Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 14974 defa)

Leonidas

• Hero Member
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2021, 19:47:56 »
Benim de aklıma bu geldi şimdi diyelim 12 seans yaptınız ve hayırlısıyla güzel sonuç aldınız diyelim sonrasında nasıl oluyor hocam mesela 12. Seanstan 3 ay sonra veya 5 ay sonra eskisinden kötü duruma gelme gibi bir durum olursa bi 12 seans yani bi 8bin Tl daha mı vermek gerek döngü gibi?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2021, 20:20:09 »
 bu tür tedaviler baslarda sık yapılır ondan sonra alınan sonucu korumak için  3 4 ayda bir yapılır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hürnuri

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 11 Nisan 2021, 02:00:57 »
kafana herhangi bir şey enjekte ediyorlarmı dostum yoksa sadece dermapenmi yapıyorlar.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Nisan 2021, 09:29:57 »
Benim de aklıma bu geldi şimdi diyelim 12 seans yaptınız ve hayırlısıyla güzel sonuç aldınız diyelim sonrasında nasıl oluyor hocam mesela 12. Seanstan 3 ay sonra veya 5 ay sonra eskisinden kötü duruma gelme gibi bir durum olursa bi 12 seans yani bi 8bin Tl daha mı vermek gerek döngü gibi?

Bu konuyu sordum. 12 seanstan sonra mevsim geçişlerinde gelin sadece dedi. Mart-nisan gibi 2 seans veya eylül-ekim gibi 2 seans. Max 6 ayda bir gelip koruma seansı yaptırın dediler. Ama ayda bir gelip işini sağlama alanlarda varmış tabi. Bende öyle düşünüyorum. Ekstra seanlarda tekrar 8.000 istemiyorlar. Seans başı ödüyorsunuz sadece. Siz ne kadar sık giderseniz ona göre.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 11 Nisan 2021, 09:32:53 »
kafana herhangi bir şey enjekte ediyorlarmı dostum yoksa sadece dermapenmi yapıyorlar.

Evet ediyorlar. 3 farklı serum mevcut. Serumdan biraz sıkıp, dermapen ile kafa derisine yediriyorlar. Sadece üçüncü serumun içindeki bir madde az yanma yapıyor. Açık yaraya kolonya değmiş gibi. Ama iğne delikleri küçük olduğu için çok bir acı olmuyor.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Nisan 2021, 11:22:48 »
Bu tür tedavilerin kalıcı bir karşılığı yok maalesef. Kullanımı bırakınca tekrar dökülür maalesef.

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 12 Nisan 2021, 20:18:00 »
Bugün fark ettim. Şakaklarda 1 cm genişlikte tüylenme mevcut.  Normalde hiç bebek saçlar yoktu. Şaşırdım. Bir sonraki seanslarda buralara da dikkat edeceğim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 12 Nisan 2021, 21:09:28 »
 maşallah
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 20 Nisan 2021, 05:17:19 »
ben de yaptırmayı düşünüyodum ama şikayetvar.com daki şikayetleri okuyunca vaz geçer gibi oldum. eskisinden kötü olma durumu varmış bi bakın derim
https://www.sikayetvar.com/sclinic
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 20 Nisan 2021, 09:31:20 »
Evet okumuştum hepsini. Ama klinikte son seanslarını alıp, olumlu sonuç alanlarla da konuştum.

Açıkçası kendi düşüncem şu yönde. Zaten saçlarım dökülüyor. Tepe açılacak.

Saç ekimi yapıp, şok dökülme, ekilen saçların çıkması vs vs süreçleri beklemek yerine, mevcut saçlarım varken onları güçlendirip yoluma devam etmek istedim. Tedavi işe yarar veya yaramaz orasını bilmiyorum. Sonuçları hep beraber göreceğiz.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 20 Nisan 2021, 09:32:06 »
ben de yaptırmayı düşünüyodum ama şikayetvar.com daki şikayetleri okuyunca vaz geçer gibi oldum. eskisinden kötü olma durumu varmış bi bakın derim
https://www.sikayetvar.com/sclinic

lınk ıcın teşekkürler. girip şikayetlere bakınca açıkcası insan korkmuyor degıl..  kımısınde bu yapılan ıslem sırasında saçlar daha cok dökülmeye baslamıs

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 20 Nisan 2021, 09:34:27 »
Evet okumuştum hepsini. Ama klinikte son seanslarını alıp, olumlu sonuç alanlarla da konuştum.

Açıkçası kendi düşüncem şu yönde. Zaten saçlarım dökülüyor. Tepe açılacak.

Saç ekimi yapıp, şok dökülme, ekilen saçların çıkması vs vs süreçleri beklemek yerine, mevcut saçlarım varken onları güçlendirip yoluma devam etmek istedim. Tedavi işe yarar veya yaramaz orasını bilmiyorum. Sonuçları hep beraber göreceğiz.

hocam lütfen paylasımlarına ara verme bızı de bılgılendır.. bende bu ıslemı yaptırmayı dusunuyorum ama  lınktekı yorumları okuyunca acıkcası vazgectım dıyebılırım

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 20 Nisan 2021, 10:03:23 »
Normalde bugüne randevum vardı. Ama karantina sebebiyle 17 mayısa kadar ara verildi. 40 günlük bir ara vericem. Bu sırada dökülme artıyor mu filan onları da yazarım. Tedaviyi aşama aşama yazıyorum. Şu anda olumsuz bir sonuç görmedim. Ama olur da görürsem hemen yazarım buraya |-onayisareti-|

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 20 Nisan 2021, 17:05:13 »
Ya arkadaşlarım canım kardeşlerim. Herhangi sürmeli bir kullanımla genetikle oynayamazsınız. Oynayabilseydiniz saç ekimi diye bir şey olmazdı. Bu tarz geçici çözümler kullanımı bıraktığında daha kötü yapabilir saçlarınızı. Yazık etmeyin kendinize.

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Mayıs 2021, 08:51:52 »
Kardeşim hair fortea devam ediyorsan sayet güncel foto atar misin? Bence sclimicin olayi evde kullandığımız hairforte ve xpecia. 2 haftada 1 ne yapabilirler ki..

Facebook Twitter Instagram