eğer ben buraya gelip minox aşırı kötü döngü olayları yüzünden bırakınca saç daha beter oluyor ya da finasterid asla kullanmayın, yan etkilerini görmüyorsunuz tarzında bir şey yazsam. "kaba" olmadığını düşündüğünuz arkadaşınız haklı olabilirdi.
lakin ben minox için sürdürebilir bir devamlılık ile uygulayacağımı düşünmediğim ve finasın olası yan etkilerini göze almak istemediğim için kullanmak istemiyorum demişim. o zaman bu arkadaşa giren çıkan ne ?
her neyse asıl konumuz olan şeye dönersek. bu hafta ilk seansıma gideceğim. öncesinde urolojiye gidip değerlerime baktirip belli bir süre sonra tekrar ölçüm yaptıracağım. sanmıyorum ki çok dut koysun ve hormonal bir değişikliğe sebep versin. iglenelemeye ve bazı takviyelere de başlayacağım. inşallah gözle görülür bir gelişme alacağım.
saçımı da üçe vurdum. lakin derim çok sert sanırım bir tarak veya elim ile masaj yapacağım
Arkadaşın ifade tarzı evet lüzumsuz sertlikte olmuş ama diğer yazdıklarına çok katılıyorum. Forumun bi ayarı yok, şakaktan biraz açılması olan dutas, üstüne de oral spiro atıyor. Ciddi dökülmesi başlamış, ilerlemiş adam, minoxa burun kıvırıyor, dutas enjeksiyonundan medet umuyor. Dedğim gibi Türkiye’de uygulanmış vay dedirtecek bir örnek göremedik, varsa da brnim gözümden kaçmıştır belki, aydınlatın lütfen.
Haa tabi yaptır, umarım istediğin sonucu alır, bize de bir alternatif göstermiş olursun. Ama çok zaman kaybetme bence, keza bir çizgiyi gçetikten sonra iş çok çok daha zor.
Son olaeak da minox da devamlılık sağlayamayacağımı düşünüyorum diyorsun, masajı 1 aydan fazla sürdürebilecek isin peki? Minox uygulaması 30 sn. Masajı en az 10-20 dk yapmalısın. Kaldı ki, finas dutas vs ne ile karşılaştırırsan karşılaştır en baba etken minoxtur. Kefenin karşısına koyabileceğin pek birşey yok. Saç için ne ürün olursa olsun, daimi kullanmak zorundasın bunu da unutma.