Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20469 defa)

xiphos

• Yeni üye
  • *
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #60 : 31 Mart 2021, 16:22:28 »
Minoxidil tozu fiyatı 1 kg şeklinde 2000 bin tl hocam . Benim elimde ki halen daha bitmedi. En az 10 kişi lazım toz almak için adam başı 200 tl . 3 sene gider aylık 15-20 e gelir fiyatı. Bakalım ramazan başı gibi olabilir
Toplu alım olacaksa ben de dahil olmak isterim. İletişime geçebilirseniz güzel olur, özel mesaj atmayı denedim size fakat atamadım.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 31 Mart 2021, 16:37:58 »
Toplu alım olacaksa ben de dahil olmak isterim. İletişime geçebilirseniz güzel olur, özel mesaj atmayı denedim size fakat atamadım.

Mesaj yolum herkese kapalı olursa haber ederim

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #62 : 01 Nisan 2021, 18:13:43 »

Hayır saç için olan sizin dediğiniz aminoasit bu farklı

o maddenin linkini atar mısınız.internette pek bilgi bulamadım.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 01 Nisan 2021, 19:09:04 »
o maddenin linkini atar mısınız.internette pek bilgi bulamadım.

İnternette bulamazsın özel olarak satın alabilrisin eczacı kozmetik sanayi vs alanında çalışanlar temin edebilir.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #64 : 04 Nisan 2021, 02:41:44 »

İnternette bulamazsın özel olarak satın alabilrisin eczacı kozmetik sanayi vs alanında çalışanlar temin edebilir.

kreatinin yazınca direkt böbrekteki enzim çıkıyor.maddenin ismi bu olduğuna emin misiniz.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 04 Nisan 2021, 06:03:23 »
kreatinin yazınca direkt böbrekteki enzim çıkıyor.maddenin ismi bu olduğuna emin misiniz.

Keratin

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 04 Nisan 2021, 23:37:57 »
Keratin
Hocam senin majistralin içinde retionik asit varmı?eklenmelimidir sence?azelaik b6 çinko sülfat saf minox.ve retionik asit’de eklenirse etkisi nasıl olur diye araştırma yapıyorum yarın malatya’da ki eczaneyi arayacağım senin yazdığın gibi hazırlamasını isteyeceğim.🤔yanlış ve eksik birşey yapmak istemiyorum
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 05 Nisan 2021, 00:04:39 »
Hocam senin majistralin içinde retionik asit varmı?eklenmelimidir sence?azelaik b6 çinko sülfat saf minox.ve retionik asit’de eklenirse etkisi nasıl olur diye araştırma yapıyorum yarın malatya’da ki eczaneyi arayacağım senin yazdığın gibi hazırlamasını isteyeceğim.🤔yanlış ve eksik birşey yapmak istemiyorum

Eczane sana göre hazırlar mı bilmiyorum ama onlarda da aynı formül var ama finasteride çıkar onlar b vitamin de ekliyor galiba retionik asit bende yok

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #68 : 05 Nisan 2021, 15:22:02 »

Eczane sana göre hazırlar mı bilmiyorum ama onlarda da aynı formül var ama finasteride çıkar onlar b vitamin de ekliyor galiba retionik asit bende yok
hocam malatya eren eczanesini aradım eczacıları konuşmak dahi istemedi,çok ilgisiz ve alaksız bir şekilde konuşamadık dahi direk red yedik :D,sanki hayırlarına yapacaklar ücreti mukabilinde yapacaklar!!!şaka gibi yaptıracak biryer lazım acil
  • Yaşınız 31

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #69 : 05 Nisan 2021, 18:00:08 »
hocam malatya eren eczanesini aradım eczacıları konuşmak dahi istemedi,çok ilgisiz ve alaksız bir şekilde konuşamadık dahi direk red yedik :D,sanki hayırlarına yapacaklar ücreti mukabilinde yapacaklar!!!şaka gibi yaptıracak biryer lazım acil
istanbul'da yaşıyorsanız dr. hamid aydın'dan randevu alıp reçete ettirebilirsiniz. muayene ücreti ne kadar bilmiyorum.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 05 Nisan 2021, 18:45:16 »

Nasıl konuşmadı ya

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #71 : 05 Nisan 2021, 21:44:38 »

Nasıl konuşmadı ya
Valla konuşmadı kardeşim benim😂,meslektaşız dedim kalfası ile konuştum eczacısı konuşmak istemedi personeli çok mahçup oldu zaten,zorla değil hocam şu anlık hammaddesi olsa ben kardeşimin eczanesinde hazırlatacağım fakat ecza depoları sıkıntı,azelaik b6 ve çinko sülfat+minox. sürekli ellerinde varmış zaten ama doymuşlar sanırım malatya eren eczanesine kimse sipariş vermesin arkadaşlar😂
  • Yaşınız 31

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 05 Nisan 2021, 22:09:26 »
Valla konuşmadı kardeşim benim😂,meslektaşız dedim kalfası ile konuştum eczacısı konuşmak istemedi personeli çok mahçup oldu zaten,zorla değil hocam şu anlık hammaddesi olsa ben kardeşimin eczanesinde hazırlatacağım fakat ecza depoları sıkıntı,azelaik b6 ve çinko sülfat+minox. sürekli ellerinde varmış zaten ama doymuşlar sanırım malatya eren eczanesine kimse sipariş vermesin arkadaşlar😂

Konya pekcanı arayın hocam Ahmet bey ile görüşün paraya doymuşlar demek

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 05 Nisan 2021, 23:01:48 »

😂😂😂😂

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #74 : 05 Nisan 2021, 23:39:40 »

İstanbul şişli fulya eczanesi ile görüştüm çok ilgilendiler sağolsunlar sizin formülü attım direk yapacaklarını söylediler,ama finasterid jel gönderebiliriz çok faydasını görürsünüz diye konuştular,saçlar yukarı pipi aşağı olacaksa finas.yani bu şakası olmaz kumar gibi birşey?umarım finas.olmadan minox.+azaleik formülünde fayda görürüm kafamda bir sürü sorular sorular😃azelaik asit mahçup etme bizi güldür yüzümüzü😃
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram