Gönderen Konu: "Asuman Hair Saç Ekimi 17.03.2021 4750 greft  (Okunma sayısı 18490 defa)

Karabey23

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asuman Akgül Saç Ekimi 17.03.2021 4750 greft
« Yanıtla #16 : 19 Mart 2021, 13:55:57 »
bilemiyorum, zaten problem yok.
batikon iyileştirmeyi hızlandırır sadece  :)
Tamam o zaman bakalım hayırlısı artık 😊

Karabey23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2021, 14:36:28 »
Kullanmış olduğum ilaçlar
Minoxil kullanmak istemediğimi belirttim Asuman hanım mossinin setini önerdi biotin olarak da hb yi verdi sizce nasil bu biotin ve mossi bakım seti

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2021, 15:12:39 »
Minoxil kullanmak istemediğimi belirttim Asuman hanım mossinin setini önerdi biotin olarak da hb yi verdi sizce nasil bu biotin ve mossi bakım seti
Asuman Hanım verdiği ilaçları tamamen değiştirmiş. Ne gerek vardı bilemedim. Çünkü eski verdiği ilaçlarla sonuçlar zaten çok iyi oluyordu. Çok garantiye gitmeye çalışmış ama herkesin kullanmak istemediği ilaç tip ve şampuana dönmüş.
şöyle diyim:
H4B Serum: Procapil etken maddeyi içeriyor. Saç isağlığı için en güvenilir ama erkek hormonu için en riskli etken zaten bu. kullananlarda ciddi yan etki olabiliyor, kalıcı olabilir diyede uyarısı var. şuda var, burada kullanan çok etki görmemiş. ama burada kullanıp etkisinden dolayı bırakan çok yorumda okudum.
H4B Biotin: Biotin, açiçin en risksiz ve kuvvetlendirici bir hammadde. herkes çok rahat alabilir. sadece fazlası sivilce yapar o kadar. ama genelde saf Biotin içiliyor. bu ürün, Saw Palmetto ve Ginkgo Gilabo'da var. Saw Palmetto, Xpecia'nın içeriği zaten. yani onda da yan etki olabiliyor. burada Xpecia için yan etkien bırakan çok yorumda mevcut. Ginkgo Gilabo saç için faydalı ve zararsız.
Mossi Şampuan: aynı şekilde Procapil içeriyor. Saç için garanti etken, o yüzdende pahalı. ama en riskli etken. h4b serumun içindede var üstelik. yan etkileri nelerki dersen, araştır derim. ama gögüste büyüme, sertleşmede sorun yada spermde sıvılaşma ve sayısında azalma gibi. Önceden ne güzel Sawpoo şampuan veriyordu o kadar, ondada az Sawpalmetto var o kadar.

iyi düşünmek gerek.

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 19 Mart 2021, 16:10:20 »
Asuman Hanım verdiği ilaçları tamamen değiştirmiş. Ne gerek vardı bilemedim. Çünkü eski verdiği ilaçlarla sonuçlar zaten çok iyi oluyordu. Çok garantiye gitmeye çalışmış ama herkesin kullanmak istemediği ilaç tip ve şampuana dönmüş.
şöyle diyim:
H4B Serum: Procapil etken maddeyi içeriyor. Saç isağlığı için en güvenilir ama erkek hormonu için en riskli etken zaten bu. kullananlarda ciddi yan etki olabiliyor, kalıcı olabilir diyede uyarısı var. şuda var, burada kullanan çok etki görmemiş. ama burada kullanıp etkisinden dolayı bırakan çok yorumda okudum.
H4B Biotin: Biotin, açiçin en risksiz ve kuvvetlendirici bir hammadde. herkes çok rahat alabilir. sadece fazlası sivilce yapar o kadar. ama genelde saf Biotin içiliyor. bu ürün, Saw Palmetto ve Ginkgo Gilabo'da var. Saw Palmetto, Xpecia'nın içeriği zaten. yani onda da yan etki olabiliyor. burada Xpecia için yan etkien bırakan çok yorumda mevcut. Ginkgo Gilabo saç için faydalı ve zararsız.
Mossi Şampuan: aynı şekilde Procapil içeriyor. Saç için garanti etken, o yüzdende pahalı. ama en riskli etken. h4b serumun içindede var üstelik. yan etkileri nelerki dersen, araştır derim. ama gögüste büyüme, sertleşmede sorun yada spermde sıvılaşma ve sayısında azalma gibi. Önceden ne güzel Sawpoo şampuan veriyordu o kadar, ondada az Sawpalmetto var o kadar.

