Finasterid minox yoksa uyguladıkları kürde ne var saç çıkaran bu ikili başka bişey yok bukadar saf olmayın. .
Burada senin babanın oğlu yok. Önce bir saygı çerçevesinde konuş. Yaptığın yazım hatalarından bile belli nasıl bir insan olduğun. Belli ki gerçek hayatta pek insanlar takmıyor, sosyal medyada millete böyle konuşuyorsun. Ben bir burada herhangi bir şeyi körü körüne savunmuyorum. Konuyu baştan sona oku. Ben neler yazdım bir oku. Bizim insanımızın temel sorunu okumamak zaten. Forumda yazdığın her yazı, birilerine emir vermek olmuş. Yapıcı tek bir yorumun yok.
Saç dökülmesi hakkında da detaya girmeden bilgi vereyim. Biraz bilgilenirsin belki.
Erkek tipi dökülme varsa saçta, vücutta dht'nin saçlara saldırdığı bilinen bir gerçek. Peki ne yapıyor bu dht? Mesela saçın ihtiyacı olan vitaminleri saça ulaşmasına engel oluyor. Peki vitamin ulaşmayınca ne oluyor? Önce saç inceliyor, daha sonra dökülüyor. Daha sonra kök vitamin alamadığı için saç çıkmıyor vs vs. Bunlar bir günde olmuyor tabi.
Gelelim bunu nasıl önleyeceğimize.
Fin veya dut dht oluşumunu azaltabiliyor. Prp veya mezoterapiyi duymuşsundur illa ki. Bunlarla da saça vitamin enjekte ediliyor. Faydasını görenler illa ki oluyor bu tedavilerin.
Benim yaptığım tedavi işe yarar mı yaramaz mı bilemem. İğne ile vitamini belirli noktalara vermek yerine, tüm kafa derisine dermapen ile uyguluyorlar. Dermapen'in açtığı mikro delikler iyileşmek için saç derisini harekete geçiriyor olabilir. Bu sırada vitaminde saça gidip, saçın kalitesini arttırıyor olabilir.
Sadece dermapen ile bile değişim sağlamış insanlar var. Ki ben hair forte ve xpecia kullanıyorum. Kan değerimde eksik olan vitaminleri alıyorum ayrıyetten.
Umarım bunu sonuna kadar okur ve verdiğim bilgileri teyit ederek bişeyler öğrenebilirsin.