Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20494 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #75 : 06 Nisan 2021, 00:03:56 »
İstanbul şişli fulya eczanesi ile görüştüm çok ilgilendiler sağolsunlar sizin formülü attım direk yapacaklarını söylediler,ama finasterid jel gönderebiliriz çok faydasını görürsünüz diye konuştular,saçlar yukarı pipi aşağı olacaksa finas.yani bu şakası olmaz kumar gibi birşey?umarım finas.olmadan minox.+azaleik formülünde fayda görürüm kafamda bir sürü sorular sorular😃azelaik asit mahçup etme bizi güldür yüzümüzü😃
formülün ücreti ne kadar hocam?

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 06 Nisan 2021, 00:25:48 »
Azelik asiti direkt hazır minoxile katmak saçma mi olur 60 ml alopexy e artık kaç gr gerekiyorsa ?

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #77 : 06 Nisan 2021, 09:32:50 »
formülün ücreti ne kadar hocam?
athena fiyatı bugün konuşucam yalnız forum sitemizden bahsettim ve yaptıracak arkadaşlarımız olduğunu söyledim,tüm bunlara istinaden uygun fiyat yaparlar sanırım ;)sana haber veririm fiyat konusunda
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 06 Nisan 2021, 09:36:51 »
Azelik asiti direkt hazır minoxile katmak saçma mi olur 60 ml alopexy e artık kaç gr gerekiyorsa ?
sakın yapma öyle bir şey ayarını tutturamazsın,ayrıca sadece azelaik asit değil çinko sülfat ve b6 eklenmesi gerekli dht konusunda çok daha güçlü olması için,yalnızca azelaik asit ile olmaz yetersiz kalır.
  • Yaşınız 31

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 06 Nisan 2021, 11:31:09 »
athena fiyatı bugün konuşucam yalnız forum sitemizden bahsettim ve yaptıracak arkadaşlarımız olduğunu söyledim,tüm bunlara istinaden uygun fiyat yaparlar sanırım ;)sana haber veririm fiyat konusunda
tamamdır hocam, beklemedeyim.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 06 Nisan 2021, 14:37:44 »

Hocam hayırlı olsun sevindim sizin adınıza finasterid jel 200 tl,olması güzel oral olarak aynı etki fayda sağlamaz ama iş görebilir forumdaki arkadaşlar düşünsün bi  :)

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #81 : 06 Nisan 2021, 16:36:55 »

Hocam hayırlı olsun sevindim sizin adınıza finasterid jel 200 tl,olması güzel oral olarak aynı etki fayda sağlamaz ama iş görebilir forumdaki arkadaşlar düşünsün bi  :)
sağol hocam :) finasterid jel fiyatı çok uygun gerçekten gönderimde sağlıyorlar ilgi alakaları da çok iyi arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim sonuçta sizin başarınızı bizimle paylaşmanız yol göstermeniz bizde faydalanıyoruz bizde başkalarına faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize sonuçta bilgiler paylaşılınca güzel,fakat finasterid olunca söz konusu aklımda deli sorular ;D gerçi siz minox.+azelaik asit majistralinizin içinde finasterid ekliyordunuz değil mi?esasında yan etki durumunu size sormak lazım?
  • Yaşınız 31

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 06 Nisan 2021, 18:22:25 »
sağol hocam :) finasterid jel fiyatı çok uygun gerçekten gönderimde sağlıyorlar ilgi alakaları da çok iyi arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim sonuçta sizin başarınızı bizimle paylaşmanız yol göstermeniz bizde faydalanıyoruz bizde başkalarına faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize sonuçta bilgiler paylaşılınca güzel,fakat finasterid olunca söz konusu aklımda deli sorular ;D gerçi siz minox.+azelaik asit majistralinizin içinde finasterid ekliyordunuz değil mi?esasında yan etki durumunu size sormak lazım?

