Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 15017 defa)

Bruce Wayne

• Sr. Member
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #45 : 18 Mayıs 2021, 18:46:47 »
3. SEANS

Bu seans kısa sürdü. 5 dakikada halletti. Akşam 5 gibi gitmiştim. Normalde 15-20 dakika sürüyordu bir seans. Ve kafam kıpkırmızı çıkıyordum. Sanırım gün içinde sürekli çalıştıklarından dolayı, gün sonunda baştan savma yapıyorlar. Sabah saatlerinde gitmek daha mantıklı. Son seanstan bu yana 42 gün geçti. Dışarıdan bakılınca gözle görülür bir değişiklik yoktu. Ama dökülme bir tık vardı.

3 seanstaki izlenimlerim şöyle. Dökülen saçınızın kökü öldüyse, hiçbir şekilde çıkmıyor. Sadece zayıflamış veya tüyleşmiş saçları eski haline getiriyor. Şu anda 2 sene önceki halime döndüm diyebilirim. Ama dökülmem 3.5 sene önce başlamıştı.

Tepe bölgesi tüyleşmişti bende. O yüzden iyi toparladı. Ama hala seyrek. Saçlarım genel olarak incelerek dökülüyordu. Onlar hacim kazandı gürleşti. Şakaklarda da bebek saçı denilen saçlardan çıkmaya başladı. Sanmıyorum kalın telli olacaklarını. Ama alnımı bir tık kapatırsa, saç ekimi düşünmem.

Hocam maşallah bence şimdilik iyi gidiyor, bu tedavinin yanında finasterid kullanmayı düşündünüz mü ya da sclinic'e danıştınız mı finasteridi?
Bence fin ile de korursanız baya uzun gider gibime geliyor saçlarınız.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 18 Mayıs 2021, 23:59:04 »
Hocam maşallah bence şimdilik iyi gidiyor, bu tedavinin yanında finasterid kullanmayı düşündünüz mü ya da sclinic'e danıştınız mı finasteridi?
Bence fin ile de korursanız baya uzun gider gibime geliyor saçlarınız.

Daha önce ikisini de 3er ay denedim hocam. Faydasını hiç görmedim. Hatta paylaştığım fotoğraflarda en seyrek hali, o zamanlara ait. Ve yan etkisi çok oldu bende.

Sclinic'e de sordum. Finasterid veya dutasterid yokmuş uyguladıkları kürde. Kullanayım mı dedim. Gerek yok, ilacın yan etkisini görebilirsiniz dediler. Vitamin takviyesi veriyoruz dediler.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #47 : 19 Mayıs 2021, 00:04:48 »
Finasterid  minox yoksa uyguladıkları kürde    ne var   saç çıkaran  bu ikili  başka  bişey yok  bukadar    saf olmayın. .

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 19 Mayıs 2021, 00:23:23 »
Finasterid  minox yoksa uyguladıkları kürde    ne var   saç çıkaran  bu ikili  başka  bişey yok  bukadar    saf olmayın. .

Burada senin babanın oğlu yok. Önce bir saygı çerçevesinde konuş. Yaptığın yazım hatalarından bile belli nasıl bir insan olduğun. Belli ki gerçek hayatta pek insanlar takmıyor, sosyal medyada millete böyle konuşuyorsun. Ben bir burada herhangi bir şeyi körü körüne savunmuyorum. Konuyu baştan sona oku. Ben neler yazdım bir oku. Bizim insanımızın temel sorunu okumamak zaten. Forumda yazdığın her yazı, birilerine emir vermek olmuş. Yapıcı tek bir yorumun yok.

Saç dökülmesi hakkında da detaya girmeden bilgi vereyim. Biraz bilgilenirsin belki.

Erkek tipi dökülme varsa saçta, vücutta dht'nin saçlara saldırdığı bilinen bir gerçek. Peki ne yapıyor bu dht? Mesela saçın ihtiyacı olan vitaminleri saça ulaşmasına engel oluyor. Peki vitamin ulaşmayınca ne oluyor? Önce saç inceliyor, daha sonra dökülüyor. Daha sonra kök vitamin alamadığı için saç çıkmıyor vs vs. Bunlar bir günde olmuyor tabi.

