çok sağol hocam gerçekten senden haber bekliyorum,açıklayıcı bir şekilde bende eczanede kardeşime hazırlatacağım senin sonuçlarında eminim mükemmeldir görmedim ama az önce üstte bir arkadaşa göndermişsiniz müthiş falan diye yorum yapmıştı.
Saf minoxidil tarifi (100 ml)
1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.
6-Bu maddeyi es geçebilirsiniz olurda finasterid karışımı ile yapmak isteyen olursa 250 mg finasterid eklemelidir.
7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.
Kullanım şekli şahsımda şöyledir 2+2+2 sabah 2+2+2 akşam toplam günde 12 fıs ilk 6 ay böyle sonra haftada 5 gün olacak şekilde devam 2 sağ şakak 2 sol şakak 2 orta kısım tam deriye temas edicek şekilde sıkılmalı döküntünüz nerede ise oraya sıkabilirsiniz ama her ne olursa olsun 6 puf geçilmemesi taraftarıyım. Bu formül bize aittir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, fayda etmeyebilir az fayda edebilir veya mükemmel edebilir mesuliyet kabul etmiyorum , yoğun uğraşlar sonrası bu formül elde edilmiştir.