Gönderen Konu: Şakaklarda açılma  (Okunma sayısı 2902 defa)

Alfaromeo

• Full Member
Ynt: Şakaklarda açılma durduramıyorum
« Yanıtla #30 : 19 Mart 2021, 22:20:33 »
Banane oğlum bundan :D Hayır birde ard arda yazmış hızını alamamışta.Tee Allahım nerelerden laf vurmaya çalışmış asıl bebe kim belli floodlarından ve yediremeyişinden.Oysaki tek birşey demiştim  ::) Ben fini saçım dökülünce forumdan öğrendim ama senin araştırmana ek ince bilgi sunuyorum burda.Yani buda neymiş çabuk ve doğru yoldan bilgi öğrenmekmiş kapito.Xpeciayaya gelince onun içeriği sadece saw palmettodan oluşmuyor soyada var.Artı olarak git herhangi bir saw palmetto ürün kullan aynı etkiyi vermez.Neden? Çünkü o kadar masum değiller.Dahada uğraşamam ne bok kullanıyorsanız kimi dinliyorsanız dinleyin umrumda değil herkes kendine.Zaten kafanın dikine gidiyor herkes.

Özel mesaja gel, orda lafını söyle. Yoksa seninle tam başka türlü konuşmamız geregecek. Özel mesajda sana yazmışım.  Özele gel.   

Armaan

• Hero Member
Ynt: Şakaklarda açılma
« Yanıtla #31 : 19 Mart 2021, 22:40:32 »
İyice çocuk parkına döndü buralar hmk

kellerhertotoyueller

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 19 Mart 2021, 22:53:42 »
Dutas 1 ayda kadinmi yapar : ) okadar kolaymi  biri diyor bı ünlü 10 yıl kullanıp daha sonra bırakıp evlenmis 2 çocuk babası şimdi sende diyorsun ki 1 ayda kadın yapar : ) şuan da dut kullananlar ne alemde merak ettim yorum yazarlarsa görürüz. : ) Forumda Fin daha çok kullanılıyor tabi hatta uzun süre kullananlar var  dut kullananlarda var ama uzun süre kullanan varmı forumda bilmiyorum.

Ahahah haklısınız hocam.

Dut bir ayda kadın yapmaz. Kökten kesmen lazım kadın yapması için ya da trans ilacı kullanıp komple testo düşürmek lazım. Arkadaşın dediği doğru ama gelişim tamamlanmadan başlamak sorun yaratabilir. O ünlü adam 25’inden sonra başlamıştı dutasa. Bırakmasından 1-2 yıl sonra çocuk sahibi olmuş. Çocuklarında da engelli olma durumu yok. Engelli doğması için genellikle kadının bu ilaçla teması gerekli bir de. Dutas sperm sayısı ve hareketliliğini düşürür ama bıraktıktan sonra takviyelerle bunlar referans değere gelir. Spermin morfolojisini değiştirdiğine dair de bilimsel bir kanıt yok. Önemli olan da morfolojidir.
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid, dutasterid, konazol, multivitaminler
Proscar Finasterid(Günlük 1.25mg 8 gün)
Avodart Dutasterid(8 günün sonunda 9 günde bir 0.5mg)
Konazol Şampuan(Haftada 2 kez)
Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan(Seboroik Dermatit dökülmesi için 3 günde 1)
Multivitaminler(B12-Çinko-Magnezyum-Omega3-D Vitamini)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 19 Mart 2021, 23:51:29 »
10 yıl kullanam 19 yaşında kullanmadı.  Ben 33 yaşda korkarak bile kullanmaya başlaış biriryim. 19 -18 yaşinda çocuk işi değil bu, elbette hormomlarını değişe biler o yaşda bebelerin.  .  Neyse uzatma. Bildiğini içinde sakla bana söyleme.  İşine gücüne bak

Beyin özürlümusun sen kafanmi güzel uzatma felan hayırdır normal bişi söyledim vay arkadaş forumda senin gibi bir kaç tane var normal konuşsak da bi taraflarından anlayıp ahkam kesen kişiler.Yasina uygun davran kötü bişi söyledim.

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #34 : 20 Mart 2021, 09:28:12 »
Finasterid Saw Palmeto Dudasterid
ışıksız böyle gözüküyor
« Son Düzenleme: 20 Mart 2021, 15:34:07 Gönderen: Atibaba »
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride,Minoxidil,Aga-E Tablet
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 20 Mart 2021, 10:10:19 »
ışıksız böyle gözüküyor
Bu açılmış halimi?  Açılmamış hali nasıl hocam?

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #36 : 20 Mart 2021, 12:20:10 »
Bu açılmış halimi?  Açılmamış hali nasıl hocam?
Işıkta seyrek gözüküyor
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride,Minoxidil,Aga-E Tablet
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

Facebook Twitter Instagram