Değerli forumun kıymetli üyeleri, sizleri uzun süredir takip ediyorum. Paylaşım yapan ve bilgilendiren herkese teşekkürler. Benim yaşım 29, yaklaşık 6 yıldır saçlarım üstten ve şakak bölgesinden peyderpey dökülüyor, herhangi bir ilaç kullanmadım ve kullanmıyorum. Sadece 3 4 yıl önce biraz minoxil kullanmıştım. Maalesef dökülmenin hala sonlandığını söyleyemem. Buna rağmen artık ektirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Lakin üzülerek ifade ediyorum ki saçlarım oldukça zayıf ve donör bölgemdeki saçlarım maalesef güçlü değil. Fotoğraf gönderdiğim ekim merkezleri de bu görüşü paylaştı. Ancak 3500 4000 civarı greftin üstlere ve şakak bölgesine ekilebileceği söylendi. Tabii ki de tarafsız olarak sizin görüşlerinize başvurmak çok değerli.
Benim, siz tecrübe sahibi değerli üyelere ve bilhassa Hintell e sorum, sizce ekim sonrası mevcut kalan saçlarım da kesin dökülür mü? Bunu engellemek ne derece mümkün olabilir? Ayrıca donör bölgemin zayıf olması dolayısıyla ekimin başarısız olması ihtimali yüksek midir? Yoksa yine de denemeye değer mi? Değerli görüş ve yorumlarınızla beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olurum. Herkese selam ve saygılar.