Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20508 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #105 : 09 Nisan 2021, 21:24:37 »
Aynen öyle kardeşim,takılma sende executive hocam biz senin yardımlarını,bizimle tedavilerini paylaşmanı yalan konuşmayacağını kalbini iyi niyetini biliyoruz,seni kısa sürede tanımama rağmen athena’yı da aynı şekilde biz yolumuza tedavimize odaklanalım,istisnalar hariç burada herkesin amacı birbirine uyguladığı keşfettiği başarı sağladığı tedavileri paylaşmaktır,tekrar söylüyorum bilgiler paylaşılınca güzeldir,örneğin ben saç tedavimi uygulayıp başarı sağlasam sizlerle paylaşmasam bu hiç doğru olmaz,o yüzden executive senin before ve after fotonu görmedim ama uygulamış olduğun tedavinin bizleri yanıltıcı ve yalan konuşacağını düşünmek dahi istemem,o yüzden biz senin samimiyetine inanıyoruz.takılma böyle kişilere ☺ Sonuçta minoxil azelaik asit kombinasyonlu majistrali her hangi bir dr’da reçete edebilir,her hangi bir eczaneyede yaptırılabilir,kaldı ki benim kardeşim eczacı kendi eczanemizde yaptırırım hemde ücretsiz olarak ama etken madde de sıkıntı olduğu için ben şu anlık elinde etken maddesi olan başka eczanede hazırlatıyorum.

Özelden mesaj atacağım öncesi sonrası hocam buraya atıp konu kirletmek istemiyorum

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #106 : 09 Nisan 2021, 22:44:26 »

Özelden mesaj atacağım öncesi sonrası hocam buraya atıp konu kirletmek istemiyorum
Engeli kaldır bari bize özelden göndereyim
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #107 : 09 Nisan 2021, 22:51:19 »
Engeli kaldır bari bize özelden göndereyim
|-onayisareti-|

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #108 : 12 Nisan 2021, 18:00:41 »
|-onayisareti-|
hocam sonuçlarınızı gördüm gerçekten çok başarılı bir kombinasyon,bu tedaviye devam inşallah,sizin saçlar asla dökülmez tedaviniz sağlam,bol sağlıklı ve saçlı ömürler dilerim. :)
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #109 : 12 Nisan 2021, 18:07:36 »
hocam sonuçlarınızı gördüm gerçekten çok başarılı bir kombinasyon,bu tedaviye devam inşallah,sizin saçlar asla dökülmez tedaviniz sağlam,bol sağlıklı ve saçlı ömürler dilerim. :)

Eyvallah hocam cümlemize.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 13 Nisan 2021, 09:37:54 »
Selamlar arkadaşlar kimseden abi demesini ya da kardeşlik yapmasını beklemedim.
Tek istediğim benim sizlere olduğu gibi tüm forumun bir birine saygılı olması.
Tabiki tartışmalar olacak burası forum kimseyi banlamak atmak gibi bir derdimde olmaz konu tartışmaları yüzünden kimseyi kayırmam ayırmam hepinizi severim saygı duyarım. Küfür olmadığı sürece.
 Her tartışan trol olmaz reklamcı olmaz bir birinize bu lafları yakıştırmayın hepinizi seviyorum:)

Tartışmalar olacak ki beyin fırtınaları essin

Konuda ya da konularda reklam yapan yok herkes kullandığı ürünleri aldığı yerleri iyi ürünler sattığını düşündüğü yerleri tabiki yazacak kişilerde araştırıp karar verecek.

Zaten 7/24 burada yorum yazan insandan reklamcı olmaz

Gelip 10 mesajla yönlendirme yapanları ifşa ederseniz onlarda sorun vardır işte.

İyi forumlar arkadaşlar saygılar sevgiler kalp kırmayın her insanın tartışmalar da olsa kalbi güzeldir insanlar tartışır barışır bir ortak nokta bulunur hepiniz çok kaliteli zeka dolu insanlarsınız sizlerin arasına girip tartışmaya dahil olmak bize yakışmaz müdehale de etmeyiz konuyla ilgili tartışmalara.

Dipnot: yiğite gelince joker01 ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri kısaca ne yaptığını ne söylediğini bilmiyor. Ağır bir vaka

Sürekli bulduğu telefondan ya da pc den akşama kadar foruma girmeye çalışan ağır bir vaka.

Kendisine üzülüyorum o kişinin rahatsız olduğunu normal bir birey olmadığını bilmenizi isterim o yüzden normal bir insan gibi yargılamayız saygılar.
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2021, 09:56:40 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 13 Nisan 2021, 17:40:41 »
Selamlar arkadaşlar kimseden abi demesini ya da kardeşlik yapmasını beklemedim.
Tek istediğim benim sizlere olduğu gibi tüm forumun bir birine saygılı olması.
Tabiki tartışmalar olacak burası forum kimseyi banlamak atmak gibi bir derdimde olmaz konu tartışmaları yüzünden kimseyi kayırmam ayırmam hepinizi severim saygı duyarım. Küfür olmadığı sürece.
 Her tartışan trol olmaz reklamcı olmaz bir birinize bu lafları yakıştırmayın hepinizi seviyorum:)

Tartışmalar olacak ki beyin fırtınaları essin

Konuda ya da konularda reklam yapan yok herkes kullandığı ürünleri aldığı yerleri iyi ürünler sattığını düşündüğü yerleri tabiki yazacak kişilerde araştırıp karar verecek.

Zaten 7/24 burada yorum yazan insandan reklamcı olmaz

Gelip 10 mesajla yönlendirme yapanları ifşa ederseniz onlarda sorun vardır işte.

İyi forumlar arkadaşlar saygılar sevgiler kalp kırmayın her insanın tartışmalar da olsa kalbi güzeldir insanlar tartışır barışır bir ortak nokta bulunur hepiniz çok kaliteli zeka dolu insanlarsınız sizlerin arasına girip tartışmaya dahil olmak bize yakışmaz müdehale de etmeyiz konuyla ilgili tartışmalara.

Dipnot: yiğite gelince joker01 ciddi anlamda psikolojik sorunları olan biri kısaca ne yaptığını ne söylediğini bilmiyor. Ağır bir vaka

Sürekli bulduğu telefondan ya da pc den akşama kadar foruma girmeye çalışan ağır bir vaka.

Kendisine üzülüyorum o kişinin rahatsız olduğunu normal bir birey olmadığını bilmenizi isterim o yüzden normal bir insan gibi yargılamayız saygılar.

Eyvallah hintell hocam

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 21 Nisan 2021, 08:16:46 »
100ml ne kadar gider hocam
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Teo..115

• Full Member
« Yanıtla #113 : 21 Nisan 2021, 15:14:00 »
Herkese merhabalar, bende yaklaşık bir buçuk yıldır Androvium %5 sprey kullanıyorum ama saçlarım çıkmaya başladıktan bir süre sonra kullanmama rağmen tekrar dökülmeye başlıyor. Bu süreç normalmi. Birde kullandığım markanın fiyatı baya yükselmeye başladı. Başka bir minox markasına geçiş yaparsam saçlarım etkilenirmi bundan. Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 21 Nisan 2021, 20:48:47 »
 dongu olayı normal birsey bu iş duz değil.saçlar bir iyi bir kotu olur zigzag bir durum anlayacağın.baska markaya geciceksen bununla donusumlu kullan alıştırarak gec.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 21 Nisan 2021, 20:52:13 »
100ml ne kadar gider hocam

Pazar günlerini es geçersen 2 ay günlük sabah 5 akşam 5 fıstan hesaplanmıştır.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #116 : 21 Nisan 2021, 21:04:27 »
dongu olayı normal birsey bu iş duz değil.saçlar bir iyi bir kotu olur zigzag bir durum anlayacağın.baska markaya geciceksen bununla donusumlu kullan alıştırarak gec.

Abi dediğin gibi alıştırarak geçmeye çalışıyorum ama deri daha kötü oldu. Bi o bi bu. deri tepki vermeye başladı.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 21 Nisan 2021, 21:09:33 »
 tahriş kremi varya minoxun onu sür unuttum adını.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 21 Nisan 2021, 21:13:44 »
tahriş kremi varya minoxun onu sür unuttum adını.

Onu bilmiyorum da abi
Evde fito ve madecassol krem var. Bunları deneyebilirim
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Teo..115

• Full Member
« Yanıtla #119 : 21 Nisan 2021, 21:17:05 »
Hocam bide ben 1, 5 yıl  önce başladım kullanmaya , bir ara bıraktım tekrar başladım. Şu an 7 aydır sürekli sabah akşam kullanıyorum. Acaba günde 1 e indirsemmi diye düşünüyorum.  Sence ne yapmalıyım.

Facebook Twitter Instagram