Gönderen Konu: Şakaklarda açılma  (Okunma sayısı 2903 defa)

Alfaromeo

• Full Member
Ynt: Şakaklarda açılma durduramıyorum
« Yanıtla #15 : 19 Mart 2021, 18:51:01 »
Naparsan yap önleri koruyamazsın.Ancak yavaşlatabilirsin.Eğer dökülme başlamışsa ve bu genetikse mümkünatı yok durduramıyorsun önleri.Minoxile devam et dutu bırak fine geç.Dut önleri koruyor densede dahada dökebiliyor.Çünkü önler testerona çok duyarlı dutasta bunu körüklüyor.

Yalnışın var, dutas körüklüyor demişsin.  Dutas zaten önlerde etki gösterir, ön tarafada olan dht ni bloklar. Testo, saç dökmez, döksede dokulenler zamanla yine geri gelir.  Mesela kaninda testosu az olan bir cocuga endokrinoljinuzani testo yazip yolluyor , cocuk testo kullnadigi zamanda saclar dokulur, sivilce falan olur uzunde, ama bir kac ayfan sonra sivilcede gidiyor, dokulen gunluk kalin saclarda geri geliyor,.  Saci doken testo yok, dht .  Eger testo sac dokseydi, erkeklerin kafasinda sac kalmazdi. Saci asil doken dht. Kafa derisinde 5 alfa enzimi varsa, testonu dhtye donusturup saci aniden dokmez, saci kucultur, minyatur ediyor, ve cook.kucuk killar olur, ve aynada baktiginda sac yok gibi gorunsede aslinda milroskopik ve miniclik killae var.  Sonra kayb olir onlar..  dht saci dokmez, saci oldurur, hasta eder, sac mahv olur.  Kalin dokulen saclar , testo fazla olanda,, TE, demir, vitamin azligindan, ve diger hastaliklardan olur, tedavi olunca geri gelir.  Testo dokulmeside 1-2 ay sonra yenisi cikar.  Arkadasa gelince, ne finas nede dutas, arkadas, sawpalmetto kullansa saclari ormandan otesi olucak.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2021, 18:58:59 »
Yalnışın var, dutas körüklüyor demişsin.  Dutas zaten önlerde etki gösterir, ön tarafada olan dht ni bloklar. Testo, saç dökmez, döksede dokulenler zamanla yine geri gelir.  Mesela kaninda testosu az olan bir cocuga endokrinoljinuzani testo yazip yolluyor , cocuk testo kullnadigi zamanda saclar dokulur, sivilce falan olur uzunde, ama bir kac ayfan sonra sivilcede gidiyor, dokulen gunluk kalin saclarda geri geliyor,.  Saci doken testo yok, dht .  Eger testo sac dokseydi, erkeklerin kafasinda sac kalmazdi. Saci asil doken dht. Kafa derisinde 5 alfa enzimi varsa, testonu dhtye donusturup saci aniden dokmez, saci kucultur, minyatur ediyor, ve cook.kucuk killar olur, ve aynada baktiginda sac yok gibi gorunsede aslinda milroskopik ve miniclik killae var.  Sonra kayb olir onlar..  dht saci dokmez, saci oldurur, hasta eder, sac mahv olur.  Kalin dokulen saclar , testo fazla olanda,, TE, demir, vitamin azligindan, ve diger hastaliklardan olur, tedavi olunca geri gelir.  Testo dokulmeside 1-2 ay sonra yenisi cikar.  Arkadasa gelince, ne finas nede dutas, arkadas, sawpalmetto kullansa saclari ormandan otesi olucak.

bütün androjenler saç döker

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2021, 19:03:57 »
bütün androjenler saç döker

Evet hocam, kafa derisinin altında, genetiginde saç dökülmesi olmayan, kafa derisinde 5 alfa reduktaz izoenzimi olmayan , bir ekrek, en anabolik , en guclü testo icerikli androjen kullansa bile, saçı döküler, amma geri gelir.  Amma dht bazlı steroit ilaç kullanırsa saçları döküler bir daha geri gelmez.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2021, 19:16:07 »
Evet hocam, kafa derisinin altında, genetiginde saç dökülmesi olmayan, kafa derisinde 5 alfa reduktaz izoenzimi olmayan , bir ekrek, en anabolik , en guclü testo icerikli androjen kullansa bile, saçı döküler, amma geri gelir.  Amma dht bazlı steroit ilaç kullanırsa saçları döküler bir daha geri gelmez.

o zaman oral+topikal dutasterid herkesin saç dökülmesini durdurmalıydı çünkü bütün dht yi sıfırlamalı

