dostum tabiki alamazsin ama burda Euro kazanıyorsun Euro harcıyorsun bir ev kirası en ucuz 800 Euro 1250 euro ne yapabilirsin bir evde iki kişi çalışıyor yada ek işine gidiyorsun 4 saat aylık 450 Euro tabiki ekonomik olarak Avrupa daha iyi ama burda bildiğin Robot gibisin
Kardeş e bedava verecek hallederi yok Alım gücü diye bir durum var bir türlü bunu anlayamadınız.
Orada yaşadığınız için ve buraya euro ile gelip tatil yaptığınız için anlamanızıda çok beklemiyorum
Alım gücüüü alımmmm gücü ney miş? Alım gücü
Burada nesin sarayda mı yaşıyoruz?
Eğitim 10 numara özel okula göndermek zorunda değilsiniz çocuklarınızı çöpçünün oğluda aynı okulda doktorun oğluda aynı okulda.
İstediğiniz marka arabayı basit bir işçi alabiliyor.
Markete gidince 100 euroya evi dolduruyorsun
Sizin çocuklarınızın geleceği sağlam yeterki okusunlar sosyal güvenceleri var
Yeter ki çalışın. Siz deki şartlar biz de olsa bırak robotu zombiye döneriz daha fazla kazanmak için.
E daha ne olsun? Burada sucuk almak 1 kilo et almak lüks oldu kardeş artık
Bir kere en basiti ya bizim kazandığımız paraya göre 10 kat saha alım gücünüz var daha ne olsun
Biz burada robotu bırak alayımız piskologluk olduk sinir hastası olduk.
Çalışmayı bilen için orada fırsat çok ama kafa basmıyor sa işçisin burada kafa basanlarında fırsatı yok bir tarafını yırtsa gene yok.
Orada okumuş mühendis olmuş biri asgari maaş mı alıyor? Öğretmenler açlıktan intihar mı ediyor?
Bak foruma kaç mühendis bırak maaşı işsiz öğretmen işsiz.
Değerini bilin kafanızı çalıştırın imkan var çünkü o imkanlar bizim elimizde olsa şu an benin 3 tane hastanem vardı istanbula da yatırıp yapmış 3 otel yapmıştım burada 10 tanede çocuk okutur bir çok aileye de destek olurdum yaptıklarıma bakılırsa.
Sen bize almanya daki vasıfsız kişilerin ya da kafası çalışmayan kişilerin kazancından bahsetiyorsun benim sülalem yurt dışında hepsi doktor avukat mühendis o yüzden biraz da vasıflı meslek sahibi iş yeri sahiplerinin kazancını anlat hele:)
Ben anlatayım sana benim kuzemim aynı meslekteyiz ben öğrettim hatta.
Ayda 100 bin euro kazanıyor şu an neymiş kafa çalışırsa önümde imkan varsa kullanırsın.
Kafayı çalıştırın kardeşim kafayı imkanınız var yeterki çalıştırın kafayı çoğunuz işçi olmaya alışmışsınız kurtulun şu durumdan iş kurun fırsat var imkan var.