Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 14973 defa)

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #30 : 12 Mayıs 2021, 14:13:47 »
İkinci seansı yaptıralı 35 gün oldu. Son yasaklardan dolayı merkez kapalı. Üçüncü seansı 17 mayısta yaptıracağım mecbur.

Son seanstan sonra dökülme nerdeyse bitti. 2-3 hafta hiç saç elime gelmiyordu sertçe çeksem bile. Bayağı da hacim kazanmıştı. Şu anda xpecia,hairforte ve eksik olduğu için D vitaminine devam etmekteyim. Son 1 haftada dökülme yine arttı. Hacim olarak da azalma mevcut. Ama tepe bölgesi çok iyi toparlandı 2 seansta. Bugün çektiğim fotoğrafı aşağıda paylaşıyorum.

Dht yüzünden saçlara kan yoluyla vitamin gitmiyor. Ve tahminen Sclinic bu gerekli vitaminleri deri altına enjekte ediyor. Olayları bu gibi geldi bana. Prp veya mezoterapide belirli bölgelere iğne ile tedavi uygulanıyor. Ama Sclinic dermapen ile nerdeyse her milime yediriyor vitamini. Ertesi gün bile ufak bir fark görüyorsunuz çünkü.

12. seansın sonunda dökülmemiş saçlarıma kavuşurum gibi geliyor. Ama ayda veya iki ayda bir gidip yine bu işlemi yapmaya bağlı kalıcam gibi. 12. seansın sonunda dökülene kadar gitmeyecem. Bakalım saçlar yine gidiyor mu yoksa uzunca bir süre idare ediyor mu. Birlikte görücez.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 12 Mayıs 2021, 14:57:07 »
Heyecanla takip ediyorum. Enjekte edilen serumun icinde dut olduğunu tahmin ediyorum hocam. Forumda konusu var o da cok etki ediyor.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 12 Mayıs 2021, 15:21:54 »
Kendim hap olarak kullandım 2 ay. Hatta o sırada minoxil'de kullandım. Ufacık bir faydasını görmedim. Yan etkilerini çok gördüm. Eğer bunda varsa, yan etki hiç görmedim

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #33 : 12 Mayıs 2021, 15:34:11 »
minox ve fin  gibi gelip  geçici   bir tedavi   okadar para vermenin   anlamı yok   Enjekte edilen serumun içinde  ne olduğu  beli değil

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 12 Mayıs 2021, 18:02:31 »
minox ve fin  gibi gelip  geçici   bir tedavi   okadar para vermenin   anlamı yok   Enjekte edilen serumun içinde  ne olduğu  beli değil

Burada sadece süreçleri şeffaf bir şekilde yazıyorum. Sonuçları daha görmedim. Olumlu/olumsuz yönlerini yazıyorum. Olumsuz sonuç alırsam, bir çok insan tedaviden vazgeçebilir, parasını kaptırmaz. Olumlu sonuç alırsam, bir çok insana umut olur. Konuyu baltalamak yerine, sonuçları izlemelisin sadece.

Benim verecek param var. Saç ekimi yapıp, 5-6 ay kötü görüntüyle dolaşmak yerine, ektirmeden bu şekilde bir tedavi deniyorum sadece. Olmazsa bende saç ekimine yönelirim zaten.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #35 : 12 Mayıs 2021, 18:20:39 »
Arkadaşım insanları  yanlış  yönlendirme  olumlu  bir sonuç alsan bile  bu gelip geçici  birşey   minox veya fin olumlu  sonuç alınıyor  bırakınca    çıkan  saçlar    tekrar dökülüyor   minox   içinde  ne olduğu  biliniyor ama bu Enjekte edilen serumun içinde ne olduğu  beli değil    sonuç  olarak boş  beleş  bir uygulama. ....

