Gönderen Konu: Serkan Aygın 4400 greft saç ekimi yaş 24  (Okunma sayısı 11064 defa)

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın 4400 greft saç ekimi yaş 24
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2021, 22:42:33 »
Arkadaşlar merhaba, bugün ekimin 14. günü ve ilk yıkamanın 11. günü. İlk kabuk dökme yıkamasını yaptım ve fotoğraflarda görebileceğiniz gibi bir kısmı döküldü bir kısmı kaldı. Benim sorum kabuklar dökülürken fazla sayıda saç telinin kabuklarla beraber döküldüğünü gördüm. Forumda ve kabuk dökme videolarındaki doktorların endişe edilmemesi gerektiğini gördüğüm halde, fazlaca sayıda saç kılının döküldüğünü görmem açıkçası beni biraz gerdi. Losyonu kliniğin söylediği gibi 40dk-1saat beklettim, ılık suyla duruladım ve iki kere şampuanı elimde köpürtüp ekim bölgelerine yaydım ve yavaşça arkadan öne doğru ve hafif dairesel hareketlerle azar azar baskı uyguladım ve sonuç bu. Sizce bir sıkıntı olmuş mudur kök kaybı yaşamış mıyımdır sizden hızlı geri dönüşler bekliyorum çünkü biraz gerginim arkadaşlar.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #16 : 31 Mart 2021, 23:01:12 »
Benimde kabuk dökme vidyolarında izlediğim kabuklarla beraber saç gelebilir panik yapmayın diyorlardı. Bence sende panik yapma. Ben 4 günde döktüm kabukları çok zorlamadım sende bence çok zorlama. Tekrardan hayırlısı olsun inşallah.

nestor

• Saç Ekim Sürecim 30.01.2021
  • Full Member
« Yanıtla #17 : 31 Mart 2021, 23:09:04 »
Arkadaşlar merhaba, bugün ekimin 14. günü ve ilk yıkamanın 11. günü. İlk kabuk dökme yıkamasını yaptım ve fotoğraflarda görebileceğiniz gibi bir kısmı döküldü bir kısmı kaldı. Benim sorum kabuklar dökülürken fazla sayıda saç telinin kabuklarla beraber döküldüğünü gördüm. Forumda ve kabuk dökme videolarındaki doktorların endişe edilmemesi gerektiğini gördüğüm halde, fazlaca sayıda saç kılının döküldüğünü görmem açıkçası beni biraz gerdi. Losyonu kliniğin söylediği gibi 40dk-1saat beklettim, ılık suyla duruladım ve iki kere şampuanı elimde köpürtüp ekim bölgelerine yaydım ve yavaşça arkadan öne doğru ve hafif dairesel hareketlerle azar azar baskı uyguladım ve sonuç bu. Sizce bir sıkıntı olmuş mudur kök kaybı yaşamış mıyımdır sizden hızlı geri dönüşler bekliyorum çünkü biraz gerginim arkadaşlar.

Benim kabuk dökümü merkezde yapılmıştı. Cart cart diye saçlarla aldılar kabukları ve oradan yeni tüyler çıkıyor şu an. Endişe edecek bir durum yok zira ekimin de çok sık. Hayırlı olsun şimdiden
  • Ekim Tarihi: 30.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi İzmir Su Saç Ekim
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 36

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 31 Mart 2021, 23:21:10 »
Benimde kabuk dökme vidyolarında izlediğim kabuklarla beraber saç gelebilir panik yapmayın diyorlardı. Bence sende panik yapma. Ben 4 günde döktüm kabukları çok zorlamadım sende bence çok zorlama. Tekrardan hayırlısı olsun inşallah.

birkaç parça gelmesine zaten hazırdım ancak fazla sayıda gelince o beni korkuttu. teşekkür ederim başkan yorumun için inşallah bir sıkıntı olmaz.
  • Ekim Tarihi: 17 Mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan Aygın.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 31 Mart 2021, 23:23:55 »
Benim kabuk dökümü merkezde yapılmıştı. Cart cart diye saçlarla aldılar kabukları ve oradan yeni tüyler çıkıyor şu an. Endişe edecek bir durum yok zira ekimin de çok sık. Hayırlı olsun şimdiden
fotoğrafını attığım gibi dökülmeler çoklu greft kaybı değil dimi sence hocam? çok teşekkür ederim yorumun için
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #20 : 31 Mart 2021, 23:59:26 »
birkaç parça gelmesine zaten hazırdım ancak fazla sayıda gelince o beni korkuttu. teşekkür ederim başkan yorumun için inşallah bir sıkıntı olmaz.