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 19 Mart 2021, 19:32:05 »

Saw palmetto ne ya :D Birde o kadar şey yazmış.Fazla testeron öndeki saçları döker.Dutas serbest testesteronu finden daha çok arttırır.Eğer saçında buna müsaitse ön felan dinlemez kapiş.Ayrıca dökülenlerin geri geldiği felan yok.Genetik dökülmede minoxil harici uyku evresindeki hiç bir saç geri gelmiyor.Fin eğer önceden kullanılırsa buna izin vermez.Birde arkadaşa önerdiğin takviye saçma sen bunu dinleme dutu bırak fine dön.Aslında senin xpecia kullanman gerek.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Atibaba

• Full Member
« Yanıtla #20 : 19 Mart 2021, 19:38:14 »
Saw palmetto ne ya :D Birde o kadar şey yazmış.Fazla testeron öndeki saçları döker.Dutas serbest testesteronu finden daha çok arttırır.Eğer saçında buna müsaitse ön felan dinlemez kapiş.Ayrıca dökülenlerin geri geldiği felan yok.Genetik dökülmede minoxil harici uyku evresindeki hiç bir saç geri gelmiyor.Fin eğer önceden kullanılırsa buna izin vermez.Birde arkadaşa önerdiğin takviye saçma sen bunu dinleme dutu bırak fine dön.Aslında senin xpecia kullanman gerek. dut kullanmıyorum fin kullanıyorum devam etmeli miyim?
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride,Minoxidil,Aga-E Tablet
Ben 19 yaşıma kadar pozitif mutlu bir insandım. Bir gün saçlarımın döküldüğünü fark ettim ve o günden beri hayat bana zehir gibi geliyor.Saç dökülmem durmuyor ve ben aynaya bakmaya korkar oldum.Özgüvenim yerle bir oldu Allah tez zamanda canımı alır ve kurtulurum inşallah

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #21 : 19 Mart 2021, 19:52:41 »
Saw palmetto ne ya :D Birde o kadar şey yazmış.Fazla testeron öndeki saçları döker.Dutas serbest testesteronu finden daha çok arttırır.Eğer saçında buna müsaitse ön felan dinlemez kapiş.Ayrıca dökülenlerin geri geldiği felan yok.Genetik dökülmede minoxil harici uyku evresindeki hiç bir saç geri gelmiyor.Fin eğer önceden kullanılırsa buna izin vermez.Birde arkadaşa önerdiğin takviye saçma sen bunu dinleme dutu bırak fine dön.Aslında senin xpecia kullanman gerek.

)) Sen bir araştır saw palmetto nedir. Sonra gelirsin. Xpecianın icinde ne var onuda arastir , benim önerdigim takviyenin iceriginide araştır.

« Son Düzenleme: 19 Mart 2021, 20:02:05 Gönderen: Alfa Romeo »

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #22 : 19 Mart 2021, 19:55:21 »
o zaman oral+topikal dutasterid herkesin saç dökülmesini durdurmalıydı çünkü bütün dht yi sıfırlamalı
Dokulme durmuyorsa dht den degil, diger pgd2 ve onlarca hormonların etkiside var. Testodan insan kel olmaz. Bu benim şahsi fikrimdir kral
« Son Düzenleme: 19 Mart 2021, 20:02:38 Gönderen: Alfa Romeo »

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #23 : 19 Mart 2021, 19:58:27 »

Özel mesaja gel mümkünse

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #24 : 19 Mart 2021, 20:13:04 »

Çok diklatlice oku, ben ne fin nede duta önermedim. Ben xpecianın icerigi ile aynı olan, xpecia dahil bitkisel ürün önerdim. Sen dikkatlice oku yazdıklarımı.  25 yaşın olur herhalde, amma çok bebe gibi konuşuyon. Sen şampuan arastırırken, ben 2005 de finas ne işe yarar onu biliyordum, Floridada yaşarken.   

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 19 Mart 2021, 20:24:39 »
Yorumun için çok teşekkür ederim Aga-E tablet kullanıyorum Xpecia ile aynı anda mı kullanıyım yoksa sadece Xpecia mı?

Yanina destek bisiler istiyorsan xpecia nin kabak cekirdegi alabilirsin. İyi geliyor. 6 ayda bir kayip yasamadim sacimda. 24 yasimdayim.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 19 Mart 2021, 20:30:47 »

Çok diklatlice oku, ben ne fin nede duta önermedim. Ben xpecianın icerigi ile aynı olan, xpecia dahil bitkisel ürün önerdim. Sen dikkatlice oku yazdıklarımı.  25 yaşın olur herhalde, amma çok bebe gibi konuşuyon. Sen şampuan arastırırken, ben 2005 de finas ne işe yarar onu biliyordum, Floridada yaşarken.   