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 12 Mayıs 2021, 20:29:43 »
Şahsen ben de uygulamanın çok külfetli ve süreklilik getirdiğini düşünüyorum, hatta açıkcası pek bi faydalı olacağını da düşünmeyen kısımdanım.
Ancak beyfendi saolsun tüm süreci baştan sona bizlerle beraber yaşıyor ve paylaşıyor. Sorulara da elinden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyor.
Sonucunda belki kendisi de saç ekimine yönelir, veya böyle devam eder bu bilinmez ancak ben bu paylaşımın son derece faydalı olduğunu düşünüyorum forum adına.
Ben böyle bi işlem yaptırmayı düşünmüyorum, ama belki düşünen insanlar varsa onlara iyi bir rehber konu olacaktır.
Ben paylaşımlarınızı önemsiyorum, kesmeyin lütfen.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 12 Mayıs 2021, 20:59:34 »
Şahsen ben de uygulamanın çok külfetli ve süreklilik getirdiğini düşünüyorum, hatta açıkcası pek bi faydalı olacağını da düşünmeyen kısımdanım.
Ancak beyfendi saolsun tüm süreci baştan sona bizlerle beraber yaşıyor ve paylaşıyor. Sorulara da elinden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyor.
Sonucunda belki kendisi de saç ekimine yönelir, veya böyle devam eder bu bilinmez ancak ben bu paylaşımın son derece faydalı olduğunu düşünüyorum forum adına.
Ben böyle bi işlem yaptırmayı düşünmüyorum, ama belki düşünen insanlar varsa onlara iyi bir rehber konu olacaktır.
Ben paylaşımlarınızı önemsiyorum, kesmeyin lütfen.

Bende tamamen bu amaçla paylaşım yapıyorum zaten |-onayisareti-| Forumda veya internette çok yazan eden yok. Bir zararı olursa buradan herkes görsün.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 15 Mayıs 2021, 12:29:21 »

Bende tamamen bu amaçla paylaşım yapıyorum zaten |-onayisareti-| Forumda veya internette çok yazan eden yok. Bir zararı olursa buradan herkes görsün.

aynen hocam sen lütfen paylaşımlarını yapmaya devam et.. bende yaptırmayı düşünüyorum bu uygulamayı
paylaşımların önemlı bızım ıcın

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 15 Mayıs 2021, 20:07:01 »
Ustadım maşallah 2 seansta güzel sonuç almışsınız. Tedavi bitince eski haline dönecek diyen arkadaşlar haklılar ancak bu her tedavide geçerli saç ekiminde bile ekilen saçlarda dökülme görülebiliyor. Benim de bu tedaviler için maddiyatım var şahsen işe yarıyorsa gelişmenizi takip edip ileride ihtiyaç duyduğumda saç ekiminden önce bu tedaviye başvuracağım. Takipteyim
  • Yaşınız 26

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 16 Mayıs 2021, 11:07:04 »
Ustadım maşallah 2 seansta güzel sonuç almışsınız. Tedavi bitince eski haline dönecek diyen arkadaşlar haklılar ancak bu her tedavide geçerli saç ekiminde bile ekilen saçlarda dökülme görülebiliyor. Benim de bu tedaviler için maddiyatım var şahsen işe yarıyorsa gelişmenizi takip edip ileride ihtiyaç duyduğumda saç ekiminden önce bu tedaviye başvuracağım. Takipteyim

Genetiğin önüne geçilmiyor zaten hocam. Saç ekimi yaptırsam da, ilerleyen zamanlarda dökülecek olanlar yine dökülecek, ekim yapılanlar kaldığı için seyrek kalacak.

Tedavi bittikten sonra memnun kalırsam ve bir kaç ayda bir sadece ara seanslara gideceğim bir durum olursa, benim için olumlu sonuçlanmış olacak. Ama tedaviden sonra dökülme devam eder ve kısa sürede eski haline gelirse, boşa para kaybı diye düşünür daha da yaptırmam.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 18 Mayıs 2021, 11:24:31 »
3. SEANS

Bu seans kısa sürdü. 5 dakikada halletti. Akşam 5 gibi gitmiştim. Normalde 15-20 dakika sürüyordu bir seans. Ve kafam kıpkırmızı çıkıyordum. Sanırım gün içinde sürekli çalıştıklarından dolayı, gün sonunda baştan savma yapıyorlar. Sabah saatlerinde gitmek daha mantıklı. Son seanstan bu yana 42 gün geçti. Dışarıdan bakılınca gözle görülür bir değişiklik yoktu. Ama dökülme bir tık vardı.

