Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 14980 defa)

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #60 : 03 Haziran 2021, 20:09:53 »
4. Seans

31 mayısta 4. seansı uyguladık. 3. seanstan bu yana hiç değişiklik olmadı açıkçası. Saç dökülmem 2. seansta durma noktasına geldi. Şu an yine dökülüyor. Dökülmemi tetikleyecek şeyler de olmuş olabilir.

Son 1 aydır su içemiyorum pek. Spor yapıyordum, şimdi hareket yok nerdeyse. Antibiyotik ile 10 günlük bir tedavi gördüm. Onlarda saç döküyor.

Ama eski düzene girdim tekrar. Düzelecek mi bakalım.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 03 Haziran 2021, 20:36:42 »
tepe bölgesı ıyı kapanmış..  takibe devam

bu aletı alsak kendımız yapamazmıyız acaba bunu..  onu dusunmeye başladım bu serumlardan satılan yerlerden alıp bırde dermapen alıp kendımız yapsak daha uyguna gelır sankı ama işin tam teknıgını ogrenmek lazım

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 03 Haziran 2021, 21:02:14 »
tepe bölgesı ıyı kapanmış..  takibe devam

bu aletı alsak kendımız yapamazmıyız acaba bunu..  onu dusunmeye başladım bu serumlardan satılan yerlerden alıp bırde dermapen alıp kendımız yapsak daha uyguna gelır sankı ama işin tam teknıgını ogrenmek lazım

Serum içeriğini sormadım. Ama içerik alınsa, evde yapılabilecek bir tedavi. Tekniklik bir durum yok. Şakak gibi hassas yerlere ince iğne, diğer yerlere kalın iğne ile zedeliyor. Bunu yaparken de serumu sürüyor bir yandan.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #63 : 05 Haziran 2021, 16:13:27 »

Serum içeriğini sormadım. Ama içerik alınsa, evde yapılabilecek bir tedavi. Tekniklik bir durum yok. Şakak gibi hassas yerlere ince iğne, diğer yerlere kalın iğne ile zedeliyor. Bunu yaparken de serumu sürüyor bir yandan.

fatih hocam kullandıkları serum yuksek ıhtımal bu

https://novelpharma.com.tr/dermaheal-stem-crum-hl/

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #64 : 05 Haziran 2021, 17:25:14 »

Büyük ihtimal olabilir. Çünkü sıradan bir güzellik merkezi kolay kolay böyle bir takviyenin onayını sağlık bakanlığından alamaz.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 05 Haziran 2021, 21:25:48 »

neye göre bu ürün olduğunu düşündünüz anlamadım .s kliniğin kendi ürettiği bir ürünmü?

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #66 : 05 Haziran 2021, 21:37:41 »
neye göre bu ürün olduğunu düşündünüz anlamadım .s kliniğin kendi ürettiği bir ürünmü?

Scliniciğin instagram sayfasındaki şişeye bak birde bu linkteki şişelere bak. Altında yazan cümleler tamamen aynı.. şişeler ürünlerin renkleri aynı..  sclinic yazıyor sadece şişenin üstünde. Ürünü kendileri üretmiyolar koreden getirttiklerini söylüyolardı

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #67 : 12 Haziran 2021, 00:46:42 »
Sclinic ürünü Güney Kore’den alıyor fakat sadece kendi kliniklerinde kullandıkları için anlaşıp ismini değiştirmişler . İnstagram sayfalarında ürünün resmi var . Dermaheal stem crum hl . Ben uzun süredir evde kendim uyguluyorum ve sonuçlardan çok memnunum
Diğer ürünlerde olduğu gibi bunda da devamlılık önemli . Kendim ürünü alıp uyguladığım için fiyat çok uyguna geliyor.

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 12 Haziran 2021, 01:11:52 »
Arkadaşlar ben de görüştüm novelpharmayla. Sclinice gitmeyin aynı ürün bence de. Sadece soyle bir durum var doktor olmayana satmiyorlarmis. Doktor tanıdıkla çözülür ama başka fikri olan arkadaş varsa hemen alayım.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 12 Haziran 2021, 10:31:08 »
Sclinic ürünü Güney Kore’den alıyor fakat sadece kendi kliniklerinde kullandıkları için anlaşıp ismini değiştirmişler . İnstagram sayfalarında ürünün resmi var . Dermaheal stem crum hl . Ben uzun süredir evde kendim uyguluyorum ve sonuçlardan çok memnunum
Diğer ürünlerde olduğu gibi bunda da devamlılık önemli . Kendim ürünü alıp uyguladığım için fiyat çok uyguna geliyor.

Fiyat olarak tek seansı ne kadara geliyor hocam. Sclinic'te 12 seansa 8000 tl para verdim. Seansı 666 tlye denk geliyor.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #70 : 12 Haziran 2021, 10:38:20 »
Fiyat olarak tek seansı ne kadara geliyor hocam. Sclinic'te 12 seansa 8000 tl para verdim. Seansı 666 tlye denk geliyor.

Geçen hafta görüşmeye gittim.. 8600 olmuş nakit.. kredi kartıyla ödersen 9.000 istiyolar. Fatih hocam birde özel mesaj kutuna bakarmısın

Seckin88

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 12 Haziran 2021, 11:58:05 »
Bana seans maliyeti 200 gibi oluyor hocam.
Sclinic sadece stem serum hl uyguluyor diye biliyorum . Ben bu maliyet ile mbooster ile kullanıyorum. Kendi görüşüm tedaviye ekledikten sonra çok daha iyi sonuçlar aldım. Kullandığım içeriği de paylaşayım

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 12 Haziran 2021, 12:53:11 »
Seanslar bittikten sonraki 2 senelik süreci de paylaşman gerekecek sağlıklı bir analiz için.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #73 : 12 Haziran 2021, 13:09:08 »
Seanslar bittikten sonraki 2 senelik süreci de paylaşman gerekecek sağlıklı bir analiz için.

Bence biranda bırakmamak lazım.. ya ara seanslar alıp korumak yada  12 seans sonrası iyi bir losyonla çıkanları korumak gerekiyor

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 12 Haziran 2021, 13:15:26 »
Sclinic kaygılı kaygılı izliyordur bu konuyu. Sırrımiz ortaya çıktı geleceğimiz gitti diye.eee kazandıklarına saysinlar. Herkese duyuracağım hiç merak etmesinler.

Facebook Twitter Instagram