Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20551 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #150 : 17 Mayıs 2021, 22:22:06 »
bu karışımı evde kendimiz hazırlarsak etkili olur mu.Sonuçta laboratuvar ortamındaki gibi işlemlerden geçirmeyip direkt şişe içine atıp karıştıracağız.

Eczaneye yaptırmanızda fayda var bizim burada eczane yapıyor 200 t fiyatı 30-40 yakın müşterisi var olumsuz dönen yok yan etki bildirimi olarak baş ağrısı olmuş bu dediklerim saf minox ve finasterid karışımı için . Evde yapmak sağlıklı olmuyor bilen insanlara yaptırın zaten iki ay gidiyor kafa rahat eder en azından normal minoxtan ucuz üstüne Papara kartınız varsa iki adet 150 liraya gelir aylık bedava yani .

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #151 : 17 Mayıs 2021, 23:16:02 »
Eczaneye yaptırmanızda fayda var bizim burada eczane yapıyor 200 t fiyatı 30-40 yakın müşterisi var olumsuz dönen yok yan etki bildirimi olarak baş ağrısı olmuş bu dediklerim saf minox ve finasterid karışımı için . Evde yapmak sağlıklı olmuyor bilen insanlara yaptırın zaten iki ay gidiyor kafa rahat eder en azından normal minoxtan ucuz üstüne Papara kartınız varsa iki adet 150 liraya gelir aylık bedava yani .

hangi eczane o

boldman

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #152 : 27 Mayıs 2021, 00:20:19 »
Şişli fulya eczanesinde yaptırdım ben..Hatta finasterid jel alınca minoxilde acaip indirim yaptılar..Kampanya varmış😄

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #153 : 27 Mayıs 2021, 01:29:15 »
Şişli fulya eczanesinde yaptırdım ben..Hatta finasterid jel alınca minoxilde acaip indirim yaptılar..Kampanya varmış😄
minoxili normal hazilayip gönderdikleri oluyormu toz halinde yaparak elden ?

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 27 Mayıs 2021, 10:19:46 »
minoxili normal hazilayip gönderdikleri oluyormu toz halinde yaparak elden ?

Evet sadece saf minox yapıyorlar alkol ve minox birazda gliserin 200 tl iki ay gidiyor

Kel Değilim Saçım Az

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #155 : 28 Mayıs 2021, 03:22:01 »
Arkadaşlar merhaba. Minoxidil saç ekiminden ne kadar süre sonra kullanilabilir. Nw3 iken 10 gün önce saç ektirdim. Fakat vertekse ekim yaptırmadım. Faydası nasıl olur sizce?
  • Ekim Tarihi: 18.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED- ASMED Team
  • Greft Miktarı 3534
  • Yaşınız 26

Erhanhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #156 : 02 Haziran 2021, 19:49:34 »
En güzeli saf minox ben öyle kullanıyorum içerisine de bir kaç madde ekliyorum mükemmel kombinasyon oluyor. 1 seneyi aştı , döküntü sıfır döngü sıfır liseli yıllarıma dönecem nerdeyse. Minox alopexy t veya köpük veya saf olarak kullanılması lazım .
Hocam nasıl bir sey kullanıyosun tam acıklasan
  • Ekim Tarihi: 29.11.2020
  • Ekim Merkezi ismi Clinicexpert
  • Greft Miktarı 1500
  • Yaşınız 28

Gakgom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #157 : 13 Haziran 2021, 14:30:25 »
Fulya eczanesi den minox karışımını yaptırdım 200 ml şeklinde yaptılar ama diğer maddelerin oranlari aynı iki katı değil dört gündür kullanıyorum etil alkol oranı fazla olduğu için kepek ve pullanma yaptı bir kaç saniye icerisinde matlasiyor ve kuruyor 
100 ml değilde neden 200 ml şeklinde yaptınız diye sorduğumda diğer maddelerin çözülebilmesi için dediler 
Bu şekilde devam edeyim mi yoksa glesirin mi eklemeliyim 

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #158 : 13 Haziran 2021, 15:14:40 »
Fulya eczanesi den minox karışımını yaptırdım 200 ml şeklinde yaptılar ama diğer maddelerin oranlari aynı iki katı değil dört gündür kullanıyorum etil alkol oranı fazla olduğu için kepek ve pullanma yaptı bir kaç saniye icerisinde matlasiyor ve kuruyor 
100 ml değilde neden 200 ml şeklinde yaptınız diye sorduğumda diğer maddelerin çözülebilmesi için dediler 
Çabuk kuruması iyi değil dostum alkol oranını yüksek tutmuşlar çabuk kurursa emilim azalır hazırlattığın yer baştan savma yapmış olabilir

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 14 Haziran 2021, 01:26:06 »

200 ml ne kadar ücret aldılar? Ve minoksidil dışında içinde hangi etkenler var?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Gakgom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #160 : 14 Haziran 2021, 11:11:17 »
1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.

7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Ama 200 mll şeklinde hazırladılar bu maddelerin oranlari aynı sadece etil alkol fazla 200 TL fiyatı bende besgun kullandım biraktim aşırı kepek ve kuruluk oldu dört aydır fitcare losyon kullanıyordum hiç böyle bir sorun olmamıştı
Ya şimdi tekrar fitcare geçecem yada başka bir yerden doğru bir şekilde karışım hazirlatacam

Gakgom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #161 : 14 Haziran 2021, 11:19:25 »
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2021, 11:45:53 Gönderen: Gakgom »

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #162 : 14 Haziran 2021, 11:59:32 »
1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.

7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Ama 200 mll şeklinde hazırladılar bu maddelerin oranlari aynı sadece etil alkol fazla 200 TL fiyatı bende besgun kullandım biraktim aşırı kepek ve kuruluk oldu dört aydır fitcare losyon kullanıyordum hiç böyle bir sorun olmamıştı
Ya şimdi tekrar fitcare geçecem yada başka bir yerden doğru bir şekilde karışım hazirlatacam
Eczaneden gliserin alıp karıştırabilirsin

theodin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #163 : 17 Haziran 2021, 17:59:08 »
AYNI FORMÜLÜ BENDE AYNI ECZANEDE YAPTIRDIM, 2 HAFTA OLDU KULLANALI. BEN MİNOXİDİLİ 5 GR OLARAK KOYDURDUM. BELKİ SENİN FORMÜLÜNDEKİ MİNOKSİDİL MİKTARI FAZLADIR DOSTUM. ONDAN OLABİLİR BELKİ. NE KAŞINTI NE KEPEK OLMADI BENDE.
SEYRELTMEK İÇİN SU EKLEYEBİLİRSİN BELKİ YA DA ECZANEYE YOLLA, DÜZELTİRLER BENCE. ARA KONUŞ, DERDİNİ SÖYLE, YARDIMCI OLURLAR HERHALDE. SAÇ KONUSUNDA BAYA BİŞEYLER BİLİYORLAR ÇÜNKÜ.
  • Ekim Tarihi: 10.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi serkan aygın
  • Greft Miktarı 3168
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi finasteride gel, hair 360 tablet, hair 360 growth faktör şampuan

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 17 Haziran 2021, 21:44:53 »

Yanlış yapmışlar fayda göremezsin 200 ml 19-20 gram minox eklemesi gerekirdi.  Sülfirik asit ile damıtmadan yaptığı için bu sorunu yaşamıssınız o eczaneden bir daha yaptırmayınız.

Facebook Twitter Instagram