Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20464 defa)

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #45 : 24 Mart 2021, 17:08:17 »
Senin için 100 ml yani arkadaşa sordum bakıp gramajlara haber edicek
çok sağol hocam gerçekten senden haber bekliyorum,açıklayıcı bir şekilde bende eczanede kardeşime hazırlatacağım :) :) senin sonuçlarında eminim mükemmeldir görmedim ama az önce üstte bir arkadaşa göndermişsiniz müthiş falan diye yorum yapmıştı. |-onayisareti-|

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 24 Mart 2021, 17:49:16 »
execuvite hocam minox alımıyla ilgili konuyu ne zaman açarsınız acaba? çok fazla satıcı var ve denemiş tecrübeli kişilerden yorum almak önemli, belki toplu alım olur.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 24 Mart 2021, 18:53:11 »
execuvite hocam minox alımıyla ilgili konuyu ne zaman açarsınız acaba? çok fazla satıcı var ve denemiş tecrübeli kişilerden yorum almak önemli, belki toplu alım olur.

Minoxidil tozu fiyatı 1 kg şeklinde 2000 bin tl hocam . Benim elimde ki halen daha bitmedi. En az 10 kişi lazım toz almak için adam başı 200 tl . 3 sene gider aylık 15-20 e gelir fiyatı. Bakalım ramazan başı gibi olabilir

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 24 Mart 2021, 18:58:19 »
Minoxidil tozu fiyatı 1 kg şeklinde 2000 bin tl hocam . Benim elimde ki halen daha bitmedi. En az 10 kişi lazım toz almak için adam başı 200 tl . 3 sene gider aylık 15-20 e gelir fiyatı. Bakalım ramazan başı gibi olabilir
tamamdır hocam, 10 kişi bulunur gibi.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 24 Mart 2021, 19:17:30 »
çok sağol hocam gerçekten senden haber bekliyorum,açıklayıcı bir şekilde bende eczanede kardeşime hazırlatacağım :) :) senin sonuçlarında eminim mükemmeldir görmedim ama az önce üstte bir arkadaşa göndermişsiniz müthiş falan diye yorum yapmıştı. |-onayisareti-|

Saf minoxidil tarifi (100 ml)

1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.
6-Bu maddeyi es geçebilirsiniz olurda finasterid karışımı ile yapmak isteyen olursa 250 mg finasterid eklemelidir.
7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Kullanım şekli şahsımda şöyledir 2+2+2 sabah 2+2+2 akşam toplam günde 12 fıs ilk 6 ay böyle sonra haftada 5 gün olacak şekilde devam  2 sağ şakak 2 sol şakak 2 orta kısım tam deriye temas edicek şekilde sıkılmalı döküntünüz nerede ise oraya sıkabilirsiniz ama her ne olursa olsun 6 puf geçilmemesi taraftarıyım. Bu formül bize aittir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, fayda etmeyebilir az fayda edebilir veya mükemmel edebilir mesuliyet kabul etmiyorum , yoğun uğraşlar sonrası bu formül elde edilmiştir.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 24 Mart 2021, 19:21:18 »
tamamdır hocam, 10 kişi bulunur gibi.

İnsanlar sabırsız , kolaya kaçma taraftarı ve çok aceleci. O yüzden pek sanmıyorum . Şansımızı deneriz.

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 24 Mart 2021, 22:59:32 »

1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.
6-Bu maddeyi es geçebilirsiniz olurda finasterid karışımı ile yapmak isteyen olursa 250 mg finasterid eklemelidir.
7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Kullanım şekli şahsımda şöyledir 2+2+2 sabah 2+2+2 akşam toplam günde 12 fıs ilk 6 ay böyle sonra haftada 5 gün olacak şekilde devam  2 sağ şakak 2 sol şakak 2 orta kısım tam deriye temas edicek şekilde sıkılmalı döküntünüz nerede ise oraya sıkabilirsiniz ama her ne olursa olsun 6 puf geçilmemesi taraftarıyım. Bu formül bize aittir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, fayda etmeyebilir az fayda edebilir veya mükemmel edebilir mesuliyet kabul etmiyorum , yoğun uğraşlar sonrası bu formül elde edilmiştir.
Sen cansın kardeşim, |-onayisareti-| |-nazarboncugu-|herkes bu kadar güzel ve güçlü bir kombinasyonu kullansa ömür boyu kullanır valla(döngü problemi ve alerji yaşamadan)sadece senin bu bahsettiğin majistral bile saçı uzun yıllar korur,hadi ben kendi adıma şanslıyım kardeşimin eczanesi var ona yaptırıyorum ama diğer arkadaşlar için şöyle bir faydamız olsun,daha öncede konuşuldu ama hatırlatalım tekrar malatyada mı ne bir eczane ve konyada pekcan eczanesi hazırlayıp aynı içerikleri gönderiyor arkadaşlar,tabiki de tercihler sizin..ama bilimsel olarak kanıtlanmış tedaviler mutlaka ana tedaviniz olmalı bunu unutmayın bugün fda tarafından hepimizin derdi saç için 2 tane onaylı ilaç var 1.minox. 2.finasterid 3.dutasterdi(onay aşamasında)
Tabiki de aralarında erkekler için en masumu minox.
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 30 Mart 2021, 09:11:08 »
İnsanlar sabırsız , kolaya kaçma taraftarı ve çok aceleci. O yüzden pek sanmıyorum . Şansımızı deneriz.
hocam kaç yıldır bu minox+azelaik asit formülasyonunu kullanıyorsunuz?dökülme tamamen kesildi mi?ayrıca azelaik asit hakkında biraz araştırma yaptım dht tip1 ve tip2 yi blokluyor bunu biliyor muydunuz?bu güzel birşey aslında.azelaik asitte böyle birşey farkettiniz mi,son olarak azelaik asitte kaşıntı kızarıklık döküntü ürtiker kurdeşen gibi bir alerji gördünüz mü?
  • Yaşınız 31

