Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20561 defa)

such

• Jr. Member
  • **
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #135 : 28 Nisan 2021, 17:53:45 »
:) kesinlikle haklısın bilinçli olarak çıkmak istemiyorlar o yüzden insanlar kendi tedavilerini denenmiş bilimsel makaleler,vitro çalışmaları teorik ve pratik olarak olarak kendileri hazırlıyorlar,dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var hairlosstalk avrupada forum sitesinde 2005 yılından beri başarı sağlamış Joe diye bir kişi ''ZİX''losyon ile bunu çözmüş hocam bir çok kullanıcı bundan memnun avrupada ve türkiyede,yapımıda çok ucuz kendiniz bile hazırlayabilirsiniz.zix hakkında ne düşünüyorsun?diğer forumda da kullanıcıların çoğu olumlu geri bildirim yapmış.
öbür forumda elemanın teki öve öve bitiremediği nerdeyse hergün başlığı güncel olan bir formül,kendisine sorduğumda zix kullanılacaksa çoğu şeyi kullanamıyorsun,mesela minoxidili zixle kullanamazsın,etkisini kaybedermiş,zix sade tek başına ne kadar iyidir onu bilemem,zixi savunan o elemanın saçlarına bakıp da yorum yapamadım zira resimlerinden anladığım kadarıyla agresif dökülmesi yok sanırım

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #136 : 28 Nisan 2021, 18:11:45 »
60 ml yüzde 5 ama biz 100 ml yüzde 10 koyuyoruz mantıken aynı şeye geliyor 100 ml 5 gram koyarsa minox yüzde 2-3 oran elde edersin kapiş

Benim hesabıma gore karisim 115 gram falan gelicek. Bunun 10 grami minoxilse yuzde 8 9 oluyor
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #137 : 28 Nisan 2021, 20:37:03 »
öbür forumda elemanın teki öve öve bitiremediği nerdeyse hergün başlığı güncel olan bir formül,kendisine sorduğumda zix kullanılacaksa çoğu şeyi kullanamıyorsun,mesela minoxidili zixle kullanamazsın,etkisini kaybedermiş,zix sade tek başına ne kadar iyidir onu bilemem,zixi savunan o elemanın saçlarına bakıp da yorum yapamadım zira resimlerinden anladığım kadarıyla agresif dökülmesi yok sanırım
Ben diğer forumda kullanan o kişiye bakmadım kardeşim,güncel bir tedavi ve kullananlar olumlu geri bildirim yapmışlar ve hairlosstalk formunda çok popüler bir tedavi yani avrupada çok kullanıyorlar bunu kaynaklar güvenilir yani,ayrıca o dediği doğru minox.la zix’i karıştırdığın zaman birlikte çalışmıyorlar (çakışıyorlar) ve etkisini kaybediyor,tek başına etkili bir tedavi olmasaydı sürekli güncellenmezdi hem türkiyede hem avrupada
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 28 Nisan 2021, 21:55:43 »
 such en baba urunler bile 3 saat arayla kullanılır.minoxidilden insanları soğutmak isteyenlerin lafına inanma kendi ilaçlarını satıyor onlar minoxidilden ondan soğutuyorlar milleti.ona bakarsan drlarında demesi minoxidil ve biotin ikisi devamlı kullanılmaz kullanırsan biotin minoxidilin emilimini engeller diyorlar 1 ay kullan 1 ay bırak biotini der drlar.ama beraberde kullansan emilimini engellemiyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #139 : 28 Nisan 2021, 22:40:15 »
such en baba urunler bile 3 saat arayla kullanılır.minoxidilden insanları soğutmak isteyenlerin lafına inanma kendi ilaçlarını satıyor onlar minoxidilden ondan soğutuyorlar milleti.ona bakarsan drlarında demesi minoxidil ve biotin ikisi devamlı kullanılmaz kullanırsan biotin minoxidilin emilimini engeller diyorlar 1 ay kullan 1 ay bırak biotini der drlar.ama beraberde kullansan emilimini engellemiyor
Kel emekli minox.fda tarafından onaylanmış 2 ilaçtan birisi kimse minox.a laf söylemiyor söyleyemezde,alternatif etkenler ve tedaviler üzerine insanlar birşeyler deniyor ve kullanıyor,benim ve executive’nin kullandığı minox.+azelaik asit kombinasyonlu majistral tedavimiz aynı,arada yabancı forumları okuyup öğrenirsen zix. dışında insanların kendi etkenlerini hazırladığı ne ilaçlar ve losyonlar var görebilirsin.insanlara çok farklı tedavilerinde denenebilirliği olduğunu anlatıyoruz.
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #140 : 28 Nisan 2021, 22:48:59 »
 eagle orhan ben kendi düşüncemi yazdım.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 23:03:30 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #141 : 28 Nisan 2021, 22:56:44 »
hocam iyi ki yazdın ben de biotini topikal kullanmayı düşünüyordum,minoxla etkileşime girdiğini bilmiyordum,yanlış anlamazsan bununla ilgili makalede mi gördün yada böyle bir ihtimalin olabileceğinden mi söz ediliyor,yani tam olmasa da dedikodu benzeri bişey mi ,iyice araştırıp tam emin olup öyle başlayayım yada başlamadan vazgeçeyim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 28 Nisan 2021, 22:58:59 »
 sitelere ilk uye olduğumda 14 sene once duydum bunu dra giden hastalara drlar solerlermiş biotin devamlı kullanılmaz diye minoxidilin emilimini keser diye bu bilinen bir bilgi

