Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20526 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #90 : 07 Nisan 2021, 20:11:37 »
 dncde bir ara azelik ve tum buu tarz maddeler katıldı gene normal minoxidilden fazla etkili olamadı.azelil retonik eskiden kremlerle kullanılırdı içine katıpta sizin gibi kullananlarda oldu pek bir fark gosterdiği yazısını okumadım.

GzR90

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #91 : 08 Nisan 2021, 23:24:02 »
uzun süre bu spreyleri kullanmak beni şahsen sıkar. her akşam böyle kafanda minoxil gezcen yatcan yastığa vs.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 09 Nisan 2021, 08:41:49 »
uzun süre bu spreyleri kullanmak beni şahsen sıkar. her akşam böyle kafanda minoxil gezcen yatcan yastığa vs.

Uzun zaman pipi aşağı gezmekte beni sıkıyor hocam zor işler finasterid falan

J0ker01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #93 : 09 Nisan 2021, 15:30:51 »

Uzun zaman pipi aşağı gezmekte beni sıkıyor hocam zor işler finasterid falan

Sen bir ara forumu bırakmıştın ne oldu neden geri döndün? Yoksa kulağını falan mı çektiler foruma geri dönmen için,  malum reklamını yaptığın eczane falan? Her konuya koyuyorsun isimlerini malum.
Birde geceleyin işim bittiğinde Donanımhaber'de senin mesajlarını tek tek inceleyeceğim orada çok foto koymuştum diye hatırlıyorum merak ettim bir daha bakacağım, o parfüm bölümü mü ne oralarda biliyorum neyse merak ettim bir inceleyim. Yanlış hatırlamıyorsam saçında hiçbir sorun olmamasına rağmen Minoxil kullanıyorsun buna rağmen saçlarını zaten sorun yokken Minoxil kurtarmış gibi mesajlar atıyorsun, bide malum o eczane isimleri durmadan! dinlenmeden!...

Birde bu forumdada biraz mesajlarını inceledim. İnsan gibi paylaşım yapan birine reklamcılıkla ve satıcılıkla iftira atmışın. Dur aynısını senin reklamlarına hitaben senin yazdığını direkt koyayım bari =)
Hayırlı satışlar hocam. Minoxil, eczane falan. Bol kazançlar hoccccam =)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13174.0
linkten bakabilirsiniz mesajını.

Adana/Ceyhan

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 09 Nisan 2021, 17:14:52 »
Sen bir ara forumu bırakmıştın ne oldu neden geri döndün? Yoksa kulağını falan mı çektiler foruma geri dönmen için,  malum reklamını yaptığın eczane falan? Her konuya koyuyorsun isimlerini malum.
Birde geceleyin işim bittiğinde Donanımhaber'de senin mesajlarını tek tek inceleyeceğim orada çok foto koymuştum diye hatırlıyorum merak ettim bir daha bakacağım, o parfüm bölümü mü ne oralarda biliyorum neyse merak ettim bir inceleyim. Yanlış hatırlamıyorsam saçında hiçbir sorun olmamasına rağmen Minoxil kullanıyorsun buna rağmen saçlarını zaten sorun yokken Minoxil kurtarmış gibi mesajlar atıyorsun, bide malum o eczane isimleri durmadan! dinlenmeden!...

Birde bu forumdada biraz mesajlarını inceledim. İnsan gibi paylaşım yapan birine reklamcılıkla ve satıcılıkla iftira atmışın. Dur aynısını senin reklamlarına hitaben senin yazdığını direkt koyayım bari =)
Hayırlı satışlar hocam. Minoxil, eczane falan. Bol kazançlar hoccccam =)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13174.0
linkten bakabilirsiniz mesajını.

Eyvallah gülüm

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #95 : 09 Nisan 2021, 17:38:39 »
Eyvallah gülüm
hocam hayırdır ifşa mahiyetinde bir şey konuşmuş arkadaş,sizin kullandığınız minox.,majistral yada diğer tedavilerinize sallamışlar,eczane reklamı yaptığınız konuşuluyor mevzu nedir açıklar mısınız?herkes istediği tedaviyi istediği eczaneden hazırlatır arkadaşlar bunda ne var ki liberal piyasa sonuçta kimse silah zoruyla illa ki şu eczaneden yaptıracaksınız diye bir uyarıda bulunmuyor birbirine.finasterid noktasına gelince bende sizin gibi düşünüyorum saçları kurtarayım diye erkeklik gidecekse başlarım öyle tedaviye benden uzak dursun.
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #96 : 09 Nisan 2021, 17:40:08 »
hocam hayırdır ifşa mahiyetinde bir şey konuşmuş arkadaş,sizin kullandığınız minox.,majistral yada diğer tedavilerinize sallamışlar,eczane reklamı yaptığınız konuşuluyor mevzu nedir açıklar mısınız?herkes istediği tedaviyi istediği eczaneden hazırlatır arkadaşlar bunda ne var ki liberal piyasa sonuçta kimse silah zoruyla illa ki şu eczaneden yaptıracaksınız diye bir uyarıda bulunmuyor birbirine.finasterid noktasına gelince bende sizin gibi düşünüyorum saçları kurtarayım diye erkeklik gidecekse başlarım öyle tedaviye benden uzak dursun.
hocam sizin formül noldu halledebildiniz mi?

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #97 : 09 Nisan 2021, 17:46:26 »
hocam sizin formül noldu halledebildiniz mi?
athena eczane ile mutabık kaldık şimdi sana ve diğer arkadaşlara şöyle açıklayacağım;
saf çinko sülfattan(toz halinde orjinal) yapılırsa minox.+azelaik asit+b6+gliserin formüldeki gibi 100ml:250tl
hap formunda çözelti haline getirilip yapılırsa majistral çinko sülfat 100ml:200tl

(tercihim saf çinko sülfat oldu çünkü etkisi karşılaştırılamayacak kadar fark var aralarında,saf çinko sülfatın azelaik asit'le etkileşimi daha iyi optimum noktada yani)
  • Yaşınız 31

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 09 Nisan 2021, 17:59:42 »

Ortada ifşalık bir durum yok hocam kendisi yeni üyelik açmış direk bana sallamış büyük ihtimal forumdan veya troll biri , bende kendisini kaale almadığım için kısa tuttum. Eczane reklamı yaptığım mevzusu oldukça komik benim burada ki maksadım insanlara faydalı olmak ama şahıs art niyetli davranıyor isteyen istediği eczaneden yaptırsın en basitinden sen malatya eczanesini aradın adam seninle konuşmak bile istemedi bu mu reklama giriyor şimdi. Hem ben devlet memuruyum formüle vs sallamış benim minoxidil vs kullanmadığımı saçlarımın oldukça iyi olduğunu söylüyor komedi resmen ben x tavsiye veririm kişi uyar uymaz bu kendine kalmış bir şey.

Zaten benim maddi olarak çıkarım olsa direk kendim yapar satarım hatta önden ilk 3 ay deneme derim mennun kalan alır kullanır ,inanın bir miracle de ben olurum bu forumda . Ama bana gelen bir çok ricaya rağmen parası ile dahi olsa yapmadım , yapmıyorum.

Aynı şekilde bu forumda minox ve propecia satışlarım oldu ve ben bunları insanlar faydalansın diye oldukça uygun fiyata verdim ama işte böyle kendini bilmez densiz insanlar buraya damlıyor maalesef.

Donanımhaberde bir konuda yardım isteyen kişinin konusuna yazarak sacekimisonucları sitesine yaz oradaki abilerin yardımcı olur dedim .

Her neyse bu kadar açıklama bile çok ama lüzüm değeri gördüm aslında @hintell hocamın böyle kendini bilmez insanları forumda barındırmaması lazım . Ben eminim adminler ip karşılaştırması yapsa bu kişiyi ifşa ederler .

Her neyse kendisi kimdir nedir uzaktan yakından alakam yok ama şunu bilmesini isterim ki kendisine hakkımı helal etmiyorum çünkü iftira attı.

Elinde ifşalık bir görüntü kanıt varsa buyursun atsın , attığı linkte komedi reklam yapan birinin konusuna yazmışım.  :)

Daha fazla söze gerek yok.

