Gönderen Konu: 13.03.2021™| 4100 GREFT | Asuman Hair Transplant | Yaş 27  (Okunma sayısı 8373 defa)

gow

• Full Member
Ynt: 13.03.2021™| 4100 GREFT | Asuman Hair Transplant | Yaş 27
« Yanıtla #46 : 26 Kasım 2021, 08:39:59 »
Kaç gün sonraya ekim tarihi verdi size acaba ben de Asuman Hanım da ektirmeyi düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 23.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Avodart, Xpecia, Solgar biotin 5000, Prozinc Losyon, Sebamed Şampuan

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
« Yanıtla #47 : 12 Aralık 2022, 01:45:21 »
Böyle detaycı bir arkadaşın konuyu devam ettirmesini ve sonucu paylaşmasını beklerdim… Belki bir güncelleme gelir.
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 25 Şubat 2024, 03:32:39 »
Böyle detaycı bir arkadaşın konuyu devam ettirmesini ve sonucu paylaşmasını beklerdim… Belki bir güncelleme gelir.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. En son 08 Haziran 2023 tarihinde foruma girmiş ama sonuç paylaşmamış. Bu durumda bunları "olumsuz sonuçlanan" grubuna dahil ediyorum. En azından durumlarını belirtseler bize de yardımcı olurlar. Sonuç kötü veya istenilen gibi olmamışsa bu niye gizlenir anlam veremiyorum. Benim olumsuz olmuştu en detaylı bir şekilde paylaştım. İnsanlar ona göre tercihini yapsın.

Bu sebeple böyle bir grup oluşturdum. Tarayıcıda yer imlerine ekledim. Güncelleme olursa durumuna göre yer değiştiriyorum. Böyle bir durum bir ekim merkezi hakkında karar vermeme yardımcı oluyor. Belirsizler grubu beni şüphelendiriyor. Fotoğraflar anlayabileceğimiz açıdan atılmamış. Karanlık, ışıksız bir ortam veya ekim öncesi en detaylı şekilde atılıyor; ekim sonrası uzaktan, buğulu vs. atılıyor. Bunları aslında direkt olumsuz grubuna dahil etmem lazım ama olabilecek en objektif ve iyi niyetli ayrımı yapıyorum.

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
« Yanıtla #49 : 19 Mart 2024, 00:15:46 »

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. En son 08 Haziran 2023 tarihinde foruma girmiş ama sonuç paylaşmamış. Bu durumda bunları "olumsuz sonuçlanan" grubuna dahil ediyorum. En azından durumlarını belirtseler bize de yardımcı olurlar. Sonuç kötü veya istenilen gibi olmamışsa bu niye gizlenir anlam veremiyorum. Benim olumsuz olmuştu en detaylı bir şekilde paylaştım. İnsanlar ona göre tercihini yapsın.

Bu sebeple böyle bir grup oluşturdum. Tarayıcıda yer imlerine ekledim. Güncelleme olursa durumuna göre yer değiştiriyorum. Böyle bir durum bir ekim merkezi hakkında karar vermeme yardımcı oluyor. Belirsizler grubu beni şüphelendiriyor. Fotoğraflar anlayabileceğimiz açıdan atılmamış. Karanlık, ışıksız bir ortam veya ekim öncesi en detaylı şekilde atılıyor; ekim sonrası uzaktan, buğulu vs. atılıyor. Bunları aslında direkt olumsuz grubuna dahil etmem lazım ama olabilecek en objektif ve iyi niyetli ayrımı yapıyorum.

Hocam kesinlikle haklısın, hatta fazla iyi niyetli bile olabilirsin, netiecede buralar klinikler için bir reklam mecrası ama benim dikkatimi asıl başka bir şey çekti; bu ne özveri yahu böyle, hepsinin kaydını tutuyorsun, vallahi ayakta alkışlanası :)
Peki bu oranları benimle özelden paylaşabilir misin? Merak ettim. Mesela Serkan Aygın, Asuman, AKL ve Asmed'in güncel link durumları nedir acaba bana atabilir misin özelden?
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Facebook Twitter Instagram