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 30 Mart 2021, 14:07:22 »
hocam kaç yıldır bu minox+azelaik asit formülasyonunu kullanıyorsunuz?dökülme tamamen kesildi mi?ayrıca azelaik asit hakkında biraz araştırma yaptım dht tip1 ve tip2 yi blokluyor bunu biliyor muydunuz?bu güzel birşey aslında.azelaik asitte böyle birşey farkettiniz mi,son olarak azelaik asitte kaşıntı kızarıklık döküntü ürtiker kurdeşen gibi bir alerji gördünüz mü?

13 ay oldu hocam dökülme durdu döngü yok azaleik asit evet baskılıyor bilgim var yoksa dökmem kafama göre . Her hangi bir kaşıntı vs görmedim . Bu karşımı kullanıp dökülmesi devam edicek kişi tanımıyorum çok güçlü karışım.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 30 Mart 2021, 14:24:16 »

1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin

kreatinin dediğiniz şey nedir.bildiğimiz sporda kullanılan kreatin tozu mu

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 30 Mart 2021, 14:44:25 »
kreatinin dediğiniz şey nedir.bildiğimiz sporda kullanılan kreatin tozu mu

Hayır saç için olan sizin dediğiniz aminoasit bu farklı

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 30 Mart 2021, 14:46:08 »
13 ay oldu hocam dökülme durdu döngü yok azaleik asit evet baskılıyor bilgim var yoksa dökmem kafama göre . Her hangi bir kaşıntı vs görmedim . Bu karşımı kullanıp dökülmesi devam edicek kişi tanımıyorum çok güçlü karışım.
60 ml olan alopexy t minoxilin içine azelik asit doksek mantikli olurmu

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 30 Mart 2021, 14:47:13 »
60 ml olan alopexy t minoxilin içine azelik asit doksek mantikli olurmu

Olmaz azaleik asit çok ince bir çizgi .

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 30 Mart 2021, 15:10:46 »

Olmaz azaleik asit çok ince bir çizgi .
kardeşimde bu azaleik asit olmadığı için ecza depolarında sanırım sıkıntı var kendi eczanemizde hazırlatamayacağım şu anlık,muhtemelen konyadaki eczane ya da malatya eren eczanesine sipariş geçme durumundayım mecbur bu majistral için,sanırım aynısını yapacaklardır 100ml olarak o da bana 2 ay yeter.sizin hazırlattığınız bir eczaneniz yada öneriniz varsa o teklifinize de açığım?malzeme temini çok önemli sizin karışımı eksiksiz bir şekilde hazırlatmak istiyorum(tabiki finasterid hariç)çünkü azelaik asit aynı görevi yerine getiriyor daha masum bir şekilde,,sadece azelaik asitte döktüğünüz zaman yanma yapar ve kızarıklık vücudda ellerde ayaklarda ürtiker,kurdeşen deri döküntüsü gibi yan etkiler olasıymış hocam.
  • Yaşınız 31

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 30 Mart 2021, 15:30:19 »
kardeşimde bu azaleik asit olmadığı için ecza depolarında sanırım sıkıntı var kendi eczanemizde hazırlatamayacağım şu anlık,muhtemelen konyadaki eczane ya da malatya eren eczanesine sipariş geçme durumundayım mecbur bu majistral için,sanırım aynısını yapacaklardır 100ml olarak o da bana 2 ay yeter.sizin hazırlattığınız bir eczaneniz yada öneriniz varsa o teklifinize de açığım?malzeme temini çok önemli sizin karışımı eksiksiz bir şekilde hazırlatmak istiyorum(tabiki finasterid hariç)çünkü azelaik asit aynı görevi yerine getiriyor daha masum bir şekilde,,sadece azelaik asitte döktüğünüz zaman yanma yapar ve kızarıklık vücudda ellerde ayaklarda ürtiker,kurdeşen deri döküntüsü gibi yan etkiler olasıymış hocam.

Konyada ki reçete ister, malatya ara hocam. Azaleik asıt doz aşımında dediğiniz yan etkileri yapar ama eczanede hazırlandığı için doz aşımı olmaz.

Facebook Twitter Instagram