Benim formülümün içinde finasterid yok hocam dht baskılamak bana mantıklı gelmiyor gerekirse kel kalmaya razıyım. Size verdiğim formülde eklemek isteyen olursa diye yazmıştım 250 mg ekleyin diye belki oradan aklınızda öyle kalmıştır. :)

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 06 Nisan 2021, 18:35:00 »

Benim formülümün içinde finasterid yok hocam dht baskılamak bana mantıklı gelmiyor gerekirse kel kalmaya razıyım. Size verdiğim formülde eklemek isteyen olursa diye yazmıştım 250 mg ekleyin diye belki oradan aklınızda öyle kalmıştır. :)
Hocam finasteridi minoxile nasıl katabiliriz ki toz şeklinde tortu dibine dusmezmi

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 06 Nisan 2021, 18:44:54 »
Hocam finasteridi minoxile nasıl katabiliriz ki toz şeklinde tortu dibine dusmezmi

100 ml içine eziceksin un haline gelicek içine döküceksin 1 gün durucak sonra süzüceksin. Al sana topikal finasterid

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 06 Nisan 2021, 22:16:35 »
60 ml minoxun içine 60mg proscar at, bir gün bekle. Çok tortu olur mu bilmiyorum ama süzülebilir, süzmeseniz de pek sorun olmaz sanırım

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 07 Nisan 2021, 09:16:32 »
60 ml minoxun içine 60mg proscar at, bir gün bekle. Çok tortu olur mu bilmiyorum ama süzülebilir, süzmeseniz de pek sorun olmaz sanırım
1 mg proscar bile neler yapıyor 60 mg atarsam içine çok yan etki yapmaz ki hocam

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 07 Nisan 2021, 11:15:19 »

O iş öyle 60ml  ile olmuyor en az 125 mg şeklinde atması lazım çözündüğü için yüzde 60-70 yakını kayboluyor etkisi 60 mg atarsa hiç fayda görmez ve süzmesi şart süzmeden olmaz yoksa kafasında tortu ile gezer

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #88 : 07 Nisan 2021, 12:43:28 »

executive hocam aynı fikirlerdeyiz gerçekten hem tedavi olarak hem finasterid noktasında,tedavim içinde senin formülü kullanıcam şaç konusunda kader arkadaşı olduk artık :)bugün yarın hazırlayacaklar zaten konuştum,çok fazla bir şey istemiyoruz sonuçta sende bende nw1 yahut nw1.5 ölçeğindeyiz temel amacımız saç çıkışı değil mevcut incelmiş saçları kurtaralım mevcutu koruyalım saçlarımız daha dolgun ve sık gözüksün yeterli bu da zor bir şey olmasa gerek?13 aydır uyguladığınız tedavinizi baz aldığımzda, bazıları nw4 nw5 durumuna gelmiş lise yıllarına dönmek istiyor  :( keşke öyle olabilse,en azından şanslıyız
  • Yaşınız 31

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 07 Nisan 2021, 13:37:06 »
executive hocam aynı fikirlerdeyiz gerçekten hem tedavi olarak hem finasterid noktasında,tedavim içinde senin formülü kullanıcam şaç konusunda kader arkadaşı olduk artık :)bugün yarın hazırlayacaklar zaten konuştum,çok fazla bir şey istemiyoruz sonuçta sende bende nw1 yahut nw1.5 ölçeğindeyiz temel amacımız saç çıkışı değil mevcut incelmiş saçları kurtaralım mevcutu koruyalım saçlarımız daha dolgun ve sık gözüksün yeterli bu da zor bir şey olmasa gerek?13 aydır uyguladığınız tedavinizi baz aldığımzda, bazıları nw4 nw5 durumuna gelmiş lise yıllarına dönmek istiyor  :( keşke öyle olabilse,en azından şanslıyız

Nw-4-5 dönemez artık çok geç nw1-2 için garantisidir doğru tedavi.

« Son Düzenleme: 07 Nisan 2021, 13:50:38 Gönderen: Execuvite »

Facebook Twitter Instagram