Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 15034 defa)

Requiemm

• Sr. Member
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #75 : 12 Haziran 2021, 13:23:13 »
Sclinic kaygılı kaygılı izliyordur bu konuyu. Sırrımiz ortaya çıktı geleceğimiz gitti diye.eee kazandıklarına saysinlar. Herkese duyuracağım hiç merak etmesinler.

:))) 9000 tl alıyolar  bu işin maliyetini seçkin hoca ortaya cıkarmış oldu... bencede kaygılansalar iyi olur

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #76 : 12 Haziran 2021, 14:13:28 »
Aslında önlemini de almışlar isim değişikliği yaptırarak ama üretim hatlarında köklü değişiklik yapılamadığı için ufak bir yazı değişikligi

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #77 : 12 Haziran 2021, 14:16:56 »
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte😂   

selcuk0206

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 12 Haziran 2021, 17:14:53 »
Aslında önlemini de almışlar isim değişikliği yaptırarak ama üretim hatlarında köklü değişiklik yapılamadığı için ufak bir yazı değişikligi
Bu ürünü kullanmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 13 Haziran 2021, 10:52:15 »
Bence biranda bırakmamak lazım.. ya ara seanslar alıp korumak yada  12 seans sonrası iyi bir losyonla çıkanları korumak gerekiyor
İstediğin aralıklarla bırak. Ama ne kadar kullandığını azalttığını yazıp sonraki süreçteki durumu görmemiz lazım. Ben ne olacağını tahmin ediyorum zaten de, amaç sağlıklı paylaşım yapmak.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #80 : 16 Haziran 2021, 18:16:17 »
5. Seans

İlk 2 seans haricinde pek bir değişen yok. Saç kalitesi aynı. Dökülme oranı aynı. Sadece şakaklarda tüylenme başladı. Aşağıdaki fotoğrafta yakın olarak çektim. Şakak hariç hiçbir yerde tüylenme mevcut değil. Sadece var olan ince telli saçlarım güçlendi. Onlar kapatmış gibi gösteriyor. Tepe bölgesini yakından çektim. Her tel gözükmekte. Şakaktaki gibi bir saç çıkışı bulunmamakta.

Şu anda tedavi için düşüncem, sadece var olan saçı güçlendiriyor. Dökülmüş ve kıl kökü ölmüş saçlar için bir umut yok gibi.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 16 Haziran 2021, 22:54:15 »
Takip ediyorum sizi umarim sonuc guzel olacak
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 18 Haziran 2021, 07:21:00 »
Hocam tepe komple kapanmış. Rengi yerine gelmiş gelmiş ve sağlıklı duruyor.  Seni biraz karamsar gördüm. İlk fotoda tepen komple açık simdi komple kapali. Daha bir sürü de zamanın var 6.dan sonra çıkış baslar

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #83 : 18 Haziran 2021, 09:13:07 »
Hocam tepe komple kapanmış. Rengi yerine gelmiş gelmiş ve sağlıklı duruyor.  Seni biraz karamsar gördüm. İlk fotoda tepen komple açık simdi komple kapali. Daha bir sürü de zamanın var 6.dan sonra çıkış baslar

benımde hatırladıgım zaten ılk 5-6 seans dökülmeler duruyor 6. seanstan sonra saç çıkısı başlıyor diye hatırlıyorum scliniciğin videolarında.. karamsar olmamak lazım daha 7 seansın var..  kaldı kı ılk başladığın duruma göre tepe bolgende ciddi kapanma var

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #84 : 18 Haziran 2021, 09:22:39 »
benımde hatırladıgım zaten ılk 5-6 seans dökülmeler duruyor 6. seanstan sonra saç çıkısı başlıyor diye hatırlıyorum scliniciğin videolarında.. karamsar olmamak lazım daha 7 seansın var..  kaldı kı ılk başladığın duruma göre tepe bolgende ciddi kapanma var

Karamsarlık yok  :) Sadece ilk iki seansta çok hızlı toparladı. Devamındaki seanslarda mevcudu korudu. Bende 12. seansa kadar bekleyeceğim sonucu.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 18 Haziran 2021, 09:30:58 »
mevcut halini korusan senede daha uvcuz miktarla prp lerle desteklesen saçın seni uzun bir süre idare edebilir
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #86 : 19 Haziran 2021, 17:10:04 »
Fatih hocam ilk resimlere göre çok iyi toplamışsın düzenli şekilde devam edersen daha iyi sonuçlarda verecektir.
Benim tedavimde özellikle mbooster ekleyince sonuçlar çok daha iyi oldu. Biyomimedic peptide oranı çok daha fazla . Sclinic 3 ayrı serumu olduğunu söylüyor ama nedense sadece tek stem crum hl uyguluyor maliyeti arttırdığı için olabilir.Bence sonraki seansında bunu dile getirebilirsin. Dermaheal birlikte kullanıldığında zorlu durumlarda daha iyi sonuç verdiğini söylüyor.

Aykut Baş

• Full Member
« Yanıtla #87 : 19 Haziran 2021, 18:40:35 »
Fatih hocam ilk resimlere göre çok iyi toplamışsın düzenli şekilde devam edersen daha iyi sonuçlarda verecektir.
Benim tedavimde özellikle mbooster ekleyince sonuçlar çok daha iyi oldu. Biyomimedic peptide oranı çok daha fazla . Sclinic 3 ayrı serumu olduğunu söylüyor ama nedense sadece tek stem crum hl uyguluyor maliyeti arttırdığı için olabilir.Bence sonraki seansında bunu dile getirebilirsin. Dermaheal birlikte kullanıldığında zorlu durumlarda daha iyi sonuç verdiğini söylüyor.
Hocam bu serumları nerden temin ediyorsunuz işe yarıyor mu bakım niyetine almak gerekir :))

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 20 Haziran 2021, 10:11:33 »
Benim tedavimde özellikle Mostar ekleyince sonuçlar çok daha iyi oldu. Biyomimedic peptide oranı çok daha fazla . Sclinic 3 ayrı serumu olduğunu söylüyor ama nedense sadece tek stem crum hl uyguluyor maliyeti arttırdığı için olabilir.Bence sonraki seansında bunu dile getirebilirsin. Dermaheal birlikte kullanıldığında zorlu durumlarda daha iyi sonuç verdiğini söylüyor.

stemcrum hl dermaheal markası sanırım
Dermaheal HL Saç Geri Kazandırma Solüsyonu 10x5ml
Dermaheal Stem C'rum Cell Canlandırıcı Solüsyon 6 Applications 2 side aynı marka sanırım
ilk kutu 1.200 civarında 115 euro 2incisi 2.500 tl ve 4 bintl arasında değişiyor sitelerde

• Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #89 : 20 Haziran 2021, 11:10:36 »
Sclinic bahsettiği 3 serum aslında şunlardan oluşuyor
Stem crum hl - en çok kullanılan kök hücre serisi ve peptide içeriyor

Mbooster - bunu kullandığını düşünmüyorum çünkü maliyeti stem crum ile benzer fakat bence çok etkili

Dermaheal hl - en etkisiz ürün normal cam şişede kolay anlaşılıyor içerisinde saç için vitaminler falan var

Facebook Twitter Instagram