Merhaba arkadaşlar. Saç ekimi tecrübelerimi paylaşıp sizlerin yorumlarını almak istiyorum. Saç ekimi için ekim yerini bulmak ve karar vermek oldukça zor. Bu forum sayesinde kararımı Şahin Çelik'ten yana kıldım. Ocak ayında ekim merkezi ile iletişime geçtim, kan testi olmam gerektiğim söylendi. Kan testi d vitamini değerim oldukça kötüydü. Yaklaşık 2 ay boyunca d vitamini takviyesi aldım. 18 Mart günü Bursa'dan Ankara'ya gelerek ekim işlemimi yaptırdım.
Ekim merkezi Çukurambar Mayasente kliniğinde. Ekim merkezine gelmeden önce oldukça gergindim fakat öyle bir sıcak kanlılıkla samimiyetle karşılandım ki o gerginliğim bir nebze azaldı. Öncelikle beni Ergin Bey karşıladı. İnanılmaz içten ve samimi birisi. Sorduğum sorulara özenle cevaplar verdi. Tüm soru işaretlerimi giderdi. Şahin Bey hakkında forumda o kadar olumlu yorumları görüyordum ki adamla ilk karşılaştığımda yıllardır tanıyormuş gibiydim. İnanılmaz dürüst, iş ahlakına sahip bir insan. Şahin Bey öncelikle kenardaki saçlarımın ileride dökülebileceğini belirterek ona göre bir saç planlaması yaptı. Saat 11 sıralarında işleme başlandı. Köklerin alımı ve kanal açılması işlemini Şahin Bey yaptı. Ekim işlemini de Nihan Hanım, Elif Hanım ve Çiğdem Hanım yaptı. Asistan Burak Bey ise her konuda yardımcı oldu. İşlem sırasında güzel samimi bir ortam vardı hiç sıkıcı değildi. En önemlisi tüm ekip baştan aşağı işlerinde oldukça profesyonel. Kaliteliliği baştan aşağı deneyimliyorsunuz. Ekim 18.30 sıralarında bitti. Klinikten son derece memnun bir şekilde ayrıldım.
Açıklığım oldukça fazla. 4 bin greft ekildi. Umarım eskisinden daha iyi bir görüntüye sahip olurum. Artık geriye beklemek kaldı. Foruma zaman geçtikçe fotoğraflarımı koyacağım.