Banane oğlum bundan :D Hayır birde ard arda yazmış hızını alamamışta.Tee Allahım nerelerden laf vurmaya çalışmış asıl bebe kim belli floodlarından ve yediremeyişinden.Oysaki tek birşey demiştim  ::) Ben fini saçım dökülünce forumdan öğrendim ama senin araştırmana ek ince bilgi sunuyorum burda.Yani buda neymiş çabuk ve doğru yoldan bilgi öğrenmekmiş kapito.Xpeciayaya gelince onun içeriği sadece saw palmettodan oluşmuyor soyada var.Artı olarak git herhangi bir saw palmetto ürün kullan aynı etkiyi vermez.Neden? Çünkü o kadar masum değiller.Dahada uğraşamam ne bok kullanıyorsanız kimi dinliyorsanız dinleyin umrumda değil herkes kendine.Zaten kafanın dikine gidiyor herkes.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 19 Mart 2021, 21:33:29 »
Dutas yok, finas düşüne bilirsin. Amma senin saçları istenilen iceriği saw palmetto bitkisel ürünü dahada süper eder. . Dutas senin ne yaşına nede saçına gore değil . Dutas kafasında toplam 70-100 adet sacı olanlar kullanıyor.  Yani 10 sene sonra dutas kullan diye bilerim sana ister 10 yıl sonra şu anki saçların olsun yadaki dökülmüş nw 4-5-6 haliyle olsun.  Bence

Kerozan,
Xpecia
Medobiocomlex , kullan.  Şu 3 ü en ünlü. Ama yüzlerce aynı iceriğe sahib ürünler var.  Dutas seni 1 aya , güzel bir kadın yapar. Hormonlarını mahv eder.

Dutas 1 ayda kadinmi yapar : ) okadar kolaymi  biri diyor bı ünlü 10 yıl kullanıp daha sonra bırakıp evlenmis 2 çocuk babası şimdi sende diyorsun ki 1 ayda kadın yapar : ) şuan da dut kullananlar ne alemde merak ettim yorum yazarlarsa görürüz. : ) Forumda Fin daha çok kullanılıyor tabi hatta uzun süre kullananlar var  dut kullananlarda var ama uzun süre kullanan varmı forumda bilmiyorum.

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #28 : 19 Mart 2021, 22:03:22 »
Banane oğlum bundan :D Hayır birde ard arda yazmış hızını alamamışta.Tee Allahım nerelerden laf vurmaya çalışmış asıl bebe kim belli floodlarından ve yediremeyişinden.Oysaki tek birşey demiştim  ::) Ben fini saçım dökülünce forumdan öğrendim ama senin araştırmana ek ince bilgi sunuyorum burda.Yani buda neymiş çabuk ve doğru yoldan bilgi öğrenmekmiş kapito.Xpeciayaya gelince onun içeriği sadece saw palmettodan oluşmuyor soyada var.Artı olarak git herhangi bir saw palmetto ürün kullan aynı etkiyi vermez.Neden? Çünkü o kadar masum değiller.Dahada uğraşamam ne bok kullanıyorsanız kimi dinliyorsanız dinleyin umrumda değil herkes kendine.Zaten kafanın dikine gidiyor herkes.

Lanlaflarına dikkat et! Karşında çocuk yok.

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #29 : 19 Mart 2021, 22:12:14 »
Dutas 1 ayda kadinmi yapar : ) okadar kolaymi  biri diyor bı ünlü 10 yıl kullanıp daha sonra bırakıp evlenmis 2 çocuk babası şimdi sende diyorsun ki 1 ayda kadın yapar : ) şuan da dut kullananlar ne alemde merak ettim yorum yazarlarsa görürüz. : ) Forumda Fin daha çok kullanılıyor tabi hatta uzun süre kullananlar var  dut kullananlarda var ama uzun süre kullanan varmı forumda bilmiyorum.

10 yıl kullanam 19 yaşında kullanmadı.  Ben 33 yaşda korkarak bile kullanmaya başlaış biriryim. 19 -18 yaşinda çocuk işi değil bu, elbette hormomlarını değişe biler o yaşda bebelerin.  .  Neyse uzatma. Bildiğini içinde sakla bana söyleme.  İşine gücüne bak

Facebook Twitter Instagram