Herkese selamlar. yaklaşık 8 yıldır tek başına minoxidil pak darou kullanıyorum. şu anda yaş 32. ilk başladığımda normal eczanede satılan minoxil almıştım ama çarpıntı, nefes darlığı yapınca bırakıp netten iran malı minoxidil aldım ve o gün bugündür kullanıyorum. son zamanlarda galiba yine dökülmenin en agresif olduğu zamana geldim ki sanki hem ilaç işe yaramıyor hem de var olan saçlar bile tam anlamıyla ölü. normalde saçı çok kısa tutarım asla böyle uzun olmaz. kısa olunca daha az belli oluyor dökülen yerler. ekim için yer araştırıyorum yani 1 sene gibi bir zamanda mutlaka yaptırmayı düşünüyorum. o zamana kadar az da olsa olan saçları kafada tutmak için hairforte kullanmayı düşünüyorum. nedeni ise son aldığım minoxidil’in boğazda rahatsızlık, ağız kuruluğu vs yapması. tamamen aynı marka aynı ambalaj ve aynı firma olmasına rağmen neden böyle bir şey yaptığına hala anlam veremedim. ya da ben abartıyorumdur. uarın gidip hairforte alacağım belki iyi gelir diye. olursa minoxidil ile birlikte kullanırım.
gelelim ekim konusuna. sizce düzgün bir ekim çıkar mı bu saçtan? şu ana kadar hap, tablet vs hiç bir şey kullanmadım. öyle mükemmel bir şey de istemiyorum. şu anda kafamda olan saçın
2-3 tık üstü olsa idare ederim herhalde. dediğim gibi normalde dökülme problemim yokken bile her daim yanları ve arkayı 1 numara üstleri ise birazcık daha uzun tutardım. hala da öyle seviyorum. alın kısmını v şeklinde kestiriyorum ve o şekilde seviyorum. varsa saç ekim merkezi tavsiyelerinizi de alabilirim. traş olduktan sonra da foto atmaya çalışırım.