Merhaba değerli forum üyeleri,
Yayında yapımda emeği geçen tüm adminlere bu sayfa ile bizlere ışık tuttuğu için teşekkür ediyorum.Kısa ve öz tutmaya çalışacağım.
İstanbulda yaşıyorum birkaç aylığına Antalyaya gitmiştim ve ani bir kararla saç ektirmeye karar verdim İstanbul’a döndüm.Şuan çalışmadığım için vakit var deyip bir ar-ge çalışması yapmaya karar verdim.Yüzlerce ekim merkezi arasında karar vermek durumunda kaldım ve araştırmamla bu forumu buldum.Yaklaşık 3 haftadır Ar-ge çalışmamı bu forum sayesinde sonuçlandırdım.Öncelikle İst da bu kadar merkez varken başka şehirlere hiç gerek yok deyip diğer illeri eledim.Fiyat açısından Asmed,Asuman,Transmed,Erkan Demirsoy gibi € bazında ve yüksek rakamla çalışanları da eledim. Fiyat performans açısından elde kalanları inceleyip ekte gördüğünüz üzere 1-9 arası puanladım.Bunlar benim tamamen şahsi görüşlerimdir. İlerleyen zamanlarda biraz haritaya döndü umarım sizler de okuyabilirsiniz.Forumda beni en çok yoran şey bir ekim merkezini yazıp özellikle donör alımı kanal açımı yapan DOKTOR-UZMAN vs yazılmamasıydı.Çünkü anladığım kadarıyla bu iş herşeyden bağımsız tamamen işlemi yapan uzmanın becerisinde ve deneyiminde bitiyor. Klinikte de bir kalite farkı oluyor tabi ama bugün Ahmetken yarın Mehmet olabiliyor yada bir merkezde 3 ayrı ekip çalışabiliyor. Benim görüşüm 1 konu açılırken başlık altındaki açıklamaya
1-Klinik günde kaç ekim yapılıyor?
2-Donör alım kanal açım kim yapıyor? Sonuçta mimari yapılar için ya da ismi var diye gitmiyoruz.
Bunları mutlaka yazmalı diye düşünüyorum.
Listeye gelince Serkan Aydın donör çalışması sayesinde, Bilgehan Aydın-Hasan Akl iniş çıkışlarıyla,birkaç isim listede görürsünüz fiyat farklarından dolayı ki biraz daha verebilsem kesinlikle Erkan Vural yada Aisha’yı seçerdim diskalifiye oldular. Çalışmanın bir yarısında takibi bıraktım.İlhan hocanında birkaç kötü vakası yok değildi ama genel performansı başarılıydı.Tabi kimi ekim yerleri baktığım sonuçları güzel olsada veri yetersizliği sebebiyle elendi.Elimde kalan yerleri diğer ekte gördüğünüz üzere temize çektim ve anketi hazırladım.Benim görüşüm fiyat açısından Fix Hair,Medeks ve Nasia.Performansta Adonismed ve İlhan Hoca oldu.Oylarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..