Gönderen Konu: Serkan Aygın 4400 greft saç ekimi yaş 24  (Okunma sayısı 11089 defa)

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın 4400 greft saç ekimi yaş 24
« Yanıtla #46 : 17 Nisan 2021, 12:28:05 »
Çok şok olmamış umarım böyle tamamlarsın şok dökülmeyi süper olur

çok teşekkürler hintell senin yorumların çok değerli :) dediğim gibi düne kadar fazla zorlamadan yıkıyordum ancak asistanla görüştükten sonra dün ovaladım ve baya saç geldi. bazı arkadaşlara sert yıkamaya başlayabilirsin diyordun hintell ben de sert şekilde yıkayayım mı artık? bir de prp ve mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum sence prp yılda kaç kere yapılmalı ve ekimin üstünden 1 ay geçti ne zaman başlamalıyım?
  • Ekim Tarihi: 17 Mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan Aygın.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 25 Nisan 2021, 16:12:48 »
Arkadaşlar merhabalar, bugün ekimin üstünden 39 gün geçti güncellemek istedim. Şok dökülme hala devam ediyor ne zaman biter bilemiyorum. 18. günden beri günde 2 tablet xpecia ve yaklaşık iki haftadır da bioxcin forte şampuan kullanıyorum. Arkadaşlar şuan fotoğraflara baktığımda ekimden önceki mevcut saçlarda dökülme yaşandığını düşünüyorum çünkü tepe bölgesi ekimden önce bu kadar açık değildi ilk gönderideki fotoğraflara bakabilirsiniz. Acaba saçları ekimden önce uzun tuttuğum için bu kadar açıklık kararıyor muydu diye düşünüyorum bir yandan da. Veya bioxcin forte veya xpecia güçsüz saçları dökmüş olabilir mi? Şok dökülmede elime baston J L tipi saçlar da geliyor düz makasla kesilmiş gibi saçlar da geliyor. Genel olarak yorumlarınızı bekliyorum, ara ara böyle güncellemeye devam edeceğim.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 25 Nisan 2021, 16:17:11 »
Bunlar da donör bölge fotoğrafları arkadaşlar. Ayrıca ön saç çizgisi biraz daha aşağı inebilir miydi diye düşünmeye başladım. Çizim serkan hoca daha aşağıya inmeyi iki kez teklif etmeme rağmen ekildiği belli olur doğallığı ve sıklığı kaybederiz deyince 3. kez ısrar edemedim ancak şuan bazı arkadaşların gönderilerini de görünce biraz pişman oldum açıkçası. öne 3400 tepeye 1000 greft ekildiğini tekrar hatırlatayım. belki ön tarafı 4000e çekip biraz daha aşağı inebilirdi çünkü serkan hoca donörün çok güçlü olduğunu ve şanslı olduğumu söylemişti.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

uahmettt

• Full Member
« Yanıtla #49 : 25 Nisan 2021, 16:40:28 »
Benim kendi ekimim ve senin yazdıkların doğrultusunda görüşlerim şöyle oldu sanki kendi belirledikleri profilin dışına çıkmıyorlar kolay kolay. Hastanın beklentisi vs çok önemsemiyorlar gibi hissettim. Farklı tecrübe edenlerde olmuş olabilir.
Dr. Serkan Aygın / 12.02.2021 / 4500 Greft / Yaş:26