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #143 : 28 Nisan 2021, 23:10:04 »
eagle orhan ilaç satanların hepsi minoxu kotuler kendi malları satsın diye bunu soledim.senle ne alakası var işin.ben genel soledim.hitabında hoşuma gitmedi.
aynen ben bi an ordaki kami konuşuyor sandım sdfsbf

hocam minoxu kötüleyenlerin başında bu procapilciler geliyor,adamların sitesine bir girince finasterid zaten zehir minox için ise sürekli kullanım gerektirir şöyle yorucudur böyle masraflıdır diyorlar ama procapili belli bir süre kullanan saçını ömür boyu korurmuş sözde,o belli bir sürede bile koruyamadı tabi ki de

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 28 Nisan 2021, 23:14:29 »
 bu işler hep boyle.kimsenin kendi ilacını satma adına baska maddeleri kotuleme hakkı yok.ekimcilerden var site açan ilaç satan kendi ilacı haric diğerlerine camur atan bu her yerde var.biride site açmış gecen seneler nete pek bakmıyordum o aralar saç ekicem diye para toplamış dr değil bişi değil ilaçta yapıom demiş para vermişler kaçmış şimdi bu adamamı kızıcam ona para verenleremi
 bir arada korkuttular milleti ilac satmak için yok minox soyle boyle gencler sonuc aldığı tedaviyi bıraktı bunlara inanıp.bu işin vebali var.kardeşim ne minox ne finasterid ne saç ekimi süpermen değil.ama ne kadar fayda alırsak kar.satıcaksan sat malını ama kalkıp baska maddeye bok atma insanlar arastırsın kendi seçimini verdin.bir arada minoxun içine dutu atıp super ilaç diye satıyorlarmış.mavi serumdada analizde minox çıktığı soleniyor.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2021, 23:28:49 Gönderen: emekli kel »

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #145 : 30 Nisan 2021, 04:03:26 »
bu majistral formülü nerden alabiliriz.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 30 Nisan 2021, 04:06:38 »
 bazı eczaneler karısımlı satıyor diye okuyorum sitede.ama azeldermi ayrı kullan bence.ben olsam her minox oncesi çok bastırmadan kucuk bir dermoller uygularım.

azazel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #147 : 01 Mayıs 2021, 00:02:00 »
athena eczane ile mutabık kaldık şimdi sana ve diğer arkadaşlara şöyle açıklayacağım;
saf çinko sülfattan(toz halinde orjinal) yapılırsa minox.+azelaik asit+b6+gliserin formüldeki gibi 100ml:250tl
hap formunda çözelti haline getirilip yapılırsa majistral çinko sülfat 100ml:200tl

(tercihim saf çinko sülfat oldu çünkü etkisi karşılaştırılamayacak kadar fark var aralarında,saf çinko sülfatın azelaik asit'le etkileşimi daha iyi optimum noktada yani)

hocam bende dahil olmak isterim.p.tesi eczaneye soracağım.yapabilirlerse ordan yapamazlarsa sizin  yaptırdığınız yerden düşünüyorum.bu arada nw7 yim.saç ektirdim bugün 21.gün.sizce faydası olurmu saç ektiren birine
  • Yaşınız 40

azazel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #148 : 01 Mayıs 2021, 09:54:50 »
Saf minoxidil tarifi (100 ml)

1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.
6-Bu maddeyi es geçebilirsiniz olurda finasterid karışımı ile yapmak isteyen olursa 250 mg finasterid eklemelidir.
7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Kullanım şekli şahsımda şöyledir 2+2+2 sabah 2+2+2 akşam toplam günde 12 fıs ilk 6 ay böyle sonra haftada 5 gün olacak şekilde devam  2 sağ şakak 2 sol şakak 2 orta kısım tam deriye temas edicek şekilde sıkılmalı döküntünüz nerede ise oraya sıkabilirsiniz ama her ne olursa olsun 6 puf geçilmemesi taraftarıyım. Bu formül bize aittir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, fayda etmeyebilir az fayda edebilir veya mükemmel edebilir mesuliyet kabul etmiyorum , yoğun uğraşlar sonrası bu formül elde edilmiştir.

hocam öncesi ve sonrası fotografları gönderebilirmisiniz özelden.
  • Yaşınız 40

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #149 : 17 Mayıs 2021, 21:40:02 »
Saf minoxidil tarifi (100 ml)

1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.
6-Bu maddeyi es geçebilirsiniz olurda finasterid karışımı ile yapmak isteyen olursa 250 mg finasterid eklemelidir.
7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Kullanım şekli şahsımda şöyledir 2+2+2 sabah 2+2+2 akşam toplam günde 12 fıs ilk 6 ay böyle sonra haftada 5 gün olacak şekilde devam  2 sağ şakak 2 sol şakak 2 orta kısım tam deriye temas edicek şekilde sıkılmalı döküntünüz nerede ise oraya sıkabilirsiniz ama her ne olursa olsun 6 puf geçilmemesi taraftarıyım. Bu formül bize aittir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, fayda etmeyebilir az fayda edebilir veya mükemmel edebilir mesuliyet kabul etmiyorum , yoğun uğraşlar sonrası bu formül elde edilmiştir.

bu karışımı evde kendimiz hazırlarsak etkili olur mu.Sonuçta laboratuvar ortamındaki gibi işlemlerden geçirmeyip direkt şişe içine atıp karıştıracağız.

Facebook Twitter Instagram