J0ker01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #99 : 09 Nisan 2021, 18:35:17 »
@Execuvite Sen önce geçen sene Dax Supergro konusunda satıcı ve reklamcı diye iftira attığın adamdan helallik iste sonra kendi alacağın hakları düşünürsün =)

Ne dedin birde sen Hintel gerçek üyeliği ifşa etsin falan mı? Ne olacak bu olunca hayır ne yapabilirsin ki? Ne olabilir yani?

Hintell ile bir sorunum yok da o benim gibilerden önce, forumda milletin anasına sövüp  ve milleti teröristlik ile suçlayan YİĞİT denen elemanla başetsin forumda. Esas TROLL dediğin kişiler onlar hadi yaylan şimdi sinirimi daha fazla bozma

Senin özellike Fin konularında dolaşıp yok kuş kalkmaz falan bu gibi mesajlarını özellikle belirtiyorsun. Buradan da gıcığım sana
Tabii ki Finin olası muhtemelen bir sürü yan etkisi var ama sen özellike buradan iyi iğneliyorsun milleti =)

Saçında söylüyorum hatırladığım kadarıyla hiç bir sorun yok, boş boş Minoxil sayesinde başarı kazandım palavra okuma
Neyse son mesajım sana yoksa senin ben de Eczaneden komisyon aldığını pek düşünmüyorum ama ne farkeder? Herkese hakettiği gibi davranacan. Sen millete reklamcı, satıcı dersen aynı keser döner sap döner sana gelir =)
Adana/Ceyhan

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #100 : 09 Nisan 2021, 18:50:03 »
@Execuvite Sen önce geçen sene Dax Supergro konusunda satıcı ve reklamcı diye iftira attığın adamdan helallik iste sonra kendi alacağın hakları düşünürsün =)

Ne dedin birde sen Hintel gerçek üyeliği ifşa etsin falan mı? Ne olacak bu olunca hayır ne yapabilirsin ki? Ne olabilir yani?

Hintell ile bir sorunum yok

Senin özellike Fin konularında dolaşıp yok kuş kalkmaz falan bu gibi mesajlarını özellikle belirtiyorsun. Buradan da gıcığım sana
Tabii ki Finin olası muhtemelen bir sürü yan etkisi var ama sen özellike buradan iyi iğneliyorsun milleti =)

Saçında söylüyorum hatırladığım kadarıyla hiç bir sorun yok, boş boş Minoxil sayesinde başarı kazandım palavra okuma
Neyse son mesajım sana yoksa senin ben de Eczaneden komisyon aldığını pek düşünmüyorum ama ne farkeder? Herkese hakettiği gibi davranacan. Sen millete reklamcı, satıcı dersen aynı keser döner sap döner sana gelir =)

Ahahaha sen dax superegodaki satıcısın galiba  ne oldu satamadın elinde mi patladı :)))))

Evet fin konularında gerekli uyarıları yapıyorum gerisi kişiye kalmış ne oldu yoksa senin finden dolayı kuş öldü mü kıyamam. Senin bu arada kim olduğunu biliyorum şuan farkettim açığını , seninde minoxidile karşı çok garezin var bakıyorumda ahahaha ulan hiç güleceğim yoktu keyfim yerime geldi vallaha ya . Adam benim saçımı benden iyi biliyor hiç bir sorun yok diyor  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ay neyse ya vallaha uğraşıcaktım ama kim olduğunun farkına vardım gerek yok hadi iyi eğlenceler sana  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2021, 09:33:24 Gönderen: Hintell »

J0ker01

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #101 : 09 Nisan 2021, 18:57:28 »
@Execuvite Hadi canım sen Hintel abine söyle bir bakalım tahmin ettiğin kişimiyim anlarsın, öyle boş beleş sallamakla olmuyor =)
Hintel ABİNE bir önce yalvar bir baksın bakalım. Mesela Hintel benim abim değil çünkü aynı yaştayızdır onla herhalde, ama senin ABİN, yani Abine bir yağ çek bakalım.

Millete reklamcı, satısı iftirası atan kişi haktan hukuktan bahsediyor keh keh keh. Donanımhaberden fotolarını biliyorum merak etme

Kuş iyi ötüyor bunu sana ispatlardım ama kız olmadığın için bilme şansın yok maalesef. Kendi cinslerimle ilgilenmediğim için böyle birşeyi ispatlama gereği duymam saçma olur

Sen şimdi fin konularına gir beyler kuş ötmez yeaaa hehehe yaz, sonra minoxilden gir ve o eczane reklamlarından çık =)
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2021, 09:30:51 Gönderen: Hintell »
Adana/Ceyhan

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #102 : 09 Nisan 2021, 19:19:28 »
@Execuvite Hadi canım sen Hintel abine söyle bir bakalım tahmin ettiğin kişimiyim anlarsın, öyle boş beleş sallamakla olmuyor =)
Hintel ABİNE bir önce yalvar bir baksın bakalım. Mesela Hintel benim abim değil çünkü aynı yaştayızdır onla herhalde, ama senin ABİN, yani Abine bir yağ çek bakalım.

Millete reklamcı, satısı iftirası atan kişi haktan hukuktan bahsediyor keh keh keh. Donanımhaberden fotolarını biliyorum merak etme

Kuş iyi ötüyor bunu sana ispatlardım ama kız olmadığın için bilme şansın yok maalesef. Kendi cinslerimle ilgilenmediğim için böyle birşeyi ispatlama gereği duymam saçma olur

Sen şimdi fin konularına gir beyler kuş ötmez yeaaa hehehe yaz, sonra minoxilden gir ve o eczane reklamlarından çık =)

Benim donanım haberde fotom yok :) senin akıl kırık anlaşıldı, hintel ile aynı yaşta olabilirsin ama olgunluk akıl olarak yaş maks 18 dir. Hadi güle güle
« Son Düzenleme: 13 Nisan 2021, 09:32:27 Gönderen: Hintell »

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #103 : 09 Nisan 2021, 19:21:47 »
Ama abin önce bi Yiğit denen ergenle falan baş etsin zira forumun esas trolleri onlar :(

ya hocam kirletmeyin artık her konuyu insanlar burada yardım almaya çalışıyor git derdini özelden hallet. eczane reklamı yapsa bile etken maddelerini herkes biliyor, min+azelaik asit zaten çok bilinen bir formül isteyen kendi bulup yapar isteyen doktora reçete ettirir eczaneden alır.

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #104 : 09 Nisan 2021, 21:00:05 »
ya hocam kirletmeyin artık her konuyu insanlar burada yardım almaya çalışıyor git derdini özelden hallet. eczane reklamı yapsa bile etken maddelerini herkes biliyor, min+azelaik asit zaten çok bilinen bir formül isteyen kendi bulup yapar isteyen doktora reçete ettirir eczaneden alır.
Aynen öyle kardeşim,takılma sende executive hocam biz senin yardımlarını,bizimle tedavilerini paylaşmanı yalan konuşmayacağını kalbini iyi niyetini biliyoruz,seni kısa sürede tanımama rağmen athena’yı da aynı şekilde biz yolumuza tedavimize odaklanalım,istisnalar hariç burada herkesin amacı birbirine uyguladığı keşfettiği başarı sağladığı tedavileri paylaşmaktır,tekrar söylüyorum bilgiler paylaşılınca güzeldir,örneğin ben saç tedavimi uygulayıp başarı sağlasam sizlerle paylaşmasam bu hiç doğru olmaz,o yüzden executive senin before ve after fotonu görmedim ama uygulamış olduğun tedavinin bizleri yanıltıcı ve yalan konuşacağını düşünmek dahi istemem,o yüzden biz senin samimiyetine inanıyoruz.takılma böyle kişilere ☺ Sonuçta minoxil azelaik asit kombinasyonlu majistrali her hangi bir dr’da reçete edebilir,her hangi bir eczaneyede yaptırılabilir,kaldı ki benim kardeşim eczacı kendi eczanemizde yaptırırım hemde ücretsiz olarak ama etken madde de sıkıntı olduğu için ben şu anlık elinde etken maddesi olan başka eczanede hazırlatıyorum.
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram