Gönderen Konu: 13.03.2021™| 4100 GREFT | Asuman Hair Transplant | Yaş 27  (Okunma sayısı 8375 defa)

KcH®

• Jr. Member
  • **
Ynt: 13.03.2021™| 4100 GREFT | Asuman Hair Transplant | Yaş 27
« Yanıtla #15 : 21 Haziran 2021, 12:39:19 »
15.Günden bu yana kullandığım takviyeler şu şekilde:

- Günde 1 kere MOSSI şampuan ile saçlarımı yıkıyorum.

- Günde 1 kere H4B Saç serumunu 3-4 fıs şeklinde saçıma püskürterek masaj yaparak yıkama sonrası uyguluyorum.

- Günde 2 kere MOSSI BIOTIN ve ekstra takviyelerini içeren hapını kullanıyorum.

- Malesef sigara ve alkol kullanımına devam ediyorum, ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama moral motivasyonumu düşürmediğim için nötrlüyorumdur. (kendi kendimi kandırıyorum :) )

GELİŞİM NASIL, sizce ekstra kullanmam gereken takviye var mı, bu kullandığım H4B serum  kullanılması sakıncalı mı sizce bir süre sonra bırakmalı mıyım, YORUMLARINIZI ve TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

101. GÜN FOTOĞRAFLARINI AŞAĞIDA PAYLAŞIYORUM.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 21 Haziran 2021, 12:43:50 »
Tüylenmeler başlamış görünüyor şu an süreç nedir?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Haziran 2021, 12:51:22 »
101 gün gelişim güzel kararmalar başlamış destek olarak. Finasterid+ biotin düşüne bilirsin araştırıp merkeze de danışarak.
Global Moderator

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 21 Haziran 2021, 12:55:44 »
Konu aktif oldukça takip eden artıyor forum üyeleri dışında çok fazla insan üye olmadan takip ediyor.
Öncelikle bizler için hazırladığınız konuyu saygı ile okudum çok titiz özenli bir konu. Hazırladığınız konudan kişiliğiniz de belli bir işi kaliteli düzgün en iyi şekilde yapan bir karakteriniz olduğunu düşünüyorum umarım saç ekimi sonucunuz da bu şekilde olur.

Planlamanız ve ekiminiz çok kaliteli yapılmış. Biraz donör çok güçlü gelmedi gözüme ama ben sonucun iyi olacağını düşünüyorum.

Şu an ki süreçte gayet sağlıklı bir süreç geçirdiğinizi gösteriyor yakında kararmalar da artarak başlar

Adminim çok teşekkür ederim güzel  ve doğru yorumların için, bu yorumların yanı sıra böyle bir forumda herkesin olabildiği kadar açıklayıcı ve detaycı olmasının diğer üyelere ve okuyanlara daha yardımcı olacağını düşündüğüm için forumu elimden geldiğince düzgün ve düzenli bir şekilde kullanmaya çalışıyorum. Sizlere de böyle bir ortam oluşturduğunuz ve devamlılığını sağladığınız ve emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Donör bölge kendini toparladı, ama anladığım kadarıyla siz ekimden önceki haline de zayıf diyorsunuz. Saçlarımın biraz zayıf telli ve kırılgan olduklarını biliyorum, ben kendimi bildim bileli saçımın yapısı böyle, cinsel gücüme etki etmeyen bir takviye bulursam kullanmak isterim. Malum bir yerden yaparken bir yerden yıkmamak lazım :)

Finasterid konusunda cinsel performansı ve verimliliği azalttığını okudum forumda defalarca, bu yaşta böyle sıkıntılar yaşamayı hiç istemem açıkçası.
Finasterid de böyle bir durum mevcut mu ya da yan etksi daha az olan bir şey var mıdır acaba ?
Bir de bu kullandığım serumu bırakayım mı kullanayım mı ona karar veremedim, minox dedikleri şey mi oluyor bu H4B saç serumu ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Haziran 2021, 13:03:17 »
Telekkür ederim.

Bu kişiden kişiye değişen bir durum bu sekilde bir yan etkisi olabiliyor nadir de olsa ama bunu hissedince kesilir ve normale dönülür.

Ben kullanıyorum 6 senedir bu şekilde bir sorun ile karşılaşsam deli değilim kullanıcak kadar malum.. tabi bende olmadı diye başkasını etkilemiyecek anlamına gelmez deneyerek ortaya çıkan bir durum.

Karar sizin en nihayetinde süreç normal seyrinde ama donör yapınızdan dolayı kullamanmak mantıklı olur çok daha iyi bir sonuç için bu durumda.
Global Moderator

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 23 Haziran 2021, 14:25:16 »
Telekkür ederim.

Bu kişiden kişiye değişen bir durum bu sekilde bir yan etkisi olabiliyor nadir de olsa ama bunu hissedince kesilir ve normale dönülür.

Ben kullanıyorum 6 senedir bu şekilde bir sorun ile karşılaşsam deli değilim kullanıcak kadar malum.. tabi bende olmadı diye başkasını etkilemiyecek anlamına gelmez deneyerek ortaya çıkan bir durum.

Karar sizin en nihayetinde süreç normal seyrinde ama donör yapınızdan dolayı kullamanmak mantıklı olur çok daha iyi bir sonuç için bu durumda.

Admin bey çok teşekkür ederim önerileriniz için tekrar değerlendireceğim konuştuğumuz gibi.

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2021, 15:22:14 »
DEĞERLİ DUAYEN forum üyeleri, beni sevmediniz mi arada buraya uğrasanıza ya her konuda yorumunuz var instagramlarınıza reklam mı vereyim napayım :) Hep diğer konularda mı göreceğim sizi :)

Şaka bir yana bu iletiyi görürseniz eğer yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

YORUM YAPAN herkeste EXTRA 10 tel saç çıksın.

@SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D           [iki tane komik yorum yap da konu yürüsün gitsin :)]
@EMEKLİKEL                                     [illa konuya yorum atman için kendimize KEMAL BABA diyip şampuanımızı mı çıkartalım sayın emeklikel :)]
@DIEANOTHERDAY
@sloocer
@Don Vito Corleone                            [ektirdiğim gün bir yorum atıp gittin, böyle kolay kurtulabilir misin baba ?]
@onizuka eikichi
@Leonidas                                          [gel de adam cigaradan gitti usta de CMYLMZ :)]
@Siddhartha
@nofear114
@oralminoxidil                                    [Daha farklı alınan minoxidiller varsa lütfen bana bahsetme :)]
@dinodin11
@TonyMontana
@Parabellum
@Sonnyto                                           [sen biraz sinirlisin reis senden korkuyorum sen sonra at yorum, durduk yere başımıza bela almayalım :)]
@Cihandoğan                                      [başka konuda benim ekimime yorum yaptın insan bir gelir buraya da tavsiye mavsiye yazar :)]
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2021, 15:48:53 Gönderen: KcH® »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #22 : 23 Haziran 2021, 15:35:37 »
 Süreç  iyi sıkıntı yok takviye olarak  okadar  şey  gerek yok fin kullanıyorsun  xpecia  kullan tek

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 23 Haziran 2021, 15:43:27 »
Süreç  iyi sıkıntı yok takviye olarak  okadar  şey  gerek yok fin kullanıyorsun  xpecia  kullan tek

Fin dediğin finasterid mi ? Eğer o ise kullanmıyorum.

Şu an kullandıklarım : (Satın alınması veya reklam için linklerini bırakmıyorum, direkt içerik kontrolü yaparsınız belki diye linklerini bırakıyorum)

1- H4B saç serumu   : https://h4b.com.tr/urunler/h4b-anti-hair-loss-serum/     (1 kere günde 4-5 Fıs)

2- The MOSSI Biotin : https://www.trendyol.com/the-mossi/agizda-eriyen-sac-vitamini-120-tablet-p-50641752 (Günde 2 tablet, bazen unutup 1 oluyor)

Xpecia biotin yerine geçiyor herhalde, elimdeki biotin takviyesi bitince değiştireyim mi sizce ?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2021, 15:47:42 »
Xpecia içinde   herşey var biotin  gerek yok

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2021, 15:55:16 »
Xpecia içinde   herşey var biotin  gerek yok

İçeriklerini daha önce incelemiştim, sadece Biotin içermediğini biliyorum. Anladığım kadarıyla takviye gıdalar içinde en efficient olanının Xpecia olduğunu söylüyorsun. Tamamdır önerin için çok teşekkür ederim. Tekrar araştırıp elimdeki bitince Xpecia takviye almayı değerlendireceğim.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 23 Haziran 2021, 18:02:09 »
takip

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2021, 18:02:47 »

Admin bey çok teşekkür ederim önerileriniz için tekrar değerlendireceğim konuştuğumuz gibi.

Rica ederim kardeşim ne demek.
Global Moderator

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 24 Haziran 2021, 15:32:22 »
takip

bakalım ikimiz de inşallah istediğimiz sonuçları alırız :)

KcH®

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 24 Haziran 2021, 15:38:47 »
Tüylenmeler başlamış görünüyor şu an süreç nedir?

Son attığım fotoğraflardan bu yana 3 gün geçti Cihan, bu sebeple bir 17-22 gün sonra tekrar fotoğraf atmayı düşünüyorum.

Facebook Twitter Instagram