Bir sağlık çalışanı olarak yorum yapmak istedim. Öncelikle geçmiş olsun hemşerim. Herkes gibi ben de saç ekimi hakkında bilgi edinmek için foruma üye oldum. Aylardır da takip ediyorum. Keşke sen de detaylıca araştırma yapsaydın. Ama şunu diyebilirim sana, daha üç ay olmuş sanırım. Süreç çok erken. Ense bölgesinden alım yapılırken sivilcelenme normal. İçerde kalan greftler sivilce yapabilir ama bu geçicidir. Dilerseniz antibiyotik kullanabilirsiniz. Bu herkeste olabilir, ensen zamanda daha iyi olacaktır. Ki fotoğraflarda psikoloji bozacak kadar kötü değil.Burada çok fazla ense gördüm, sizinki iyi yani, daha çok erken. Sakala gelince, o da şuan moralinizi aşırı derecede bozacak kadar kötü değil ki, bence sizin etrafınızdaki kişiler de moralinizi bozmuşlar. Bence moralinizi bozmayın, ekimi yapan firma ile görüşün, tüm aklınıza takılan şeyleri sorun, daha süreciniz çok yeni, en az 6 ay geçsin bence. Eğer yine olumsuz bir şey söz konusu ise sizi daha fazla etkilemeden başka bir doktorla da görüşebilirsiniz. Moralinizi bozmayın. Olumlu düşünmeye gayret edin.