Gelelim bunu nasıl önleyeceğimize.

Fin veya dut dht oluşumunu azaltabiliyor. Prp veya mezoterapiyi duymuşsundur illa ki. Bunlarla da saça vitamin enjekte ediliyor. Faydasını görenler illa ki oluyor bu tedavilerin.

Benim yaptığım tedavi işe yarar mı yaramaz mı bilemem. İğne ile vitamini belirli noktalara vermek yerine, tüm kafa derisine dermapen ile uyguluyorlar. Dermapen'in açtığı mikro delikler iyileşmek için saç derisini harekete geçiriyor olabilir. Bu sırada vitaminde saça gidip, saçın kalitesini arttırıyor olabilir.

Sadece dermapen ile bile değişim sağlamış insanlar var. Ki ben hair forte ve xpecia kullanıyorum. Kan değerimde eksik olan vitaminleri alıyorum ayrıyetten.

Umarım bunu sonuna kadar okur ve verdiğim bilgileri teyit ederek bişeyler öğrenebilirsin.

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 19 Mayıs 2021, 01:06:55 »
Çok gelişim olmuşmu olmaamışmı doğrusu ben pek şahsen anlayamadım .Sanırım verteks tam anlamıyla belirgin bir kapanma olmadan bu iş olmuş diyemeyiz.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 19 Mayıs 2021, 01:18:45 »
Finasterid erkek kelliğine neden olan dht nin etkisini azaltarak saça  gerekli olan  vitamin v.s sağlar  dökülmeyi önler saçı kalınlaştirir+ minox birçok kellik türünün tedavisinde kullanılmaktadır..   senin söylemene göre   Dermapenin açtığı mikro delikler içeri vitamin  veriyorlar   dht  engell  olmadıkça   kafana  bir Ton  vitamin  versinler   boş  beleş  bir cacık olmaz  ..

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 19 Mayıs 2021, 13:28:38 »
Çok gelişim olmuşmu olmaamışmı doğrusu ben pek şahsen anlayamadım .Sanırım verteks tam anlamıyla belirgin bir kapanma olmadan bu iş olmuş diyemeyiz.

3 seansta mucize beklemiyorum hocam. Zaten bir önceki yazışmalarda da belirttim. Saç çıkartmadı henüz. Mevcutta incelmiş olan saçlar güçlendi. Dolgun gösteriyor. Belki verteks tarafında tüylenme sağlarsa, karartı oluşur, kapanmış gibi gözükebilir. Ama kök olmayan bir deride saç çıkaracağına pek inanmıyorum. Şu anki halinden memnunum. Bu hali korusam bile, kalan açıklıklara ufak bir ekim ile çare bulabilirim.

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 20 Mayıs 2021, 20:41:33 »
Oğuzhan Koç az önce story'sinde sclinic paylaşımı yaptı. Demek bu adam da oraya gidiyormuş.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 20 Mayıs 2021, 20:53:54 »
Topikal  fin Minoksidil  Dermapen  uygulayin hiç olmasa  içinde  ne olduğu  beli  ve  daha ucuz ..  .

Aykut Baş

• Full Member
« Yanıtla #54 : 03 Haziran 2021, 10:46:25 »
Arkadaşım konu sahibi buradaki insanları bilgilendirmek adına açmış, 12 seansın sonunda başladığı yer ile arasında olumlu fark olursa görelim diye. Olmazsa da buradaki kişiler para kaptırmasın diye deneyimlerini aktarıyor seans seans sana neden bu kadar dokundu anlayamadım. Bu forumda uygulanan hangi yöntem ömür boyu garantili sanki? Saç ekiminin bile ömrünün sonuna kadar garantisi var mı sanıyorsun?
Boş beleş bir uygulama filan diyorsun, asıl sen boş beleş yorum yapıp insanların yaptığı şeyleri baltalayacağına yapıcı yorumlar yapmayı öğren.
Ağzına sağlık kral :))