Olmaz olmaz inşallah sen stres yapma yeterki. Nestor içini rahatlatmıştır zaten 😊

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın / 4400 greft / Yaş 24 / 17.03.2021
« Yanıtla #21 : 02 Nisan 2021, 15:39:29 »
arkadaşlar tekrar merhaba, dün akşam 2. kabuk dökümü yıkamasını yaptım ve ön taraf tamamen temizlendi tepe ekiminde ise çok ufak noktasal kabuklar kaldı. sizce ekim durumu, sıklığı nasıl? Bir de geçen belirttiğim gibi yıkama esnasında fazla sayıda saçın döküldüğünü gördüm umarım bir sıkıntı yoktur. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 02 Nisan 2021, 15:42:00 »
Saçlarınız kalın telliymiş çıktığında çok memnun edecektir, elinizdeki o dökülen saçlarda normal her kabuk dökümünde oluyor sorun yok.

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 02 Nisan 2021, 17:12:20 »
Saçlarınız kalın telliymiş çıktığında çok memnun edecektir, elinizdeki o dökülen saçlarda normal her kabuk dökümünde oluyor sorun yok.
Yorumun için çok teşekkür ederim farques, içimi rahatlattın :) Ekim sonrası takviye için yarın xpecia tablete başlayacağım, onun yanında bir takviye daha almayı istiyorum ancak oldukça kararsız kaldım senin çok iyi bileceğin gibi finasteridin yan etkilerinden ürkmüş durumdayım. Sprey kullanımında da yıllar boyu kullanmakta kendime pek güvenemiyorum. Sen hangi takviyeyi önerirsin?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 02 Nisan 2021, 17:40:37 »
Xpecia yeterlidir ancak dökülmen devam ederse durduracak tek şey finasteriddir, şuan değil de ileride seyrelme hissederseniz düşünürsünüz.

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 03 Nisan 2021, 00:36:40 »
Xpecia yeterlidir ancak dökülmen devam ederse durduracak tek şey finasteriddir, şuan değil de ileride seyrelme hissederseniz düşünürsünüz.
anladım farques tekrar teşekkürler, peki xpecia yanında birkaç ay biotin almamın bir faydasını görür müyüm sence? veya hair forte spreyin aynı finasterid gibi dht baskıladığını ve yan etkisi olmadığını, minoxile nazaran 2-3 ay sonra günde tek doza düşürüldüğünde negatif etki hissedilmediğini, bundan dolayı minoxile göre daha mantıklı yorumlarını okudum. sence durum nasıl?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2021, 01:43:32 »
Minoxidil hakkında bi bilgim yok malesef ancak dhtyi nasıl baskılarsanız baskılayın yan etki ihtimali olacaktır, hair fortenin dht baskıladığını sanmıyorum kullanan arkadaşlar daha fazla bilgi sahibidir. Biotin almanıza gerek yok biotin eksikliği çok nadir görülür, günlük 1 adet muz yerseniz içerisinde bolca biotin var. Xpecia kullanıyorsunuz ondada var zaten.

nestor

• Saç Ekim Sürecim 30.01.2021
  • Full Member
« Yanıtla #27 : 04 Nisan 2021, 20:56:39 »
fotoğrafını attığım gibi dökülmeler çoklu greft kaybı değil dimi sence hocam? çok teşekkür ederim yorumun için

Yahu 10 günü geçmiş, saç zaten fırça gibi sert maşallah o kökler çoktan yuvalarına girmiş, çıkacakları güne değin dinlenmeye başlamışlardır :)
  • Ekim Tarihi: 30.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi İzmir Su Saç Ekim
  • Greft Miktarı 3800
  • Yaşınız 36

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 05 Nisan 2021, 16:05:06 »
Minoxidil hakkında bi bilgim yok malesef ancak dhtyi nasıl baskılarsanız baskılayın yan etki ihtimali olacaktır, hair fortenin dht baskıladığını sanmıyorum kullanan arkadaşlar daha fazla bilgi sahibidir. Biotin almanıza gerek yok biotin eksikliği çok nadir görülür, günlük 1 adet muz yerseniz içerisinde bolca biotin var. Xpecia kullanıyorsunuz ondada var zaten.
yorumun için çok teşekkürler farques. şuan sadece günde 2 tablet xpecia'ya devam ediyorum. Kliniğin şampuanı bitince bioxcin saç dökülmesine karşı şampuanına başlamayı düşünüyorum. Sence bu şampuan iyi mi veya f/p olarak önereceğin başka şampuanlar var mıdır?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 05 Nisan 2021, 16:06:21 »
Yahu 10 günü geçmiş, saç zaten fırça gibi sert maşallah o kökler çoktan yuvalarına girmiş, çıkacakları güne değin dinlenmeye başlamışlardır :)
:D :D çok teşekkürler nestor, içimi rahatlattın. umarım hepimiz beklentilerimizin karşılanacağı sonuçları alırız. Şampuan için önerin var mı?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram