Gönderen Konu: Yardım konusu!  (Okunma sayısı 2128 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yardım konusu!
« Yanıtla #16 : 17 Mart 2021, 16:46:32 »
Harbiden abi bitanesin..

Sende öylesin canım kardeşim
Global Moderator

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 17 Mart 2021, 16:52:49 »
Hazır elin değmişken banada bir saç ekimi yapsak hayrına.Ama merdiven altı olmaz ha Koray Erdoğan isterim.Şaka bir tarafa helal olsun nediyim.Bu zamanda böyle insan.Ortalıkta kel bırakmak istemiyon sanırım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 17 Mart 2021, 16:53:20 »
Harbi güzel adamsın hintel ben buradaki insanları çok samimi buluyorum bi hesap no flan versen 3-5 atabılırız belki ihtiyacı olanın ihtiyacı karşılansın maksat malum devirde ekonomik sıkıntı çok fazla durum el verdikçe destek olmak isteyen olabılır
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 17 Mart 2021, 16:58:41 »
Harbi güzel adamsın hintel ben buradaki insanları çok samimi buluyorum bi hesap no flan versen 3-5 atabılırız belki ihtiyacı olanın ihtiyacı karşılansın maksat malum devirde ekonomik sıkıntı çok fazla durum el verdikçe destek olmak isteyen olabılır

Teşekkür ederim buraya yazarsan ihtiyacı olan seni bulur mesaj atar tamını veremesende yarısına destek olursun.

Evet ben buna kefilim gerçekten o kadar samimiler ki bana sadece ihtiyacı olanı yazdılar 30 liram var 50 eksik gibi yani adam hepsi ben kendilerine destek olabilmekten gururduyuyorum pırıl pırıl insanlar.
Neyse son bir arkadaş kaldı o da bir türlü ikna edemiyorum o kadar yürekli aslan gibi bir kardeşim yüreği binlerce milyona değer onu bekliyorum umarım kırmaz destek olabilim onla tamamlanıyor 7 kişi. Keşke elimden fazlası gelse kısmet bir gün daha büyüklerini yaparız yeterki kazanalım. Lanet pandemi bitsin:)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 17 Mart 2021, 16:59:07 »
Hazır elin değmişken banada bir saç ekimi yapsak hayrına.Ama merdiven altı olmaz ha Koray Erdoğan isterim.Şaka bir tarafa helal olsun nediyim.Bu zamanda böyle insan.Ortalıkta kel bırakmak istemiyon sanırım.

:) eyvallah kardeşim
Global Moderator

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Mart 2021, 17:06:47 »
Valla hintell sen şu milleti sevindiriyorsun ya ne diyeyim Allah ne istersen versin , bu arada ben şanssız adamım 20 Nisan gibi askere gidicem askerden sonraya 16 Kasım'da Serkan aygın da randevu var aman siteyi kapatmayın yol gostereceksiniz daha bana , manevi yönden yardımcı olacaksınız daha 😀 ben şanssızım site l falan kapanır bişey olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 17 Mart 2021, 17:10:08 »
Valla hintell sen şu milleti sevindiriyorsun ya ne diyeyim Allah ne istersen versin , bu arada ben şanssız adamım 20 Nisan gibi askere gidicem askerden sonraya 16 Kasım'da Serkan aygın da randevu var aman siteyi kapatmayın yol gostereceksiniz daha bana , manevi yönden yardımcı olacaksınız daha 😀 ben şanssızım site l falan kapanır bişey olur

Yok be ne kapamması :) eyvallah kardeşim buradayız

Allah önce ihtiyacı olanlara zorda olanlara versin bir ucundan da bize daha fazlazını verirse daha fazlasını yaparız. Hepimizin yardımcısı olsun
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 17 Mart 2021, 17:25:35 »
Selamlar finasterid minoxil biotin xpecia kullanıp almakta gerçekten zorlanan arkadaşlarımız varsa aranızda ben kendim şahsım adına yardım etmek isterim tabi  50 .60 kişi yazarsa herkese yardım edecek gücüm yok ama gerçek anlamda forumdaki insanların samimiyetine güvenerek alamayan durumu olmayan sınırlı sayıda arkadaşlarımız bana yazarsa alır gönderirim.

Lütfen gerçek anlamda durumu olmayan arkadaşlarımız yazsın iyi forumlar arkadaşlar.

Bu arada lütfen ihtiyacı olan özelden yazsın buradan değil alan eli forumda kimse görmesin.

