Gönderen Konu: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum  (Okunma sayısı 13524 defa)

Serkan Yurdagecer

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum
« Yanıtla #90 : 09 Ağustos 2021, 18:53:56 »
Merhabalar arkadaşlar saç ekim işlemimin 148. günü süreç sizce nasıl gidiyor ? Fotoğraflar balkonda gün ışığında çekilmiştir. Ekim işleminden sonra saçlarımı öne doğru tarıyorum, siteye fotoğraf atmak için yukarı doğru taradım. Sağ taraf sol tarafa göre geriden geliyor sanki umarım daha da sıklaşır. Herkesin yorumu, düşüncesi, varsa tavsiyesi benim için önemlidir. Şimdiden teşekkürler. |-nazarboncugu-|

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #91 : 09 Ağustos 2021, 18:56:00 »
148.gün devam
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2021, 19:03:47 Gönderen: Serkan Yurdagecer »

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 09 Ağustos 2021, 21:38:36 »
Bence iyi görünüyor, saçları bu şekilde uzun tatanlarda gelişim çok net anlaşılmıyor bazen yeni çıkanlar aralardan fark edilmiyor galiba.
Hepsini eşit ve kısa kestirseydin sanırım daha iyi görünürdü.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #93 : 09 Ağustos 2021, 22:27:20 »
Bence iyi görünüyor, saçları bu şekilde uzun tatanlarda gelişim çok net anlaşılmıyor bazen yeni çıkanlar aralardan fark edilmiyor galiba.
Hepsini eşit ve kısa kestirseydin sanırım daha iyi görünürdü.

Teşekkür ederim. Sanki uzun olunca yeni çıkanlar daha belli oluyor gibi geliyor bana. Birdaha ki traşta öyle kestiririm.

VDN54

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #94 : 09 Ağustos 2021, 23:12:32 »
Bence 5 aylık sürece göre gayet başarılı ,sadece şu an sana göre sağ ön kısımda ufak bir geriden gelme var buda doğal süreç hala devam ediyor bunun dışında bence çok iyi nazar değmesin senin görüşün nedir memnun musun süreçten ?

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #95 : 09 Ağustos 2021, 23:23:25 »
Bence 5 aylık sürece göre gayet başarılı ,sadece şu an sana göre sağ ön kısımda ufak bir geriden gelme var buda doğal süreç hala devam ediyor bunun dışında bence çok iyi nazar değmesin senin görüşün nedir memnun musun süreçten ?

Memnunum ama dediğin gibi sağ taraf biraz daha sıklaşırsa daha da memnun olurum. İnşallah bekliyoruz.

VDN54

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #96 : 10 Ağustos 2021, 00:00:20 »
6,7 ve 8.aylar bunun için var bence o alanın toparlayacağı süreçte bu 3 ay ..
Şimdiden iyi sonuç ama daha iyisi olacaksa da neden olmasın  :D |-nazarboncugu-|

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #97 : 10 Ağustos 2021, 00:09:15 »
6,7 ve 8.aylar bunun için var bence o alanın toparlayacağı süreçte bu 3 ay ..
Şimdiden iyi sonuç ama daha iyisi olacaksa da neden olmasın  :D |-nazarboncugu-|

Çok teşekkür ederim abicim inşallah istediğimiz gibi olur hepimizin. Eksik olma yorumların değerli ☺️

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #98 : 10 Ağustos 2021, 11:39:45 »
5 ayda hızlı ve güzel bir gelişim göstermiş saçlarınız. Daha saçlarınızın kalınlaşma ve form alma süresiyle beraber memnun olursunuz diye düşünüyorum. Ben beğendim sürecinizi.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #99 : 10 Ağustos 2021, 16:44:22 »
5 ayda hızlı ve güzel bir gelişim göstermiş saçlarınız. Daha saçlarınızın kalınlaşma ve form alma süresiyle beraber memnun olursunuz diye düşünüyorum. Ben beğendim sürecinizi.

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur sağolun.

eXc

• Full Member
« Yanıtla #100 : 11 Ağustos 2021, 18:41:49 »
8. Aya kadsr dahada gelisecegini dusunuyorum. Bol bol badem ve kuru uzum tuketmenizi tavsiye ederim.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #101 : 11 Ağustos 2021, 19:58:25 »
8. Aya kadsr dahada gelisecegini dusunuyorum. Bol bol badem ve kuru uzum tuketmenizi tavsiye ederim.

İnşallah, yorum ve tavsiye için teşekkürler.

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #102 : 11 Ağustos 2021, 20:42:37 »
Gayet güzel görünüyor bence ve daha da gelişecek pozitif ve olumlu düşün daima bu saçlar seni memnun eder |-nazarboncugu-|
  • Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #103 : 11 Ağustos 2021, 23:49:00 »
Gayet güzel görünüyor bence ve daha da gelişecek pozitif ve olumlu düşün daima bu saçlar seni memnun eder |-nazarboncugu-|

Teşekkür ederim yorum için. İnşallah dediğiniz gibi olur hepimiz memnun kalırız süreçlerimizden.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #104 : 21 Eylül 2021, 21:35:16 »
Merhabalar arkadaşlar, ekimimin 185.günü durum fotoğraflardaki gibi, fotoğrafları beyaz ışık altında çektim son iki fotoğraf dışarıda gündüz çektiğim fotoğraflardır,son fotoğrafta güneş direkt olarak yüzüme vuruyor. Genel olarak memnunum fakat çok az boşluk gibi bi durum söz konusu klinikten benim saç ekimimi takip eden Burcu hanıma da 6.ay fotoğraflarımı istediğinde bildirdim durumu 9 ekim için kontrol randevusu oluşturduk kısmetse gideceğim. Serkan bey kontrol ettikten sonra dolmayacak bir boşluksa revize edilmesini rica edeceğim. Gelişmeleri yine sizlerle paylaşırım. Sizlerin düşünceleri nelerdir ? Olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Teşekkürler  |-nazarboncugu-|

Facebook Twitter Instagram