel makale yada kullanıcı yorumu varsa bızımle de paylaşırsan sevınırız

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 03 Temmuz 2021, 13:52:57 »
nerden bu kadar emınsın  hemde X2 gibi döküleceğine ?  konuyla alakalı bır bılımsel makale yada kullanıcı yorumu varsa bızımle de paylaşırsan sevınırız
Bilimsel makaleye gerek yok. 18 yaşından itibaren saçları dökülen ve Prp, mezatorapi gibi farklı tedaviler de dahil olmak üzere, Bioxin serum, minoxil sprey gibi birden fazla yöntemi kullanıp test etmiş tecrübeli bir birey olarak yazıyorum! Bu yöntemlerle kellik sorunu ortadan kalksaydı milyar dolarlık saç ekim sektörü batardı. Hatta bu söylediklerime mavi su da dahil. Bu ürünler saç çıkarır ama çıkan saçı tutmaz, kullanımı bıraktığında da dökülme hızı artar. Çevremde de çok kullanana şahit oldum. Alın size bilimsel makale.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 03 Temmuz 2021, 14:06:24 »
Bilimsel makaleye gerek yok. 18 yaşından itibaren saçları dökülen ve Prp, mezatorapi gibi farklı tedaviler de dahil olmak üzere, Bioxin serum, minoxil sprey gibi birden fazla yöntemi kullanıp test etmiş tecrübeli bir birey olarak yazıyorum! Bu yöntemlerle kellik sorunu ortadan kalksaydı milyar dolarlık saç ekim sektörü batardı. Hatta bu söylediklerime mavi su da dahil. Bu ürünler saç çıkarır ama çıkan saçı tutmaz, kullanımı bıraktığında da dökülme hızı artar. Çevremde de çok kullanana şahit oldum. Alın size bilimsel makale.

ürünü savunmak istemiyorum fakat  senın o kullandıklarının hepsını bende fazlasıyla kullandım bu senın saydıklarına ek olarak dmso ıle ru seti bıle hazırlayıp kullanmışlıgım var yıllardır  mınox finas ıvır zıvır bunları saymıyorum bıle.. neyse gelelım konumuza burdakı tedavı 15 gunde bır dermapenle yapılıyor hergun kullanmıyorsun 6 ay sonunda dırek bırakırsan elbet her ılacta oldugu gıbı bunda da gerıleme olacaktır da senın burda x2 gıbı hızda dokulcek dıyıp altını doldurmadan  konuşmuş olmana anlam veremedim.. bu söyledıklerıne istinaden bunda da aynısı hızlıca olacak demene şaşırdım!   
saç ektirdiğinde de sonuçta kalan saçlarının sağlığı için birşeyler kullanıp korumak gerekıyor.  burda x2 hızla dokulecek dıyıp  kullananların şevkini kırmaya gerek yok

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 03 Temmuz 2021, 14:18:55 »
ürünü savunmak istemiyorum fakat  senın o kullandıklarının hepsını bende fazlasıyla kullandım bu senın saydıklarına ek olarak dmso ıle ru seti bıle hazırlayıp kullanmışlıgım var yıllardır  mınox finas ıvır zıvır bunları saymıyorum bıle.. neyse gelelım konumuza burdakı tedavı 15 gunde bır dermapenle yapılıyor hergun kullanmıyorsun 6 ay sonunda dırek bırakırsan elbet her ılacta oldugu gıbı bunda da gerıleme olacaktır da senın burda x2 gıbı hızda dokulcek dıyıp altını doldurmadan  konuşmuş olmana anlam veremedim.. bu söyledıklerıne istinaden bunda da aynısı hızlıca olacak demene şaşırdım!   
saç ektirdiğinde de sonuçta kalan saçlarının sağlığı için birşeyler kullanıp korumak gerekıyor.  burda x2 hızla dokulecek dıyıp  kullananların şevkini kırmaya gerek yok
Benim söylediğim 10 emir değil, fikir. Bu forumda insanları gazlamak moral motivasyon vermek amacıyla değil, herkesin kendi fikrini ve tecrübelerini aktarması için var. O fikirler kişilerin aksi fikirlerde olabilir. Ben olacağı söylüyorum. Bence o olacak, olmazsa da hayırlı olsun güle güle kullan muhteşem saçlarını demeyi biliriz. Ayrıca genetiği aldatamazsın, yok dermapenle yapılıyormuş yok yavaş bırakılacakmış falan. Sanki Amerika'yı yeniden keşfetmiş bu merkez.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 03 Temmuz 2021, 14:28:58 »
Benim söylediğim 10 emir değil, fikir. Bu forumda insanları gazlamak moral motivasyon vermek amacıyla değil, herkesin kendi fikrini ve tecrübelerini aktarması için var. O fikirler kişilerin aksi fikirlerde olabilir. Ben olacağı söylüyorum. Bence o olacak, olmazsa da hayırlı olsun güle güle kullan muhteşem saçlarını demeyi biliriz. Ayrıca genetiği aldatamazsın, yok dermapenle yapılıyormuş yok yavaş bırakılacakmış falan. Sanki Amerika'yı yeniden keşfetmiş bu merkez.

merkezle işimiz  yok ürünü zaten kendımız bulduk  kullanıyoruz.. bende 1 aydır kullanıyorum bu arada.. sen böyle kesın konuşunca herhalde bununla ılgılı bır makale gordun yada kullanıcı yorumlarına istinaden boyle soyluyorsun diye düşündüm. Genetiği aldatamayacagımızı bızde bıliyoruz  zaten her ilacı bırakınca sonunda dökülüyor fakat ben ara ara kullanımlarla kalıcılığı sağlayabılecegımızı düşünüyorum tabı bu da benım fıkrım

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 03 Temmuz 2021, 14:52:53 »
merkezle işimiz  yok ürünü zaten kendımız bulduk  kullanıyoruz.. bende 1 aydır kullanıyorum bu arada.. sen böyle kesın konuşunca herhalde bununla ılgılı bır makale gordun yada kullanıcı yorumlarına istinaden boyle soyluyorsun diye düşündüm. Genetiği aldatamayacagımızı bızde bıliyoruz  zaten her ilacı bırakınca sonunda dökülüyor fakat ben ara ara kullanımlarla kalıcılığı sağlayabılecegımızı düşünüyorum tabı bu da benım fıkrım
Tamam kullanın, iyi kullanmalar. Paylaşım yapın ama ki görsün insanlar sonucu. Sadece kullanırken değil, kullanmayı bıraktıktan sonraki süreci de paylaşırsanız iyi olur.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 03 Temmuz 2021, 15:02:58 »
Tamam kullanın, iyi kullanmalar. Paylaşım yapın ama ki görsün insanlar sonucu. Sadece kullanırken değil, kullanmayı bıraktıktan sonraki süreci de paylaşırsanız iyi olur.

Teşekkürler , fayda alırsam gelişme olursa tabiki konu açıp paylaşıcam. İstediğim gibi olmazsa zaten paylaşıcak bişi yok.. benim kafamdaki süreç 6 aydan sonra 2 ayda 1 seans  yapmak şeklinde bakalım hayırlısı..

Facebook Twitter Instagram