3 seanstaki izlenimlerim şöyle. Dökülen saçınızın kökü öldüyse, hiçbir şekilde çıkmıyor. Sadece zayıflamış veya tüyleşmiş saçları eski haline getiriyor. Şu anda 2 sene önceki halime döndüm diyebilirim. Ama dökülmem 3.5 sene önce başlamıştı.

Tepe bölgesi tüyleşmişti bende. O yüzden iyi toparladı. Ama hala seyrek. Saçlarım genel olarak incelerek dökülüyordu. Onlar hacim kazandı gürleşti. Şakaklarda da bebek saçı denilen saçlardan çıkmaya başladı. Sanmıyorum kalın telli olacaklarını. Ama alnımı bir tık kapatırsa, saç ekimi düşünmem.

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 18 Mayıs 2021, 15:19:08 »
Sclinic olmasa sadece hairforte ve xpecia bu etkiyi verir mi acaba? 2 haftada 1 kullanılan ilac ne kadar etki edebilir kararsizim. Acaba sonuçları kendimiz ilaçlardan alıyor olabilir miyiz?

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 18 Mayıs 2021, 16:38:29 »
3. SEANS

Bu seans kısa sürdü. 5 dakikada halletti. Akşam 5 gibi gitmiştim. Normalde 15-20 dakika sürüyordu bir seans. Ve kafam kıpkırmızı çıkıyordum. Sanırım gün içinde sürekli çalıştıklarından dolayı, gün sonunda baştan savma yapıyorlar. Sabah saatlerinde gitmek daha mantıklı. Son seanstan bu yana 42 gün geçti. Dışarıdan bakılınca gözle görülür bir değişiklik yoktu. Ama dökülme bir tık vardı.

3 seanstaki izlenimlerim şöyle. Dökülen saçınızın kökü öldüyse, hiçbir şekilde çıkmıyor. Sadece zayıflamış veya tüyleşmiş saçları eski haline getiriyor. Şu anda 2 sene önceki halime döndüm diyebilirim. Ama dökülmem 3.5 sene önce başlamıştı.

Tepe bölgesi tüyleşmişti bende. O yüzden iyi toparladı. Ama hala seyrek. Saçlarım genel olarak incelerek dökülüyordu. Onlar hacim kazandı gürleşti. Şakaklarda da bebek saçı denilen saçlardan çıkmaya başladı. Sanmıyorum kalın telli olacaklarını. Ama alnımı bir tık kapatırsa, saç ekimi düşünmem.

baya toparlamışsın saçları..  acaba hair forte ve xpecia kullanmasan da bu kadar ıyı olurmuydu sonuç   

Bruce Wayne

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 18 Mayıs 2021, 18:44:34 »
Arkadaşım insanları  yanlış  yönlendirme  olumlu  bir sonuç alsan bile  bu gelip geçici  birşey   minox veya fin olumlu  sonuç alınıyor  bırakınca    çıkan  saçlar    tekrar dökülüyor   minox   içinde  ne olduğu  biliniyor ama bu Enjekte edilen serumun içinde ne olduğu  beli değil    sonuç  olarak boş  beleş  bir uygulama. ....
Arkadaşım konu sahibi buradaki insanları bilgilendirmek adına açmış, 12 seansın sonunda başladığı yer ile arasında olumlu fark olursa görelim diye. Olmazsa da buradaki kişiler para kaptırmasın diye deneyimlerini aktarıyor seans seans sana neden bu kadar dokundu anlayamadım. Bu forumda uygulanan hangi yöntem ömür boyu garantili sanki? Saç ekiminin bile ömrünün sonuna kadar garantisi var mı sanıyorsun?
Boş beleş bir uygulama filan diyorsun, asıl sen boş beleş yorum yapıp insanların yaptığı şeyleri baltalayacağına yapıcı yorumlar yapmayı öğren.

Facebook Twitter Instagram