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19949.0

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 25 Nisan 2021, 16:53:56 »
Benim kendi ekimim ve senin yazdıkların doğrultusunda görüşlerim şöyle oldu sanki kendi belirledikleri profilin dışına çıkmıyorlar kolay kolay. Hastanın beklentisi vs çok önemsemiyorlar gibi hissettim. Farklı tecrübe edenlerde olmuş olabilir.
çok ısrar ettiğini söyleyip çizgiyi zorla aşağı indirtenleri de okudum ancak şimdi karşında bu işin uzmanı var binlerce kez bu işi yapmış diye düşünüyor insan o yüzden 3. kez de hocam aşağı indirin demedim açıkçası. ama serkan hocanın hasta memnuniyetine önem verdiğini biliyorum mutsuz olacağım bir çizgi çekmez diye ve saçlar çıktığında yapacağı gölge efektiyle daha kapalı görünebilir diye umut ediyorum şuan. bu arada serkan hocanın revizyonlarında çizgiyi daha aşağı aldığı insanlar var mı acaba?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 25 Nisan 2021, 16:57:14 »
çok ısrar ettiğini söyleyip çizgiyi zorla aşağı indirtenleri de okudum ancak şimdi karşında bu işin uzmanı var binlerce kez bu işi yapmış diye düşünüyor insan o yüzden 3. kez de hocam aşağı indirin demedim açıkçası. ama serkan hocanın hasta memnuniyetine önem verdiğini biliyorum mutsuz olacağım bir çizgi çekmez diye ve saçlar çıktığında yapacağı gölge efektiyle daha kapalı görünebilir diye umut ediyorum şuan. bu arada serkan hocanın revizyonlarında çizgiyi daha aşağı aldığı insanlar var mı acaba?
İsteğe göre alıyor Kratos nickli arkadaşın konusuna bakabilirsiniz

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 25 Nisan 2021, 17:29:59 »
İsteğe göre alıyor Kratos nickli arkadaşın konusuna bakabilirsiniz
farques yarım saatimi aldı okudum şimdi :) kratosta ön çizgi aşağı çekilmemiş de araya sıklık için dhi atmışlar. ben çizgiyi biraz daha aşağı indirmek isteyebilirim tabi sonucun nasıl olacağına da bağlı.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

sacliadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 25 Nisan 2021, 17:36:22 »
Dostum hayırlı olsun seninle aynı gün Serkan hoca ya ekim yaptırmışiz. Sabah benim, öğleden sonra senin operasyonun olmuş. Süreci takipteyim. Şok dökülmen benimkine göre daha az.

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 25 Nisan 2021, 17:47:16 »
Dostum hayırlı olsun seninle aynı gün Serkan hoca ya ekim yaptırmışiz. Sabah benim, öğleden sonra senin operasyonun olmuş. Süreci takipteyim. Şok dökülmen benimkine göre daha az.
aynı gün bu sürece başlamışız harbiden :D senin de hayırlı olsun hocam gönderini önceden okumuştum. bu arada ense bölgesinde sivilceler çıktı birkaç tane kaşınıyorlar da. öneriniz var mı bu durum sizde de yaşandı mı?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

sacliadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 26 Nisan 2021, 16:31:46 »
aynı gün bu sürece başlamışız harbiden :D senin de hayırlı olsun hocam gönderini önceden okumuştum. bu arada ense bölgesinde sivilceler çıktı birkaç tane kaşınıyorlar da. öneriniz var mı bu durum sizde de yaşandı mı?

ekim yapılan bölgede varsa sivilce sıkıyorum. şu ana kadar bir tane çıktı. ama dönörde ensede hiç bilmiyorum, sonuç olarak kan topluyor, kan akışının düzenini bozuyor, bence sık gitsin.

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 17 Mayıs 2021, 14:15:04 »
Arkadaşlar merhaba, bugün ekimin 60. günü olduğundan güncellemek istedim. Çıkışları görüyorum özellikle tepe bölgesi önceden dazlak gibiyken şuan tüyleri görebiliyorum. Donör bölgesinde sol taraf biraz geriden geliyor daha seyrek duruyor sizce toparlar mı? 18. günden beri günde 2 adet xpecia ve yaklaşık 1 aydır her gün yeşilçay ve kabak çekirdeği tüketiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 17 Mayıs 2021, 14:16:10 »
Donör bölgesi fotoğrafları
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 17 Mayıs 2021, 17:13:37 »
Donör harika toparlamış 60 güne ramen ekim alanı çok hareketli sürecin çok güzel güzel olacak saçların inşallah.
Global Moderator

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 17 Mayıs 2021, 17:57:51 »
Donör harika toparlamış 60 güne ramen ekim alanı çok hareketli sürecin çok güzel güzel olacak saçların inşallah.

inşallah hintell moral verdin teşekkürler yorumun için. sence tepeye yapılan 400 sakal destekli 1000 greft ekim açıklığını kapamayı, kararmayı sağlar mı?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram