hocam hayırdır ifşa mahiyetinde bir şey konuşmuş arkadaş,sizin kullandığınız minox.,majistral yada diğer tedavilerinize sallamışlar,eczane reklamı yaptığınız konuşuluyor mevzu nedir açıklar mısınız?herkes istediği tedaviyi istediği eczaneden hazırlatır arkadaşlar bunda ne var ki liberal piyasa sonuçta kimse silah zoruyla illa ki şu eczaneden yaptıracaksınız diye bir uyarıda bulunmuyor birbirine.finasterid noktasına gelince bende sizin gibi düşünüyorum saçları kurtarayım diye erkeklik gidecekse başlarım öyle tedaviye benden uzak dursun.
Ortada ifşalık bir durum yok hocam kendisi yeni üyelik açmış direk bana sallamış büyük ihtimal forumdan veya troll biri , bende kendisini kaale almadığım için kısa tuttum. Eczane reklamı yaptığım mevzusu oldukça komik benim burada ki maksadım insanlara faydalı olmak ama şahıs art niyetli davranıyor isteyen istediği eczaneden yaptırsın en basitinden sen malatya eczanesini aradın adam seninle konuşmak bile istemedi bu mu reklama giriyor şimdi. Hem ben devlet memuruyum formüle vs sallamış benim minoxidil vs kullanmadığımı saçlarımın oldukça iyi olduğunu söylüyor komedi resmen ben x tavsiye veririm kişi uyar uymaz bu kendine kalmış bir şey.
Zaten benim maddi olarak çıkarım olsa direk kendim yapar satarım hatta önden ilk 3 ay deneme derim mennun kalan alır kullanır ,inanın bir miracle de ben olurum bu forumda . Ama bana gelen bir çok ricaya rağmen parası ile dahi olsa yapmadım , yapmıyorum.
Aynı şekilde bu forumda minox ve propecia satışlarım oldu ve ben bunları insanlar faydalansın diye oldukça uygun fiyata verdim ama işte böyle kendini bilmez densiz insanlar buraya damlıyor maalesef.
Donanımhaberde bir konuda yardım isteyen kişinin konusuna yazarak sacekimisonucları sitesine yaz oradaki abilerin yardımcı olur dedim .
Her neyse bu kadar açıklama bile çok ama lüzüm değeri gördüm aslında @hintell hocamın böyle kendini bilmez insanları forumda barındırmaması lazım . Ben eminim adminler ip karşılaştırması yapsa bu kişiyi ifşa ederler .
Her neyse kendisi kimdir nedir uzaktan yakından alakam yok ama şunu bilmesini isterim ki kendisine hakkımı helal etmiyorum çünkü iftira attı.
Elinde ifşalık bir görüntü kanıt varsa buyursun atsın , attığı linkte komedi reklam yapan birinin konusuna yazmışım.
Daha fazla söze gerek yok.