Gönderen Konu: Dolar.  (Okunma sayısı 4487 defa)

.Jack.

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dolar.
« Yanıtla #60 : 23 Mart 2021, 20:12:19 »
bence dolar ne olursa olsun  seçimin sonucu değişmez
sosyal medya ile türkiye gerçeğini bir tutmayın. sosyal medyada bazı muhalif gruplar birlik olmuş favlıyorlar birbirlerini tamam anladık da

işte türkiye gerçeği çok farklı

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #61 : 24 Mart 2021, 09:21:48 »
5 yılda 4 defa merkez bankası başkanı değiştiren bır ulkeden ne beklıyoruz kı.. Yabancı tasını tarağını toplayıp cıkıp gıdıyor ülkeden. en basit örneği açın borsadakı yabancı takas oranına bakın nerden nerelere gelmiş..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 24 Mart 2021, 13:04:31 »
 ali koç bile o kadar hoca değiştirmedi.sistem oturmaz bizde hedef okları hep dıs guclerin rantı üstüne
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 24 Mart 2021, 13:41:42 »
Milletimiz nasıl bir anayasa ile yönetilmek istiyorsa öyle bi anayasa istiyoruz diyor gidişat iyi değil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 24 Mart 2021, 14:53:50 »
 en kötü gidisattayız ama hedef once 23 sonra 53 diyor 2 milenyum sonrayada hedef varmı acaba.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 24 Mart 2021, 16:25:32 »
size alım gücü nedir
kısa bir şekilde özetliyeyim

asgari ücretle çalışan birinin ortalama bir bilgisayar almak
için 3 ay çalışması gerekiyor
eskiden bir maaşla 1 pc alınabiliyorken şimdi ise 3 maaş gerekiyor

buda alım gücünün ne hala düştüğünü gözler önüne seriyor.

düşük kur olduğunda enflasyon düzelmeyeceği gibi
yüksek kurda fiyat artışı gerekecektir

bunun yanında teknolojik hamle yaparsan
ekonomik reform yaparsan
hukuk adelet  gibi  işlerde güvenibilir bir ortam sağlarsan

ucuz maliyet nedeniyle
sermaye girdisi sağlarsın
ihracatını artırırsın
yani dış ticarette artıya geçersin

ama tabi bunlardan çok uzak ülkeyiz orası ayrı bir konu

anlatacağım değerli bir para veya değersiz bir para
bu çok önemli olmuyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 24 Mart 2021, 16:40:48 »
 asgari maaşa eskiden 14 ceyrek altın alınırken şimdi 4 alınıyor ama olsun dünya bizi kıskanıyor.bizim ufaklığımızda millet tek maaş calışırdı 2 çocuk okuturdu kira öderdi gecinirdi arsa alır araba alır yazlık alırdı.şimdi çocuklar buyudu okudu işe girdiler ana baba cocuklar calısıo gene gecinemiyorlar.ne matematiği ne bereketi kaldı paranın.10 kişiden 7si kredi kartı borcunla yasıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 24 Mart 2021, 16:47:57 »
asgari maaşa eskiden 14 ceyrek altın alınırken şimdi 4 alınıyor ama olsun dünya bizi kıskanıyor.bizim ufaklığımızda millet tek maaş calışırdı 2 çocuk okuturdu kira öderdi gecinirdi arsa alır araba alır yazlık alırdı.şimdi çocuklar buyudu okudu işe girdiler ana baba cocuklar calısıo gene gecinemiyorlar.ne matematiği ne bereketi kaldı paranın.10 kişiden 7si kredi kartı borcunla yasıyor

4 tane alınıyorsa iyimiş :)
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 24 Mart 2021, 18:46:12 »
 sorma 2023 53 falan diyorlar boyle giderse 1 tane alamıcaz

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 25 Mart 2021, 23:36:28 »
Geçim sıkıntısı nedeniyle 5 bin kişi intihar etmiş 3 yıl içinde. Gençlerin umudu kalmamış durumda, ülke toparlanma sürecine girse bile bu en azından 5-6 sene sürer. Tam da bizim gençliğimize denk geldi, lanet olsun şansımıza, yaşamaktan soğudum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 25 Mart 2021, 23:48:41 »
Geçim sıkıntısı nedeniyle 5 bin kişi intihar etmiş 3 yıl içinde. Gençlerin umudu kalmamış durumda, ülke toparlanma sürecine girse bile bu en azından 5-6 sene sürer. Tam da bizim gençliğimize denk geldi, lanet olsun şansımıza, yaşamaktan soğudum.

Harbiden ne tahlilsin bir nesiliz aq darbeside dveliasyonuda savasıda virüsüde bizi buldu. Hoş her yeni gün insanoğlu için daha zor bir gün oluyor.. bugünleri mumla aramaz çocuklarımız inş

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 25 Mart 2021, 23:49:34 »
Harbiden ne tahlilsin bir nesiliz aq darbeside dveliasyonuda savasıda virüsüde bizi buldu. Hoş her yeni gün insanoğlu için daha zor bir gün oluyor.. bugünleri mumla aramaz çocuklarımız inş

Abi ne mumu bunun bi tık altı kabile hayatı zaten
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 26 Mart 2021, 09:34:23 »
 ne milenyummuş 2000 yılında bir deviliasyon sonrasıda kotu yonetimler devam tekrar seçilmek için asıl kredilere derken sonuc bu .yarınlar bundan beter diyordum 10 sene inanmıyorlardı 10 sene sonra bugunu mumla ararız.milenyumdan beri sallanan dişiz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 26 Mart 2021, 11:48:19 »
Şükredin abi biraz ya 20 sene önce önümüzde yaprak elimizde mızrak av yapıyorduk:)
Global Moderator

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #74 : 26 Mart 2021, 12:27:44 »
hamza yerlıkaya vakıfbank yonetım kurulu uyelıgınden alınmış.  umarım hazıne malıye bakanı felan olmaz.  ınsan artık hıcbırseye sasırmıyor bu ulkede malum :)

Facebook Twitter Instagram