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 03 Haziran 2021, 10:54:16 »
Burada senin babanın oğlu yok. Önce bir saygı çerçevesinde konuş. Yaptığın yazım hatalarından bile belli nasıl bir insan olduğun. Belli ki gerçek hayatta pek insanlar takmıyor, sosyal medyada millete böyle konuşuyorsun. Ben bir burada herhangi bir şeyi körü körüne savunmuyorum. Konuyu baştan sona oku. Ben neler yazdım bir oku. Bizim insanımızın temel sorunu okumamak zaten. Forumda yazdığın her yazı, birilerine emir vermek olmuş. Yapıcı tek bir yorumun yok.

Saç dökülmesi hakkında da detaya girmeden bilgi vereyim. Biraz bilgilenirsin belki.

Erkek tipi dökülme varsa saçta, vücutta dht'nin saçlara saldırdığı bilinen bir gerçek. Peki ne yapıyor bu dht? Mesela saçın ihtiyacı olan vitaminleri saça ulaşmasına engel oluyor. Peki vitamin ulaşmayınca ne oluyor? Önce saç inceliyor, daha sonra dökülüyor. Daha sonra kök vitamin alamadığı için saç çıkmıyor vs vs. Bunlar bir günde olmuyor tabi.

Gelelim bunu nasıl önleyeceğimize.

Fin veya dut dht oluşumunu azaltabiliyor. Prp veya mezoterapiyi duymuşsundur illa ki. Bunlarla da saça vitamin enjekte ediliyor. Faydasını görenler illa ki oluyor bu tedavilerin.

Benim yaptığım tedavi işe yarar mı yaramaz mı bilemem. İğne ile vitamini belirli noktalara vermek yerine, tüm kafa derisine dermapen ile uyguluyorlar. Dermapen'in açtığı mikro delikler iyileşmek için saç derisini harekete geçiriyor olabilir. Bu sırada vitaminde saça gidip, saçın kalitesini arttırıyor olabilir.

Sadece dermapen ile bile değişim sağlamış insanlar var. Ki ben hair forte ve xpecia kullanıyorum. Kan değerimde eksik olan vitaminleri alıyorum ayrıyetten.

Umarım bunu sonuna kadar okur ve verdiğim bilgileri teyit ederek bişeyler öğrenebilirsin.

+1

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 03 Haziran 2021, 11:20:42 »
Oğuzhan Koç az önce story'sinde sclinic paylaşımı yaptı. Demek bu adam da oraya gidiyormuş.
Reklamını yapıyor olması kullandığı veya oraya gittiği anlamına gelmez. :) Adam saç ektirdi bir kere. Böyle ünlü simaları görünce güvenilir zannetmeyin bence. (Topicteki tartışmadan bağımsız)

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 03 Haziran 2021, 14:20:13 »
Reklamını yapıyor olması kullandığı veya oraya gittiği anlamına gelmez. :) Adam saç ektirdi bir kere. Böyle ünlü simaları görünce güvenilir zannetmeyin bence. (Topicteki tartışmadan bağımsız)
Yok hocam hikayesinde ürünü tanıtmadı ya da logosunu paylaşıp reklamını yapmadı. SClinic'in merkezine gidip aksattık gibisinden şeyler yazmıştı yani önceden beri gidiyormuş muhtemelen.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 03 Haziran 2021, 14:26:39 »
Yok hocam hikayesinde ürünü tanıtmadı ya da logosunu paylaşıp reklamını yapmadı. SClinic'in merkezine gidip aksattık gibisinden şeyler yazmıştı yani önceden beri gidiyormuş muhtemelen.
O da reklam işte. Farklı bir şey değil ki. :)

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 03 Haziran 2021, 16:51:06 »
kullandıkları ürün  hemen hemen lınktekı gıbı bır urun olsa gerek bu da kore merkezlı sanırım  ve dermapenle yapılıyor

https://novelpharma.com.tr/dermaheal-stem-crum-hl/

Facebook Twitter Instagram