Gönderen Konu: Baştan Sona Sclinic Deneyimim  (Okunma sayısı 14972 defa)

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
Ynt: Baştan Sona Sclinic Deneyimim
« Yanıtla #135 : 19 Aralık 2022, 16:24:25 »
Peki hocam iki seans gidip, sonrasında minoxil kullanmak mantıklı mi

2 seansla çözüme gidilecek gibi bir tedavi değil. Sürekli yapılması gereken bir tedavi.

İlk başlarda 2 haftada bir yapıyorlar. Seans araları zamanla daha da uzayabiliyor. Tedaviden sonra bence aralık uzatılarak mevcut saçın korunması sağlanabilir. Minoxili bende kullandım uzunca bir süre. Ama bir faydasını görmedim kendimde.

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #136 : 30 Aralık 2022, 23:08:13 »
Tamamen ölmüş bir saç kökü varsa, hiçbir işe yaramıyor o bölgede. Ama en ufak bir tüy bile varsa, zamanla saç kalınlığına yakın bir hale getiriyor. Mevcuttaki saçları da güçlendirip koruyor. Bu da sağlıklı bir görüntü sağlıyor.

Eğer 3-4 aydır düzenli kullanıyorsanız, maksimum seviye o oluyor. Daha ileriye gitmiyor. Sizin gelişiminiz de gayet iyi.

Ben daha önce elimi her saçıma attığımda, 4-5 tel gelirdi. Duşta veya havluda saçlar dökülürdü baya. Şimdi elimi atınca gelmiyor saçlar hiçbir şekilde. Sadece duşta 2-3 tel dökülüyor o kadar. Havluda bile olmuyor.

Tamamen ölmüş saç kökü diye bir şey yoktur hocam saç kökü ölmez.. Eğer öyle birşey olsa finas ve dutas da ölmüş köke fayda sağlayamazdı.. Ben yurt dışında bu ürünün aynı marka altında fakrlı bir versiyorunu buldum. stem c'rum hl değil stem c'rum sr adı altında aynı firmanın saç için kök hucre tedavisi. Bilginiz var mı yada bilgisi olan var mı

reghull

• Full Member
« Yanıtla #137 : 26 Mart 2023, 15:16:10 »
6 ay için 15 bin istiyorlar sizce değer mi
  • Ekim Tarihi: 03.05.2023
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi lipomosal finasterid jel,xpecia

FatihAYYILDIZ

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #138 : 26 Mart 2023, 17:59:22 »
Fiyatı çok pahalı olmuş. Benim saçlarım incelerek dökülüyordu. Tamamen kel değildim. Tahlillerde de D, Demir ve Demir bağlama eksik çıkmıştı. Onların takviyesini aldım. 6 ayda gerçekten dökülmeden önceki haline geldi nerdeyse. Daha sonra iş güç evlilik derken 1.5 yıldır kullanmadım. Tedaviyi bıraktıktan 3-4 ay sonra dökülme yavaş yavaş başlıyor. Şu anda tedaviye başlamadan önceki halimden de iyi saçlarım. Ama süreklilik istiyor. Genetik olarak dökülme durma yaşınız gelene kadar devam ederseniz, sonrasında dökülme olmayacak zaten. Ama bu yaş 2-3 sene sonra mı 20-30 sene sonra mı orası bilinmez tabi.

reghull

• Full Member
« Yanıtla #139 : 26 Mart 2023, 20:00:46 »
Fiyatı çok pahalı olmuş. Benim saçlarım incelerek dökülüyordu. Tamamen kel değildim. Tahlillerde de D, Demir ve Demir bağlama eksik çıkmıştı. Onların takviyesini aldım. 6 ayda gerçekten dökülmeden önceki haline geldi nerdeyse. Daha sonra iş güç evlilik derken 1.5 yıldır kullanmadım. Tedaviyi bıraktıktan 3-4 ay sonra dökülme yavaş yavaş başlıyor. Şu anda tedaviye başlamadan önceki halimden de iyi saçlarım. Ama süreklilik istiyor. Genetik olarak dökülme durma yaşınız gelene kadar devam ederseniz, sonrasında dökülme olmayacak zaten. Ama bu yaş 2-3 sene sonra mı 20-30 sene sonra mı orası bilinmez tabi.
eğer gerçekten işe yarıyorsa saç çoğaliyorsa verelim 15 bin + vitamin, sprey,şampuan ama herkes para tuzağı diyor
  • Ekim Tarihi: 03.05.2023
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4286
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi lipomosal finasterid jel,xpecia

Facebook Twitter Instagram