Gönderen Konu: Dikkat şikayet OSMAN CEYLAN(gop medikal park) saç sakal 5000greft  (Okunma sayısı 9724 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ben şunu anlamadım bir tek.
tamam yer çok kötü olabilir.
ekim sonucu da başarısız olabilir.
ama ekim yaptıralı henüz 3.5 ay olmuş diyorsun. daha mevzu sonuçlanmamış ki, süreç devam etmiyor mu.
çıkışlar zaten bu dönemde olmuyor mu saçlarda.

Çok haklısın her şey için daha erken bekleyecek arkadaş
Global Moderator

Canova58

• Yeni üye
  • *
Sağol Admin Allah razı olsun
Bişey soracağım bilgisi olan vamı yüze yanlış çoklu ekilen greftler alınabilir mi manuel punc ile tekrar tutarmı donöre ekilir mi yoksa lazer epilasyon mu gerekir
  • Ekim Tarihi: 11.12.2020
  • Ekim Merkezi ismi Gop medicalpark Osman ceylan
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sağol Admin Allah razı olsun
Bişey soracağım bilgisi olan vamı yüze yanlış çoklu ekilen greftler alınabilir mi manuel punc ile tekrar tutarmı donöre ekilir mi yoksa lazer epilasyon mu gerekir

Yüz biraz sakat iz kalabilir. Sonuçlansın öyle karar ver olay çoklu greft değil sakallarda çoklu greft olur tabiki hepsi tek olmaz sorun planlama ve yön sorunu be çoklu greftlerin dizilimi ayırmadan gelişi güzel ekmişler
« Son Düzenleme: 20 Mart 2021, 14:14:38 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Canova58

• Yeni üye
  • *
ben şunu anlamadım bir tek.
tamam yer çok kötü olabilir.
ekim sonucu da başarısız olabilir.
ama ekim yaptıralı henüz 3.5 ay olmuş diyorsun. daha mevzu sonuçlanmamış ki, süreç devam etmiyor mu.
çıkışlar zaten bu dönemde olmuyor mu saçlarda.

Üstadım belli noktada haklısın erken ama görünen köy klavuz istemez resimlerde pek anlaşılmıyor olabilir donör pislik içinde enfeksiyon homojen alınmamış
sakal çıkışlar var ama dağınık 3,4 ve 5 li ekim saç gibi aldıklarını ekmişler söylememe rağmen tekli ekilmemiç 2 taraf aynı değil tepede sağlam saçıma zarar vermişler

O kadar eminim ki tarihin gördüğü en kötü ekim saç sakal donör bölgesi hangisine yanayım 4 tane ilaç kullanıyorum psikiyatrik
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32

Canova58

• Yeni üye
  • *
Yüz biraz sakat iz kalabilir. Sonuçlansın öyle karar ver olay çoklu greft değil sakallarda çoklu greft olur tabiki hepsi tek olmaz sorun planlama ve yön sorunu

Sayın Admin planlama yok yön sorunu çok fazla dik dik çıkıyor yukarı çıkan bile var sakallar tekli ekilmez mi anatomik olarak da öyle değil mi hadi 2 liye bile razıyım 4,5, 6 çıkış bile var var vallahi Allah korkusu yok abi insanlıktan çıkılmış 2 dünyada hesaplaşacağım
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32

emre07x

• Sr. Member
Öncelikle geçmiş olsun saç ekimi için şuan süre çok erken çıkışların en yoğun olacağı döneme giriyorsunuz bi 3-4 ay gözlemliyelim ondan sonra daha sağlıklı yorum yapabiliriz.Sakal ekiminde maalesef kötü çalışılmış onun içinde biraz daha iyileşmesini bekliyip lazerle bu problemden kurtulursunuz umudunuzu kaybetmeyin olan olmuş birde morelinizi bozarak sağlığınızdan olmayın.

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bir sağlık çalışanı olarak yorum yapmak istedim. Öncelikle geçmiş olsun hemşerim. Herkes gibi ben de saç ekimi hakkında bilgi edinmek için foruma üye oldum. Aylardır da takip ediyorum. Keşke sen de detaylıca araştırma yapsaydın. Ama şunu diyebilirim sana, daha üç ay olmuş sanırım. Süreç çok erken. Ense bölgesinden alım yapılırken sivilcelenme normal. İçerde kalan greftler sivilce yapabilir ama bu geçicidir. Dilerseniz antibiyotik kullanabilirsiniz.  Bu herkeste olabilir, ensen zamanda daha iyi olacaktır. Ki fotoğraflarda psikoloji bozacak kadar kötü değil.Burada çok fazla ense gördüm, sizinki iyi yani, daha çok erken. Sakala gelince, o da şuan moralinizi aşırı derecede bozacak kadar kötü değil ki, bence sizin etrafınızdaki kişiler de moralinizi bozmuşlar. Bence moralinizi bozmayın, ekimi yapan firma ile görüşün, tüm aklınıza takılan şeyleri sorun, daha süreciniz çok yeni, en az 6 ay geçsin bence. Eğer yine olumsuz bir şey söz konusu ise sizi daha fazla etkilemeden başka bir doktorla da görüşebilirsiniz. Moralinizi bozmayın. Olumlu düşünmeye gayret edin.

