Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir karar verme aşaması sonrası saç ekimine karar verdim. Yer seçimi için de bir arkadaşımın referans olması, sosyal medya araştırmaları ve buradan konulara göz atma sonrasında Bilgehan Aydın saç ekim merkezinde ekim işine karar verdim. Malika Hanımla yaptığım görüşmeler sonrası tarihe karar verdik ve 17 Mart sabahı kliniğe ekim için gittim. Öncelikle Ahmet hocama, Damla Hanıma, Sefa ve Sadettin Beylere, Sıdıka Hanıma ve diğer tüm personellere yakın ilgileri, titiz çalışmaları ve güler yüzleri sebebiyle teşekkür ederim.
Fotoğraf çekimi ve traş sonrasında Ahmet Bey’in ekim yerini belirlemesi ile birlikte saat 9.15 gibi işlemler başladı. İlk olarak anestezi işlemleri yapıldı ve Damla Hanım tarafından kökler çıkarıldı. Sefa ve Sadettin Beyler sayımı yaptılar ve toplam 5994 adet greft çıktığını öğrendik. Ahmet Bey'in kanal açması sonrası yemeğimizi yiyip işlemlere devam ettik. Damla Hanım, Sadettin Bey ve Sefa Bey ekim işine başladılar ve saat 17.15 gibi operasyon sona erdi.
İskenderun'da yaşadığım için yıkama işlemlerini kendim yapacağım. Klinikten verilen Mossi marka köpük, şampuan, donör yağı ve takviye tableti kullanacağım. Bunlar dışında vereceğiniz tavsiyeleri ve yorumlarınızı bekliyorum.
Ekim öncesi, sonrası ve 1. gün sonrası fotoğrafları aşağıya ekliyorum.