iyi düşünmek gerek.
İlaç firmaları maddi anlamda teklif sunmuş olabilir, ilaç sektöründe bu tarzlar şeyler olabiliyor

Karabey23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 19 Mart 2021, 16:30:51 »
şöyle diyim:

iyi düşünmek gerek.
O zaman sıkıntı bı bakalım duruma göre hareket ederiz. Bu derece olacağını tahmin etmemiştim inşallah bu tarz sıkıntılar çıkmaz

Karabey23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 19 Mart 2021, 16:31:44 »
İlaç firmaları maddi anlamda teklif sunmuş olabilir, ilaç sektöründe bu tarzlar şeyler olabiliyor
Bilmiyorum belki de olabilir inşallah bı sıkıntı yaşamayız

Harunnnnn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 20 Mart 2021, 00:13:42 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz
Saç ekimi için randevu hemen alabildiniz mi ve randevu ile saç ekimi arasında gün sayısı uzun mudur son olarak fiyatı kaç paraya anlaştınız
Teşekkürler ☺

Karabey23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 20 Mart 2021, 02:31:06 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz
Saç ekimi için randevu hemen alabildiniz mi ve randevu ile saç ekimi arasında gün sayısı uzun mudur son olarak fiyatı kaç paraya anlaştınız
Teşekkürler ☺
Sağolun teşekkür ederim. Şubat başında merkezle iletişime geçtim Martın başına randevu verebiliriz dediler ben de biraz bekleyip bana uyan tarihi seçtim.Biraz yogunlar bir görüşün. Fiyat olarak 14 bin TL

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2021, 21:39:49 »
Hayırlı olsun.
Ekimin güzel görünüyor.
Tepe bölgesi herkes için genelde zor bir bölge. Artık nasibine.
Ön taraflar için memnun olacağını düşünüyorum.
1 seneye kadar paylaşmanı dilerim.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 21 Mart 2021, 10:47:04 »
Şimdiden diyorum bu ekim çok güzel olacak. Sonuç başarılı içimde öyle bir his  var.
Donör çok sağlam ve aşağıya inmemiş.
Ben de şimdiden sitede bilgi ediniyorum 😀

Karabey23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 21 Mart 2021, 12:57:03 »
Hayırlı olsun.
Ekimin güzel görünüyor.
Tepe bölgesi herkes için genelde zor bir bölge. Artık nasibine.
Ön taraflar için memnun olacağını düşünüyorum.
1 seneye kadar paylaşmanı dilerim.
Teşekkür ederim sağolasın.İnsallah güzel bir sonuç olur kabuk dökümü sonrası atacağım.Ondan sonraki her ay paylaşıma devam edeceğim.Tepe bölgesi için ise çok bir beklentim yok biraz kapansa yeter diye düşünüyorum

Karabey23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 21 Mart 2021, 13:01:56 »
Şimdiden diyorum bu ekim çok güzel olacak. Sonuç başarılı içimde öyle bir his  var.
Donör çok sağlam ve aşağıya inmemiş.
Ben de şimdiden sitede bilgi ediniyorum 😀
İnşallah bakalım güzel olur.Donör bölge konusu önemli bir konu bı sıkıntı yaşamayız hicbisekilde inşallah.

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 21 Mart 2021, 13:02:47 »
İnşallah bakalım güzel olur.Donör bölge konusu önemli bir konu bı sıkıntı yaşamayız hicbisekilde inşallah.

İnşallah her şey istediğiniz gibi olur .
Benim kafamı en çok ilaç kısmı karıştırıyor

Karabey23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 21 Mart 2021, 13:10:06 »
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur .
Benim kafamı en çok ilaç kısmı karıştırıyor
İnşallah bakalım.İlac konusu önemli bir konu.belli başlı ilaçlar var herkesin kullandığı.Gönül ister ki hiçbirini kullanmaya gerek kalmadan direk istediğimiz gibi olsun.Bunlari kullanmadan da olmuyo işte. En iyisi belli bir süre kullanıp azaltarak bırakmak

Facebook Twitter Instagram