Gönderen Konu: 22 yaşındayım saç ektirmek için uygun zaman mı  (Okunma sayısı 982 defa)

Yeniüyeokan

• Yeni üye
  • *
22 yaşındayım saçlarım yaklaşık 3 yıldır dökülüyor dökülme ön ve hafif orta kısımda dökülme sebebini lise zamanında her gün yapılan fön ve kullandığım sprey jole olduğunu düşünüyorum ırsi olarakta kellik var biraz sizce Ekim için beklemeli miyim yoksa ektirmeli miyim

mahlas

• Sr. Member
Ynt: 22 yaşındayım saç ektirmek için uygun zaman mı
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2021, 15:57:44 »
Şahsi görüşüm;

-Ekim için en uygun yaş 35 ve üstüdür.

-Saç dökülme pattern’i doğru tespit edilebiliyorsa 30 yaşında gelecek planlaması yapılarak ekim yapılabilir. Ancak bu yine de pek doğru bir şey değildir.

-25 yaşın altındaki kişilere ekim yapmak etik değildir. Sadece para kazanma odaklıdır. İleride derin pişmanlıklar yaşatır.

Dökülmeniz hafif değil. Sebebi jöle veya fön makinesi kullanımı da değil. AGA’dan muzdaripsiniz. Tepedeki dökülme ve donörde zayıflama ilerleyen yaşlarınızda da devam edecektir. En az 25 yaşına kadar beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Dilerseniz doktorunuza danışarak DHT baskılayıcı ilaçlar kullanabilir, dökülmenizin önüne geçebilirsiniz.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2021, 17:04:00 »
Öncelikle dökülmenin jöle , sprey ile alakası yok erkek tipi dökülme yaşıyorsun . Biraz bekle bence yaşın daha çok genc .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2021, 19:42:11 »
Şahsi görüşüm;

-Ekim için en uygun yaş 35 ve üstüdür.

-Saç dökülme pattern’i doğru tespit edilebiliyorsa 30 yaşında gelecek planlaması yapılarak ekim yapılabilir. Ancak bu yine de pek doğru bir şey değildir.
35 ten sonra napal saçı asil ihtiyacimiz olan zaman şuan

-25 yaşın altındaki kişilere ekim yapmak etik değildir. Sadece para kazanma odaklıdır. İleride derin pişmanlıklar yaşatır.

Dökülmeniz hafif değil. Sebebi jöle veya fön makinesi kullanımı da değil. AGA’dan muzdaripsiniz. Tepedeki dökülme ve donörde zayıflama ilerleyen yaşlarınızda da devam edecektir. En az 25 yaşına kadar beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Dilerseniz doktorunuza danışarak DHT baskılayıcı ilaçlar kullanabilir, dökülmenizin önüne geçebilirsiniz.

Furkinho

• Full Member
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2021, 20:16:44 »
Vertex sağlam duruyor saçlardaki açılma sağlı sollu yukarı doğru gider gibi kardeş, eğer şimdi bir ekim yaptırırsan gayet güzel olur ön çizgin,
 ama ilerleyen yıllarda tekrar revize ettirmen gerekir diye düşünüyorum. Elbette bu şahsi fikrim ve tamamen varsayımsal konuşuyorum. Hayat aldığımız kararlar ve bu kararların sonuçlarını yaşamaktan ibaret karar senin.
  • Ekim Tarihi: 14/11/2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Saç Ekim Merkezi
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 32

akaki akayiyevic

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2021, 04:30:50 »
beklemelisin kardeşim.

Facebook Twitter Instagram