Kayser Soze

• Hero Member
Geçmiş olsun kardeşim.
Kadın estetiği olsun erkek estetiği olsun insan vücudu neleri toparlıyor.
Forumda da ne donörlerin toparladığını gördük.
Senin de donörün elbet toparlayacaktır.
Sakal için de, sokağa çıkılmayacak kadar kötü değil. Samimi söylüyorum.
Biraz zamana ihtiyacın var. Sabret, bir çözümünü elbet bulacaksın

Canova58

• Yeni üye
  • *
Değerli yorumlarınız için hepinizden Allah razı olsun gerçekten moral oluyor gerçekten  biraz araştırma yaptım ama yeterli olmamış herkes yalan söylüyor demekki çok mağdur var çok iyi çok güzel olur naturel doğal olur diye sadece yanaklara ekildi verilmiş sadakam da varmış bıyık vs çene yanak altı istemedim natürel doğal olsun diye Allah kimseyi böyle fırsatçıların eline düşürmesin
Koskoca İstanbul da bir elin parmaklarını geçmez herhalde iyi operasyon ekim yapan yer şapka takıyorum dışarı çıkarken yakın çekim yüzümü de atıyorum daha belli şimdi aldıkları gibi ekmişler  103 gün oldu sıkar izleri mevcut yüzümde delik deşik edilmiş resmen
« Son Düzenleme: 21 Mart 2021, 15:51:45 Gönderen: Hintell »
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Biraz zamana bırak zamanla sorunlar daha da azalacaktır sakin olmalısın çok kötü bir durum yok
Global Moderator

Canova58

• Yeni üye
  • *
Sayın Admin çok kötü bir durum yok dediğin görüyoruz süreci üç buçuk ay olmuş düzensiz ve dağınık toplu toplu ekilenler fotoğraflarda mevcut mısır koçanı gibi 5,6 tel her yöne bakıyorlar normal bir iki ekim yükleyeyim benim ekimimle karşılaştırınca mağduriyetim anlaşılıyor bu kliniklerlede görüşmüştüm ekimdem önce :(

Admin 2. Fotoğraf daki abiyle bizzat görüştüm incinmişsin dedi bana adı İrfan
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu paylaştıklarının hepsi yaptırdığın yerden farkı yok hata yaptım derken tekrar hata yapacağa benziyorsun. İnstagram dan araştırma yaparsan buraya bakma zaten

Ayrıca sorun yok demekten kastım çok büyük  sorun yok bekle bakalım süreç otursun diyorum ne diyim ? Morelini bozup seni bunalıma mı sokayım?
Hakan doğanay
Serkan aygın

Bak bu iki merkezin sakal ekimlerina bak forumda
Özellikle Hakan doğanay bence bu işin sakal bıyık en iyisi

Bu arada hakaret edersen birilerine ne olursa olsun seni forumdan atmak durumunda kalırım burada hakaret olmaz bekleyeceksin göreceğiz sonucu zamanla
« Son Düzenleme: 21 Mart 2021, 15:54:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim abartıyorsun resmen. Sakalında yüzünde saçında bir şey yok. Yazdığın yorumlar genel itibariyle hakaret dolu. Ayıp yani... Burada sadece sen yorum yazıyorsun ama mubatabın yorum yazmıyor, yazamıyor. Ve genel itibariyle herkes normal, bekle dedikçe “ahlaksız köpek” bile yazmışsın. Biraz bekle az vakit geçsin sonra yorum yaz.
Ne saçlar sakallar var, seninki tertemiz yani onların yanında.
Sen kendi kendine moral bozuyorsun.
İnsanları da etkilemeye çalışıyorsun.
Biraz daha sakin yorumlar yap, dışarı çıkamaz halde değilsin bence. Daha 3. Ayındasın, bence 3 ay daha bekle.

Canova58

• Yeni üye
  • *
Bunlarda bana yapılan zulmün resmi sayın admin ve saygıdeğer forum üyelerindeki arkadaşlar ilk 2 resim ne kadar plansız ve düzensiz ve pis çalışıldığı ortada

Admin süreç erken diyorsun yemin ederim Muhtemelen iyileşince yani süreç tamamlanınca 3,4 ve 5 fotoğrafdaki  gibi olacak traşlı tıraşsız Saç sakal uzmanı Osman Ceylanın dediği çok doğal ve natürel:(

Daha önce Böyle pis bir işlem gördünüz mü arkadaşlar başka hiç kimse benim düştüğüm duruma düşmesin diye yüklemeye devam edeceğim herkesi sayfaya çağıralım herkes görsün fikirleriniz benim için çok değerli
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram