Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20465 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #15 : 23 Mart 2021, 15:50:18 »
anladım teşekkür ederim alopexy bitince bende senin gibi hazırlamayı düşünüyorum bu Malatya eczanesine

Ben kendim hazırlıyorum eczane ile alakam yok sadece tavsiye verdim, sen kendin nasıl hazırlıyorsun sorularına cevap veremiyorum ama yakında toplu minox alımı konusu açacağım almak isteyen olursa katılır nasıl hazırlanır edilir vs o zaman konusuruz

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 23 Mart 2021, 15:52:04 »
peki hocam,fin-minox. topikal olarak kullandığımızda fin.'in yan etki durumu nedir?ben kendi eczanemizde saf minoxil tozu ppg'siz taşıyıcı olarak gliserin'li olarak hazırlatıyorum,ama tek çekincem için fin.ekletmiyorum sizce ekletmelimiyim?çünkü fin.'den yan etki yaşamak istemiyoruz haliyle o yüzde topikal'de sıkıntı olur mu?

Şimdi topikal olarak yan etki gören var mı vardır muhakkak ama oral gibi değildir, topikal finasterid karışımında galiba 100 mg ile başlıyordu siz 30-50 mg arası deneyebilirsiniz. Baktınız yan etki yok ama fayda az mg yükseltin.

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 23 Mart 2021, 16:00:15 »

Ben kendim hazırlıyorum eczane ile alakam yok sadece tavsiye verdim, sen kendin nasıl hazırlıyorsun sorularına cevap veremiyorum ama yakında toplu minox alımı konusu açacağım almak isteyen olursa katılır nasıl hazırlanır edilir vs o zaman konusuruz
anladım bir an önce aç abide forumdaki gardaşların yararlansın

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2021, 16:01:11 »

Şimdi topikal olarak yan etki gören var mı vardır muhakkak ama oral gibi değildir, topikal finasterid karışımında galiba 100 mg ile başlıyordu siz 30-50 mg arası deneyebilirsiniz. Baktınız yan etki yok ama fayda az mg yükseltin.
ben topical olarak kullanmasam zaten haftada 2 oral olarak alacam

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2021, 17:10:40 »
anladım hocam,bu bilgi çok önemli bizler için çünkü topikal olarak minox.-fin. karışımı bir majistral losyonda sistemik kalıcı yan etki yapması,insan için resmen yıkım olur.ama topikal olarak minox.içine fin. eklememiz zarar vermeyecektir.sadece minox.ile sadece akşamları her gün 10 fıs olarak kullanmamız bir ilerleme kaydetmemize yardımcı olur mu.
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 23 Mart 2021, 19:23:18 »
anladım hocam,bu bilgi çok önemli bizler için çünkü topikal olarak minox.-fin. karışımı bir majistral losyonda sistemik kalıcı yan etki yapması,insan için resmen yıkım olur.ama topikal olarak minox.içine fin. eklememiz zarar vermeyecektir.sadece minox.ile sadece akşamları her gün 10 fıs olarak kullanmamız bir ilerleme kaydetmemize yardımcı olur mu.

Olur baya baya olur hatta, 90 ml 100 mg finasterid kullanılıyor ona göre ayarlayın artık hocam

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 23 Mart 2021, 19:43:55 »
 fayda edicekse en ucuz olanıda ediyor bedava para vermenin gereği yok en ucuz olanından alın gitsin.eskiden çok daha ucuzdu suriye iran kırkland bunlar çok ucuzdu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

.Jack.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 23 Mart 2021, 20:19:03 »
siz şimdi minoxili uzun yıllar kullanmayı mı düşünüyorsunuz ?

dökülmeniz herhalde genetik yoksa minoxil kullanmazdınız herhalde bilmiyorum. ne kadar süre kullanmayı planlıyorsunuz?

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 23 Mart 2021, 20:26:16 »
fayda edicekse en ucuz olanıda ediyor bedava para vermenin gereği yok en ucuz olanından alın gitsin.eskiden çok daha ucuzdu suriye iran kırkland bunlar çok ucuzdu

Aynen öyle.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 23 Mart 2021, 20:37:10 »
En güzeli saf minox ben öyle kullanıyorum içerisine de bir kaç madde ekliyorum mükemmel kombinasyon oluyor. 1 seneyi aştı , döküntü sıfır döngü sıfır liseli yıllarıma dönecem nerdeyse. Minox alopexy t veya köpük veya saf olarak kullanılması lazım .
hocam çok merak ettim gerçekten before afterinizi

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 23 Mart 2021, 21:28:16 »
hocam çok merak ettim gerçekten before afterinizi

Dışı seni içi beni yakar

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 23 Mart 2021, 21:41:54 »
Dışı seni içi beni yakar
anlamadım iyimi kotumu oldu

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 23 Mart 2021, 23:22:56 »
Dışı seni içi beni yakar
Hocam bu minox.karışım hakkında sana birşey sorucam,10 gün oldum başlayalı sanki birşeyler eksik sen bu konuda tecrübelisin ben kendi eczanemizde kardeşime şu yönergeye göre hazırlattım lakin içindeki gliserin oranından mıdır bilmiyorum sürdükten sonra yapış yapış oluyor ve saçlarımı üstünden taradığım zaman sanki yoluyor sanırım hemen erken mi kuruyor anlamadım bana bir yardımcı olsan??sana hazırlattığım formülü atıyorum;
Minox:5gr
Gliserin:20ml
Etanol%95:100ml
Senin tavsiyelerin benim için önemli,henüz yeni başladım ve faydasını görmek istiyorum,içine ekstradan kattığın şeyleride aktarırsan bende aynı formülü kullanayım
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 23 Mart 2021, 23:43:04 »
Hocam bu minox.karışım hakkında sana birşey sorucam,10 gün oldum başlayalı sanki birşeyler eksik sen bu konuda tecrübelisin ben kendi eczanemizde kardeşime şu yönergeye göre hazırlattım lakin içindeki gliserin oranından mıdır bilmiyorum sürdükten sonra yapış yapış oluyor ve saçlarımı üstünden taradığım zaman sanki yoluyor sanırım hemen erken mi kuruyor anlamadım bana bir yardımcı olsan??sana hazırlattığım formülü atıyorum;
Minox:5gr
Gliserin:20ml
Etanol%95:100ml
Senin tavsiyelerin benim için önemli,henüz yeni başladım ve faydasını görmek istiyorum,içine ekstradan kattığın şeyleride aktarırsan bende aynı formülü kullanayım

Hocam toplam 120 ml yapıyor senin formülün 100 ml etanol 20 ml gliserin 5 gr minox ona az gelir yani yüzde 3.5 tekabül ediyor. Minox 8 gr çıkar gliserin düşür gliserin yüksek 10 ml yap 60 ml biz 5 ml gliserin koyuyoruz. Anında kuruyor ve yapış yapışlık durum yaşamadım sanki basına hafif su vurursun o 15 dakikaya kurur ya öyle kuruyor bende. Benim arkadaşım kozmetik sanayide yetkili biri o kendisi azaleik asit ve kreatinin temin edip katıyor . Azaleik asit faydasını çok gördüm sizin temin etme durumunuz nedir bilemiyorum . Her 60 ml yüzde 10 distile su ekle formülünde distile su olması şart daha iyi olur galiba eklemiyorsunuz göremedim.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 23 Mart 2021, 23:56:41 »
anlamadım iyimi kotumu oldu

1 yıldır nw1 im hocam özelden resim atarım ama inan üşendim

Facebook Twitter Instagram