Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20456 defa)

athena

• Sr. Member
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #30 : 24 Mart 2021, 00:07:26 »

Eczane sana hazırlıyor malatya eren eczanesi konya pekcan eczanesi hazırlıyor. Sehır dışına gönderim var
acaba istanbul'da yapan var mıdır... fiyatı da önemli, netten alopexy t ye 70-80 tl veriyorum eczane kendi yaptığını 200 den aşağıya vermez hele ki içinde azaleik asit falan varsa. istanbul'da var mı diye araştıracağım olmadı dediginiz eczanelere ulaşırım. yakın zamanda saf minox alıp hazırlamak en mantıklısı.

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 24 Mart 2021, 00:08:42 »
1 yıldır nw1 im hocam özelden resim atarım ama inan üşendim
abi bende özelden resim ve karışımı parasını versek bizede yapabilir misin diye soracaktım ama engellemissin beni niye engelledin ki

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 24 Mart 2021, 09:13:29 »
abi bende özelden resim ve karışımı parasını versek bizede yapabilir misin diye soracaktım ama engellemissin beni niye engelledin ki
fifuudfifickcjdufufifididididii

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 24 Mart 2021, 09:15:17 »
1 yıldır nw1 im hocam özelden resim atarım ama inan üşendim
çok merak ettim şimdiye atmistin bea

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 24 Mart 2021, 09:30:59 »

Mesaj yolum kapalı kardeşim sadece adminlere açık, senlik bir durum değil ücreti versenizde yapmam kusura bakmayın.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 24 Mart 2021, 09:52:42 »
peki hocam,fin-minox. topikal olarak kullandığımızda fin.'in yan etki durumu nedir?ben kendi eczanemizde saf minoxil tozu ppg'siz taşıyıcı olarak gliserin'li olarak hazırlatıyorum,ama tek çekincem için fin.ekletmiyorum sizce ekletmelimiyim?çünkü fin.'den yan etki yaşamak istemiyoruz haliyle o yüzde topikal'de sıkıntı olur mu?

Dostum saçının fine ihtiyacı var mı yok mu sorusuna göre değişir bu sorUnun cevabı.
Ayrıca topikal kullanımda ne kadar uygulayacağın da önemli. Örneğin günlük 10mg a denk gelecek losyon süreceksen, oral 1mg olandan çok da bi farkı olmaz. İlla ki sisteme karışacaktır. Topikalde dozajı düşük tut, etki durumuna göre ayarlama yaparsın.

Özetle topikalde de yan etki görebilirsin. Bence daha az olasılıkla ama.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 24 Mart 2021, 09:54:11 »

Mesaj yolum kapalı kardeşim sadece adminlere açık, senlik bir durum değil ücreti versenizde yapmam kusura bakmayın.
on çizgiden baya fark ediliyor fark reis o sac seni götürür 5 yıl felan benim görüşüm  çok sık gozkuyoru

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 24 Mart 2021, 10:16:22 »
on çizgiden baya fark ediliyor fark reis o sac seni götürür 5 yıl felan benim görüşüm  çok sık gozkuyoru

Teşekkür ederim saçlar çok sık oldu gerçekten 5 sene gitsin yeterli sonra ekim düşünürüz

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 24 Mart 2021, 10:57:13 »

Teşekkür ederim saçlar çok sık oldu gerçekten 5 sene gitsin yeterli sonra ekim düşünürüz
çok sağol hocam kardeşime aynı bana yazdığın gibi göstereceğim muhtemelen anlar ve yapar bana,azaleik asit ve kretanin iş görür o zaman.çünkü sen bu şekilde kullanıp faydasını görüyorsan bende minox.majistrali bir daha ki sefere böyle hazırlatayım.şimdilik şu elimdeki bitsin.bende nw1'im ama saçlardaki hacim kaybı canımı çok sıkıyor,azaleik asit ve kretanin iş görür o zaman ekstra olarak başka birşeye gerek yok ya da  fin.ilk etapta olmasa olur yani değil mi?dediklerini harfiyen uygulayacağım yazdıklarını sanırım bir eczacı olarak kendisi anlar ve hazırlar takılacağım birşey olursa karışımda tekrar danışırım sana :)
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 24 Mart 2021, 10:59:07 »

senin formülü o Eren eczanesi ne yaptırırız olmadı

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 24 Mart 2021, 11:00:15 »

öncesi nasıldı varsa önce ve sonra atabilir misin buraya

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 24 Mart 2021, 11:03:11 »
senin formülü o Eren eczanesi ne yaptırırız olmadı

Yapıyorlar 165 tl ücreti kargo vs 200 e mal olur. 45-50 gün gidiyor.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 24 Mart 2021, 11:06:57 »
çok sağol hocam kardeşime aynı bana yazdığın gibi göstereceğim muhtemelen anlar ve yapar bana,azaleik asit ve kretanin iş görür o zaman.çünkü sen bu şekilde kullanıp faydasını görüyorsan bende minox.majistrali bir daha ki sefere böyle hazırlatayım.şimdilik şu elimdeki bitsin.bende nw1'im ama saçlardaki hacim kaybı canımı çok sıkıyor,azaleik asit ve kretanin iş görür o zaman ekstra olarak başka birşeye gerek yok ya da  fin.ilk etapta olmasa olur yani değil mi?dediklerini harfiyen uygulayacağım yazdıklarını sanırım bir eczacı olarak kendisi anlar ve hazırlar takılacağım birşey olursa karışımda tekrar danışırım sana :)

Yaş 31 galiba bu yaşa kadar nw1 olmak büyük şans hocam fine gerek yok eğer minoxtan 6-9 ay arası istediğini alamazsan fin kullanırsın , zaten yaş 31 den sonra finasterid daha iyi izole ediliyor. Yan etki daha az oluyor.

Rica ederim kreatinin %1 katsın 120 ml 2 gr maksimum . Azaleik asit kafa derisinde dht %90 blokluyor .

Kaynak

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3207614/

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 24 Mart 2021, 15:08:38 »
Yaş 31 galiba bu yaşa kadar nw1 olmak büyük şans hocam fine gerek yok eğer minoxtan 6-9 ay arası istediğini alamazsan fin kullanırsın , zaten yaş 31 den sonra finasterid daha iyi izole ediliyor. Yan etki daha az oluyor.

Rica ederim kreatinin %1 katsın 120 ml 2 gr maksimum . Azaleik asit kafa derisinde dht %90 blokluyor .

Kaynak

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3207614/
evet hocam yaş 31 ve nw1 seviyesindeyim genel olarak hacim kaybı var özellikle vetex bölge,saçım kurtlarılmaya,ilerme kaydetmeye hatta lise yıllarıma dönmeye çok müsait..senden ricam 100ml için bana kapsamlı olarak tane tane açıklayıcı yazarsan yani örneğin(saf minox. şu kadar azaleik asit,kretanin,gliserin şu kadar diye)hem forumda senin bu başarı hikayeni takip eden arkadaşlarımıza da yardımcı oluruz hemde ben tedavi seçeneğimi sana göre şekillendirmiş ve değiştirmiş olurum?biraz cahilliğimize ver artık çünkü gliserin oranı çok önemli mesela bende hemen yapış yapış oluyor,ama sen bunların 100ml için uzun yıllar kullandığın için oranlaması konusunda senin açıklayıcı yazacaklarını uygulayacak emin ol çok insan vardır  :)
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 24 Mart 2021, 15:45:55 »
evet hocam yaş 31 ve nw1 seviyesindeyim genel olarak hacim kaybı var özellikle vetex bölge,saçım kurtlarılmaya,ilerme kaydetmeye hatta lise yıllarıma dönmeye çok müsait..senden ricam 100ml için bana kapsamlı olarak tane tane açıklayıcı yazarsan yani örneğin(saf minox. şu kadar azaleik asit,kretanin,gliserin şu kadar diye)hem forumda senin bu başarı hikayeni takip eden arkadaşlarımıza da yardımcı oluruz hemde ben tedavi seçeneğimi sana göre şekillendirmiş ve değiştirmiş olurum?biraz cahilliğimize ver artık çünkü gliserin oranı çok önemli mesela bende hemen yapış yapış oluyor,ama sen bunların 100ml için uzun yıllar kullandığın için oranlaması konusunda senin açıklayıcı yazacaklarını uygulayacak emin ol çok insan vardır  :)

Senin için 100 ml yani arkadaşa sordum bakıp gramajlara haber edicek

Facebook Twitter Instagram