Gönderen Konu: Dolar.  (Okunma sayısı 4489 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Dolar.
« Yanıtla #45 : 22 Mart 2021, 16:10:53 »
. Almanya bir işçinin brüt asgari ücreti 1.629 € kazanıyor. Almanya’da farklı vergi sistemleri olduğu için net asgari ücret farklılık gösteriyor. Birinci sınıf vergi üzerinden hesaplandığında net asgari ücret 1.206 €.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 22 Mart 2021, 16:38:11 »
. Almanya bir işçinin brüt asgari ücreti 1.629 € kazanıyor. Almanya’da farklı vergi sistemleri olduğu için net asgari ücret farklılık gösteriyor. Birinci sınıf vergi üzerinden hesaplandığında net asgari ücret 1.206 €.

Sen 1250 euro ya aldığını ben 1250 tl ye alabilir miyim burada?
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 22 Mart 2021, 16:50:03 »
Sen 1250 euro ya aldığını ben 1250 tl ye alabilir miyim burada?
  dostum   tabiki  alamazsin  ama  burda Euro kazanıyorsun Euro harcıyorsun   bir ev kirası  en ucuz  800 Euro  1250 euro  ne yapabilirsin  bir evde iki kişi  çalışıyor  yada ek işine  gidiyorsun 4 saat aylık 450 Euro   tabiki  ekonomik  olarak Avrupa  daha iyi ama  burda  bildiğin  Robot gibisin

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 22 Mart 2021, 17:15:27 »
  dostum   tabiki  alamazsin  ama  burda Euro kazanıyorsun Euro harcıyorsun   bir ev kirası  en ucuz  800 Euro  1250 euro  ne yapabilirsin  bir evde iki kişi  çalışıyor  yada ek işine  gidiyorsun 4 saat aylık 450 Euro   tabiki  ekonomik  olarak Avrupa  daha iyi ama  burda  bildiğin  Robot gibisin

Burada da köle gibiyiz değil köleyiz :)
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 22 Mart 2021, 17:23:10 »

Kardeş e bedava verecek hallederi yok Alım gücü diye bir durum var bir türlü bunu anlayamadınız.
Orada yaşadığınız için ve buraya euro ile gelip tatil yaptığınız için anlamanızıda çok beklemiyorum

Alım gücüüü alımmmm gücü ney miş? Alım gücü

Burada nesin sarayda mı yaşıyoruz?

Eğitim 10 numara özel okula göndermek zorunda değilsiniz çocuklarınızı çöpçünün oğluda aynı okulda doktorun oğluda aynı okulda.
İstediğiniz marka arabayı basit bir işçi alabiliyor.
Markete gidince 100 euroya evi dolduruyorsun
Sizin çocuklarınızın geleceği sağlam yeterki okusunlar sosyal güvenceleri var
Yeter ki çalışın. Siz deki şartlar biz de olsa bırak robotu zombiye döneriz daha fazla kazanmak için.

E daha ne olsun? Burada sucuk almak 1 kilo et almak lüks oldu kardeş artık

Bir kere en basiti ya bizim kazandığımız paraya göre 10 kat saha alım gücünüz var daha ne olsun

Biz burada robotu bırak alayımız piskologluk olduk sinir hastası olduk.

Çalışmayı bilen için orada fırsat çok ama kafa basmıyor sa işçisin burada kafa basanlarında fırsatı yok bir tarafını yırtsa gene yok.

Orada okumuş mühendis olmuş biri asgari maaş mı alıyor? Öğretmenler açlıktan intihar mı ediyor?

Bak foruma kaç mühendis bırak maaşı işsiz öğretmen işsiz.

Değerini bilin kafanızı çalıştırın imkan var çünkü o imkanlar bizim elimizde olsa şu an benin 3 tane hastanem vardı istanbula da yatırıp yapmış 3 otel yapmıştım burada 10 tanede çocuk okutur bir çok aileye de destek olurdum yaptıklarıma bakılırsa.

Sen bize almanya daki vasıfsız  kişilerin  ya da kafası çalışmayan kişilerin kazancından bahsetiyorsun benim sülalem yurt dışında hepsi doktor avukat mühendis o yüzden biraz da vasıflı meslek sahibi iş yeri sahiplerinin kazancını anlat hele:)

Ben anlatayım sana benim kuzemim aynı meslekteyiz ben öğrettim hatta.

Ayda 100 bin euro kazanıyor şu an neymiş kafa çalışırsa önümde imkan varsa kullanırsın.

Kafayı çalıştırın kardeşim kafayı imkanınız var yeterki çalıştırın kafayı çoğunuz işçi olmaya alışmışsınız kurtulun şu durumdan iş kurun fırsat var imkan var.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2021, 17:49:57 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 22 Mart 2021, 17:46:19 »
Almanya  hükümeti halkından doğal afette pandemidd para istiyo mu acaba merak ettim 😁. Bizde pandemi olur biz bize yeteriz dediler hesap numarası verdiler. Deprem olur ateşleyin bakalım 10 ar lira. vergiler noldu?özelleştirmeler ne oldu? Yol yaptık diyolar. Gidiyosun yol paralı. Köprü yaptık diyolar köprü paralı. Geçmediğin içinde para veriyosun geçerken de para ödüyorsun. Bu nasıl iş anlamadım gitti 😂

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 22 Mart 2021, 21:09:05 »
Dostum  az kaldı  kendi  işimi  başlatacam😀

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 23 Mart 2021, 08:27:52 »
 almanya harika bir yer hele baskenti paris güzellikten gecilmez abdnin en güzel eyaletidir.çok moderin bir şehir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 23 Mart 2021, 10:57:12 »
Buna çok güldüydüm)

