Gönderen Konu: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...  (Okunma sayısı 20509 defa)

Execuvite

• Hero Member
Ynt: Artık şu minoxile bir açıklık getirelim...
« Yanıtla #120 : 21 Nisan 2021, 22:14:48 »
Hocam bide ben 1, 5 yıl  önce başladım kullanmaya , bir ara bıraktım tekrar başladım. Şu an 7 aydır sürekli sabah akşam kullanıyorum. Acaba günde 1 e indirsemmi diye düşünüyorum.  Sence ne yapmalıyım.

Benim dökülme agresif olmadığı halde günde 2 defa kullanıyorum 15 aydır tavsiyem günde iki defa kullanmak ama hafta sonları kullanma

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #121 : 21 Nisan 2021, 22:20:13 »
Onu bilmiyorum da abi
Evde fito ve madecassol krem var. Bunları deneyebilirim
mehsur minoxun tahriş kremi yıl 2007 sitelere adım attık ben kremi duydum birine soylerken onun yerine yanlışlıkla asitli bir karısımın adını solemişin ne yapıon yakıcan milletin kafayı dediler:)eskiden sitede 3 gün takılan o kremin adını ezberlerdi.acnelsya ve tretin kremler yani retonik ve azelik asitler biri dhtyi kovmak biri gecirgenliği arttırmak için kullanılırdı sürürdük kremi bir saat sonra minox sururduk dede usulu :)neydi o tahriş kremimin adı bilen vardır hemen onerilirdi minoxla beraber tahriş yaparsada al bunu kullan diye
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Teo..115

• Full Member
« Yanıtla #122 : 21 Nisan 2021, 23:36:41 »
Benim dökülme agresif olmadığı halde günde 2 defa kullanıyorum 15 aydır tavsiyem günde iki defa kullanmak ama hafta sonları kullanma
O şekil yaparım o zaman. 

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 23 Nisan 2021, 03:42:15 »
minoxili haftasonu kullanmamanın olayı nedir? her gün sıkmak gerekmez mi
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 27 Nisan 2021, 23:54:45 »
Saf minoxidil tarifi (100 ml)

1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.
6-Bu maddeyi es geçebilirsiniz olurda finasterid karışımı ile yapmak isteyen olursa 250 mg finasterid eklemelidir.
7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Kullanım şekli şahsımda şöyledir 2+2+2 sabah 2+2+2 akşam toplam günde 12 fıs ilk 6 ay böyle sonra haftada 5 gün olacak şekilde devam  2 sağ şakak 2 sol şakak 2 orta kısım tam deriye temas edicek şekilde sıkılmalı döküntünüz nerede ise oraya sıkabilirsiniz ama her ne olursa olsun 6 puf geçilmemesi taraftarıyım. Bu formül bize aittir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, fayda etmeyebilir az fayda edebilir veya mükemmel edebilir mesuliyet kabul etmiyorum , yoğun uğraşlar sonrası bu formül elde edilmiştir.

hocam etil alkol koymamızdaki amaç ne idi. çünkü etil alkolün uçacağını düşünüyorum bekledikçe.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 27 Nisan 2021, 23:57:01 »
 eskiden yabancı sitelerde deri minoxidile alışmasın diye ayın belli günleri falan kullanmazlardı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 28 Nisan 2021, 00:11:06 »
eskiden yabancı sitelerde deri minoxidile alışmasın diye ayın belli günleri falan kullanmazlardı

Cok mantikli gibi. Yaklasik 2 yildan beri minoxil kullaniyorum. Bu saatten sonra haftada 6 gune dusursem olur mu acaba.(sadece aksamlari kullaniyorum)
  • Yaşınız 21

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 28 Nisan 2021, 00:15:52 »
 grup yapıyordu bunlar aklımda kaldığı kadarınla bir grup ayın ilk 5 gunu kullanmıyordu diğer grup ayın şu bu gunu kullanmıyordu denemeler yapıyorlardı.alışınca marka değiştirebilirsin ama sonuc alınan tedavide marka değiştirirsen sonucu bozarsın ne bilim artık işe yaramıyorsa eskisini biden bırakmadan donusumlu marka değiştirirsin tabi o ne kadar işe yarar ne bilim içine kırmızı biber hapı atıp kullanabilirsin veya dermoller eklersin falan ama soru şu minoxidile saçmı alışıyor yoksa her zaman devam eden dht saldırısımı agresifleşiyor.minoxidil damar açar dht bizde damarları buzusturuyor sonucta finasteridle yüzde 40 baskılıyoruz.her zaman saça saldıran dht var.yıllarca kullanıpta aynı faydayı alanda var bu iş sanki birazda kodlanmış genetik dokulmemizin agresifliğinle alakalı

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 28 Nisan 2021, 00:25:07 »
grup yapıyordu bunlar aklımda kaldığı kadarınla bir grup ayın ilk 5 gunu kullanmıyordu diğer grup ayın şu bu gunu kullanmıyordu denemeler yapıyorlardı.alışınca marka değiştirebilirsin ama sonuc alınan tedavide marka değiştirirsen sonucu bozarsın ne bilim artık işe yaramıyorsa eskisini biden bırakmadan donusumlu marka değiştirirsin tabi o ne kadar işe yarar ne bilim içine kırmızı biber hapı atıp kullanabilirsin veya dermoller eklersin falan ama soru şu minoxidile saçmı alışıyor yoksa her zaman devam eden dht saldırısımı agresifleşiyor.minoxidil damar açar dht bizde damarları buzusturuyor sonucta finasteridle yüzde 40 baskılıyoruz.her zaman saça saldıran dht var.yıllarca kullanıpta aynı faydayı alanda var bu iş sanki birazda kodlanmış genetik dokulmemizin agresifliğinle alakalı

Anladim hocam biraz karmasik gibi.
  • Yaşınız 21

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 28 Nisan 2021, 01:34:25 »
 firmalar çıkamıyor bu işin içinden milyon dolarlarca yatırım yapanlar.tabi belkide sektorde donen para için mahsus çıkmıyorlar işin içinden.

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #130 : 28 Nisan 2021, 11:37:57 »
firmalar çıkamıyor bu işin içinden milyon dolarlarca yatırım yapanlar.tabi belkide sektorde donen para için mahsus çıkmıyorlar işin içinden.
:) kesinlikle haklısın bilinçli olarak çıkmak istemiyorlar o yüzden insanlar kendi tedavilerini denenmiş bilimsel makaleler,vitro çalışmaları teorik ve pratik olarak olarak kendileri hazırlıyorlar,dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var hairlosstalk avrupada forum sitesinde 2005 yılından beri başarı sağlamış Joe diye bir kişi ''ZİX''losyon ile bunu çözmüş hocam bir çok kullanıcı bundan memnun avrupada ve türkiyede,yapımıda çok ucuz kendiniz bile hazırlayabilirsiniz.zix hakkında ne düşünüyorsun?diğer forumda da kullanıcıların çoğu olumlu geri bildirim yapmış.
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #131 : 28 Nisan 2021, 15:30:35 »
 kullanan gormedim  burda birsey kullanmayan deneyebilir.ucuzmuşta

Orhan Eagle

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #132 : 28 Nisan 2021, 16:52:11 »
kullanan gormedim  burda birsey kullanmayan deneyebilir.ucuzmuşta
60 ml içindir;
*30 mlşer yeşil çay ve etanol
*700 mg çinko sülfat
*150 mg piridoksil-5-fosfat
*150 mg b6 vitamini
*1200mg ketokonazol (6 ketoral tablete eşdeğer)
*3000mg azelaik asit (toz halinde)
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Majistral minoxidil,ketoral,perfextil,dermoroller

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 28 Nisan 2021, 17:31:22 »
Saf minoxidil tarifi (100 ml)

1- 10 gr saf minoxidil
2-80 ml etil alkol
3-10 ml gliserin(kuruma durumuna göre gliserin azaltın veya yükseltin)
3- 10 ml distile su
4-2 gr kreatinin
5-1 çay kaşığı tepeleme olmayacak şekilde azaleik asit. 100 ml içindir fazlası için tepeleme olabilir.
6-Bu maddeyi es geçebilirsiniz olurda finasterid karışımı ile yapmak isteyen olursa 250 mg finasterid eklemelidir.
7- Son olarak 60 mg zinko c 15 mg bir hap 4 adet atılmalı olmasada olur ekstreden yazdım . Hap toz haline getirilmelidir. Farklı marka çinko da olabilir biz 60 yapıyoruz.

Kullanım şekli şahsımda şöyledir 2+2+2 sabah 2+2+2 akşam toplam günde 12 fıs ilk 6 ay böyle sonra haftada 5 gün olacak şekilde devam  2 sağ şakak 2 sol şakak 2 orta kısım tam deriye temas edicek şekilde sıkılmalı döküntünüz nerede ise oraya sıkabilirsiniz ama her ne olursa olsun 6 puf geçilmemesi taraftarıyım. Bu formül bize aittir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, fayda etmeyebilir az fayda edebilir veya mükemmel edebilir mesuliyet kabul etmiyorum , yoğun uğraşlar sonrası bu formül elde edilmiştir.

Hocam simdi eczaneye gidicem de bu forumle gore minox yuzde 10 falan olmuyo mu? Bizim kullandugimiz minoxil fortelerde oran yuzde 5
  • Yaşınız 21

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 28 Nisan 2021, 17:33:59 »
Hocam simdi eczaneye gidicem de bu forumle gore minox yuzde 10 falan olmuyo mu? Bizim kullandugimiz minoxil fortelerde oran yuzde 5

60 ml yüzde 5 ama biz 100 ml yüzde 10 koyuyoruz mantıken aynı şeye geliyor 100 ml 5 gram koyarsa minox yüzde 2-3 oran elde edersin kapiş

Facebook Twitter Instagram