Keser e revize ekimi yaptırmak istiyorum Hintell başqan. 2000 greft yeter fazlada gözüm yok 7000 € mümkün mü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 17 Mart 2021, 17:28:08 »
Keser e revize ekimi yaptırmak istiyorum Hintell başqan. 2000 greft yeter fazlada gözüm yok 7000 € mümkün mü

:)) yapmadığımız şey değil seninle birlikte:) keser hocaya göndermişliğimiz var hatırlarsın
Kanka sen bana yardım et bu arada:)
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 17 Mart 2021, 17:33:14 »
Zaten şu adamı sevmeyenleri ben gerçekten anlamıyorum. Bence Başkan bu tarz bir desteği senin değil, bu işten para kazanan merkezlerin ya da ilaç şirketlerinin yapması daha hoş olurdu. Örneğin bu forumun Xpecia satışlarını arttığını öngörülen bir durum. Ayrıca minoxil ya da procapil içerik üreticileri de ay da 50 - 100 kişiye destek olsa çok sorun oluşacağını düşünmüyorum. Forumu ayakta tutarak senin zaten gerekeni yaptığını düşünüyorum. Son olarak gerçekten bu takviyelerin bu derece pahalı olması, vatandaşın ulaşamıyor olması da çok üzücü. Ben ilk foruma girdiğim zaman zannedersem minoxil 65 liraydı (eczane fiyatı), revita şampuan 100 lira, proscar da 28 ve propecia da 100 liraydı. Aradan çok çok uzun zaman geçmiş değil 3.5 - 4 sene de bu denli artış gerçekten kullanıcılar için büyük problem oluşturuyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 17 Mart 2021, 17:36:48 »
Zaten şu adamı sevmeyenleri ben gerçekten anlamıyorum. Bence Başkan bu tarz bir desteği senin değil, bu işten para kazanan merkezlerin ya da ilaç şirketlerinin yapması daha hoş olurdu. Örneğin bu forumun Xpecia satışlarını arttığını öngörülen bir durum. Ayrıca minoxil ya da procapil içerik üreticileri de ay da 50 - 100 kişiye destek olsa çok sorun oluşacağını düşünmüyorum. Forumu ayakta tutarak senin zaten gerekeni yaptığını düşünüyorum. Son olarak gerçekten bu takviyelerin bu derece pahalı olması, vatandaşın ulaşamıyor olması da çok üzücü. Ben ilk foruma girdiğim zaman zannedersem minoxil 65 liraydı (eczane fiyatı), revita şampuan 100 lira, proscar da 28 ve propecia da 100 liraydı. Aradan çok çok uzun zaman geçmiş değil 3.5 - 4 sene de bu denli artış gerçekten kullanıcılar için büyük problem oluşturuyor.

Saol oni cim bende seni çok seviyorum sende harika birisin

Onun dışında yazdıklarına katılıyorum bizim samizde neredeyse ilaç sektörü para kazanıyor gelip foruma belirli oranda vermeleri gerek. Umarım yaparlar

Zamlara gelince artık isyan noktasına getirdi ilaç paraları yani vicdanlı olur biraz insan her hafta 25 tl zam geliyor bu soygun.

Ayıptır söylemesi dün iphone kulaklık aldım 300 lirası kdv bu kadar acımasızca verği alınmaz artık

Resmen diyorlar ki sen sadece ekmek su alacaksın onun dışında her şey sana lüks neyine gerek
« Son Düzenleme: 17 Mart 2021, 17:43:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 17 Mart 2021, 19:41:27 »
 ne pahalı oldu ilaçlar.3 kurusa iran suriye kırkland alırdı millet 10 numarada sonuc olurdu onlar olmuş ayda 55 60 lira.xpecialar falan ne oyle onlar.bunların maliyeti kaça.sat ucuzdan surumden kazan.genelde mahvoldu insanlar marketlerde terayağ peynir her gün etiket silinip yeni fiyat konuluyor.benimde gelirlerim var pandemide üstüne koymadım azalttım bile gelirlerimi baskalarına yük olmasın diye.bu acımasız zammı koyanlar pandemide ne yapıyor boyle.fırsatçılığa ceza gelmeden bunlar eksilmez.
« Son Düzenleme: 17 Mart 2021, 19:48:42 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2021, 19:51:51 »
ne pahalı oldu ilaçlar.3 kurusa iran suriye kırkland alırdı millet 10 numarada sonuc olurdu onlar olmuş ayda 55 60 lira.xpecialar falan ne oyle onlar.bunların maliyeti kaça.sat ucuzdan surumden kazan.genelde mahvoldu insanlar marketlerde terayağ peynir her gün etiket silinip yeni fiyat konuluyor.benimde gelirlerim var pandemide üstüne koymadım azalttım bile gelirlerimi baskalarına yük olmasın diye.bu acımasız zammı koyanlar pandemide ne yapıyor boyle.fırsatçılığa ceza gelmeden bunlar eksilmez.

Abi iyi hoş diyonda fırsatçılığın kralını hükümet yapıyor diye düşünüyorum geçen sene 260 tl ye aldıgım ayakkabının aynısı bu sene 550 tl olmus baksan ne euro ne dolar 2 kat arttı sen büyük firmaların vergilerini katlayıp düdüklersen onlarda böyle vatandaşı düdükler mağdur olan gene halk oluyo
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2021, 19:55:30 »
Propeciaya 1 ayda 40 lira zam gelmiş abi kafayı yememek elde değil..

Facebook Twitter Instagram