ah be kardeşim üzüldüm gerçekten senin adına ne beklentilerle gittin kim bilir. böyle ekimcilere hapis cezası falan verilmesi gerekir bence bu iş öyle yaptım olmadı gibi basit bir işlem değil öyle bilmiyorsan yapmayacaksın. tazminat davası falan aç bence peşini bırakma. hakan hocayla görüş bence de düzeltirse o düzeltir moralini yüksek tut çözüm ara her şeyin vardır bir telafisi hangi yüz yılda yaşıyoruz niye dönüşü olmasın vardır çözümü. umarım telafi edilir
Kesinlikle kardeşim 2 dünyada yatacak yerleri yok telafisi olmayan hasar verdiler hertürlü sağlığımdan oldum kullandığım ilaçlar elimi ayağımı titretiyor psikyatri hastası oldum sayelerinde Bakırköy Ruhsinir takip ediyor sürekli ilaçlarımı değiştiriyorlar ilaç almasam mümkün değil uyuyamıyorum elimde değil kafama takıyorum
Süreci başlattım hukuki anlamda bakalım hayırlısı Herkes halimden anladı çok üzüldü arayıp soran doktorlar bile var benim başıma gelen ibretlik herkes görsün istiyorum düzeltilebildiği kadar düzeltilecek artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak ama istediğim daha kabul edilebilir bir görüntü
Herkes görsün ilgi alaka yorum yapan değerli forum üyeleri Allah razı olsun hepinizden