Konu aktif oldukça takip eden artıyor forum üyeleri dışında çok fazla insan üye olmadan takip ediyor.
Öncelikle bizler için hazırladığınız konuyu saygı ile okudum çok titiz özenli bir konu. Hazırladığınız konudan kişiliğiniz de belli bir işi kaliteli düzgün en iyi şekilde yapan bir karakteriniz olduğunu düşünüyorum umarım saç ekimi sonucunuz da bu şekilde olur.
Planlamanız ve ekiminiz çok kaliteli yapılmış. Biraz donör çok güçlü gelmedi gözüme ama ben sonucun iyi olacağını düşünüyorum.
Şu an ki süreçte gayet sağlıklı bir süreç geçirdiğinizi gösteriyor yakında kararmalar da artarak başlar
Adminim çok teşekkür ederim güzel ve doğru yorumların için, bu yorumların yanı sıra böyle bir forumda herkesin olabildiği kadar açıklayıcı ve detaycı olmasının diğer üyelere ve okuyanlara daha yardımcı olacağını düşündüğüm için forumu elimden geldiğince düzgün ve düzenli bir şekilde kullanmaya çalışıyorum. Sizlere de böyle bir ortam oluşturduğunuz ve devamlılığını sağladığınız ve emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Donör bölge kendini toparladı, ama anladığım kadarıyla siz ekimden önceki haline de zayıf diyorsunuz. Saçlarımın biraz zayıf telli ve kırılgan olduklarını biliyorum, ben kendimi bildim bileli saçımın yapısı böyle, cinsel gücüme etki etmeyen bir takviye bulursam kullanmak isterim. Malum bir yerden yaparken bir yerden yıkmamak lazım
Finasterid konusunda cinsel performansı ve verimliliği azalttığını okudum forumda defalarca, bu yaşta böyle sıkıntılar yaşamayı hiç istemem açıkçası.
Finasterid de böyle bir durum mevcut mu ya da yan etksi daha az olan bir şey var mıdır acaba ?
Bir de bu kullandığım serumu bırakayım mı kullanayım mı ona karar veremedim, minox dedikleri şey mi oluyor bu H4B saç serumu ?