Gönderen Konu: Dr. Serkan AYGIN // İbrahim Bey// 17.03.2021 / Yaş 34 / 4210 Greft  (Okunma sayısı 13011 defa)

sacliadam

• Jr. Member
  • **
Bugün kuruluktan mi bilmiyorum çatlak gibi oluk oluştu deride ve buralarda greft yok. Nasıl etkiler kliniğe gitmeli miyim hiç fikrim yok.

Losyon u fazla sürmüştüm sanırım o kaldı ama emdi deri, ne yapılabilir?

Farques

• Ziyaretçi
Normaldir herkesde oluyor nemlendirin sık sık, yinede oluşabilir, kabuklar deriyi gerdiği için greft yokmuş gibi gözükür, kabuk dökümü sonrası düzelir.

sacliadam

• Jr. Member
  • **
Normaldir herkesde oluyor nemlendirin sık sık, yinede oluşabilir, kabuklar deriyi gerdiği için greft yokmuş gibi gözükür, kabuk dökümü sonrası düzelir.

Abi bunların sayısı günden güne artıyor. İnşallah yanlış bir şey yapmiyorumdur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çatlaklar normal durum kabuklar deriyi geriyor normal.
Sürecin sağlıklı
Global Moderator

sacliadam

• Jr. Member
  • **
Bugün 8. Gün kabuklanma devam ediyor. Donörde hissizlik azaldı.

sacliadam

• Jr. Member
  • **
Bugün 13. gün. Dünkü yıkamada az masajla hepsi döküldü kabukların. Kabukla beraber giden tellerin greft kaybı olmadığını okumuştum forumda. Bir nebze rahatladım diyebilirim.

MrMabeL

• Full Member
Görüntü güzel hocam sorun yok arada bir kaç şehir ve gazi oluyor :)
  • Ekim Tarihi: 03.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hair of İstanbul
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 30

Cihandoğan

• Hero Member
Kabuk sonrası görüntünüz çok güzel maşallah inşallah saç ekiminiz çok güzel sonuçlanacak.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk sonrası görüntü çok güzel umarım güzel bir sonuç olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümün hayırlı olsun görüntü güzel hiç bir sorun yok sağlıklı umarım güzel olur bundan sonraki süeçlerde.
Global Moderator

sacliadam

• Jr. Member
  • **
Kabuk dökümün hayırlı olsun görüntü güzel hiç bir sorun yok sağlıklı umarım güzel olur bundan sonraki süeçlerde.

çok teşekkür ederim Hintell ustam, seçim yapmamda hatta ekim kararım da forumun ve sizin emeğiniz büyük. diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Sekogok

• Full Member
Kabuk dökümü görüntüsü çok temiz ve güzel hayırlı olsun

sacliadam

• Jr. Member
  • **
Bugün 1.ay şok dökülme devam ediyor. Takviye olarak sadece Xpecia alıyorum. Kabak çekirdeği bir de. İlerleyen aylarda dermaroller kullanmayı düşünüyorum.

sacliadam

• Jr. Member
  • **
40. günü geride bıraktım, şok dökülme sonlandı sayılır. Donör bölge tam olarak istediğim gibi toplanmadı, işin kötüsü donör bölgeyi ben bundan daha fazla uzun tutmuyorum.

Bir de dermaroller ve konozol şampuan konusunda önerileriniz nelerdir? kullanmak faydalı olabilir mi şu süreçte, ne zaman kullanmaya başlamak lazım. Şu an için sadece kabak çekirdeği ve xpecia kullanmaya devam ediyorum.

Süreç ile ilgili yorum yapabilirse arkadaşlarım sevinirim.

Facebook Twitter Instagram