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 23 Mart 2021, 11:37:22 »
Kurulu düzenini bozup, düsseldorftan geri dönüş yapan ölmüş dedeme sövüyorum.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 23 Mart 2021, 11:51:21 »
 var öyle eşim dostum yurtdısından ailesi donus yapmışlar niye orda kalmadılar diye bir ömür kinliler ailesine
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 23 Mart 2021, 14:05:30 »
Gurbet adı üstünde gurbettir.. altında olsa kafestir gurbetçilere gurbet diyarlar. Bunu en iyi orada yaşayanlar bilir.öyle çok matrah bişy degil güzel arabalara binmek yaşam konforunu arttırmak eğer yanınızda mutluluğunuzu paylaşacak kendi dilinizden kültürünüzden birileri yok ise. Bu sebeple yurtdışında yaşamak herhalukarda mutluluk getirmez..sözüm meclisten dışarı çoğu gurbetçinin özellikle tr tatillerinde bizim görgüsüzlük olarak atfettiğimiz davranışları sergilemesinin sebebide budur. Daha çok para daha çok imkan daha çok mutluluk degildir..

burda tartısmaya konu olabilecek şey TL nin alım gücünün az olması. Buda ancak iyi yönetilen ekonomi ile elde edilebilinir birsey. İyi bir ekonomiyi iyi yöneticiler , iyi yöneticileri ise biz seçmenler  tercih ederiz.

Ben yeni nesile çok güveniyorum eğer youtuber hayallerinden vazgeçip bu konudaki hüner ve gayretlerini eğitim , üretim gibi konulara yönlendirebilirler İse gerçekten gözü açık, akıllı, donanımlı bir yeni nesil görüyorum.. umarım hepimiz için iyi olacak  iyi bir gelecek daha rahat yasanılabilinir bir Türkiye göreceğiz.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 14:19:59 Gönderen: sloocer »

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 23 Mart 2021, 17:24:08 »
Gurbet adı üstünde gurbettir.. altında olsa kafestir gurbetçilere gurbet diyarlar. Bunu en iyi orada yaşayanlar bilir.öyle çok matrah bişy degil güzel arabalara binmek yaşam konforunu arttırmak eğer yanınızda mutluluğunuzu paylaşacak kendi dilinizden kültürünüzden birileri yok ise. Bu sebeple yurtdışında yaşamak herhalukarda mutluluk getirmez..sözüm meclisten dışarı çoğu gurbetçinin özellikle tr tatillerinde bizim görgüsüzlük olarak atfettiğimiz davranışları sergilemesinin sebebide budur. Daha çok para daha çok imkan daha çok mutluluk degildir..

burda tartısmaya konu olabilecek şey TL nin alım gücünün az olması. Buda ancak iyi yönetilen ekonomi ile elde edilebilinir birsey. İyi bir ekonomiyi iyi yöneticiler , iyi yöneticileri ise biz seçmenler  tercih ederiz.

Ben yeni nesile çok güveniyorum eğer youtuber hayallerinden vazgeçip bu konudaki hüner ve gayretlerini eğitim , üretim gibi konulara yönlendirebilirler İse gerçekten gözü açık, akıllı, donanımlı bir yeni nesil görüyorum.. umarım hepimiz için iyi olacak  iyi bir gelecek daha rahat yasanılabilinir bir Türkiye göreceğiz.

Abi iyi hoş güzel diyorsunda ben eve gelirken 2 domates alsam yetermi diye düşünürken adamlar bu gece ne eti yesek diye düşünür ayrıca kültürümüzde kalmadı sağolsunlar 20 yılda ne milli bayram bıraktılar ne vatan millet bilinci git gide arap kavimlerine dönen bir toplum oluyoruz kendi vatanımız bize çoktan gurbet oldu gibi hissediyorum
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 23 Mart 2021, 17:57:28 »
Abi iyi hoş güzel diyorsunda ben eve gelirken 2 domates alsam yetermi diye düşünürken adamlar bu gece ne eti yesek diye düşünür ayrıca kültürümüzde kalmadı sağolsunlar 20 yılda ne milli bayram bıraktılar ne vatan millet bilinci git gide arap kavimlerine dönen bir toplum oluyoruz kendi vatanımız bize çoktan gurbet oldu gibi hissediyorum

ZAten konu gerçekten geçim, ekmek domates meselesi ise (fakirlik sınırının altında yaşayan kişiler için) Avrupa ve Amerika gibi sosyal destek veren ülkelerde yaşam tartışmasız tercih edilesi bir yer. Ama  ortalama işi gücü olan aylık geliri olan kişiler için durum tartısmaya açık. Burada aylık 10.000 kazanmak çoğu zaman amerikada 10.000 dolar ile yaşamaktan daha keyifli bir hal alabilir. Konu açlık ise zaten düşünecek birsey yok.
Ben Amerikan vatandaşıyım orada yaşayabilirim burada kazandığımın fazlasını kazanabilirim ama tercihim burası..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 23 Mart 2021, 19:01:57 »
 arap kültürü olduk büyük şehirlerin en baba yerilerini suri suriler aldı.afganlılar alınıcakmış buraya suriyeliler eylem yapmış burda afganlı istemioz diye.adamlar sahiplendi bilw ülkemizi.geri bırakma taktikleri verimsiz insanlar alınıyor dikkat et elin kaliteli ülkesinin insanı zaten buraya adım atmaz .geriye goturuluyoruz somurulmek için hazır hale getiriliyoruz.zaten bitirildik hersey organize yapıldı millette bayılıyor açlar halen savunuyorlar ALLAH akıl fikir versin diom sokakta savunanlara.

Facebook Twitter Instagram