Gönderen Konu: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum  (Okunma sayısı 13540 defa)

Serkan Yurdagecer

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum
« Yanıtla #45 : 28 Mart 2021, 18:55:13 »
başkan sürecin sağlıklı ilerliyor ciddi bir sıkıntı görmüyorum ancak kabuk dökümü için biraz daha baskılı yıkamanı öneririm çünkü kabukların dökülüp cildin ve köklerin hava alması lazım. youtube kabuk döküm videolarını izlersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :D

Teşekkür ederim yorumun için. İzledim öyle deneyeceğim birazdan 😊

King2019

• Full Member
« Yanıtla #46 : 28 Mart 2021, 20:40:20 »
Dairesel ovalama yapma kesinlikle
Saçların çıkış yönü yani öne doğru hafif hafif parmakla çek

tayitune

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 28 Mart 2021, 20:52:00 »
Hayırlı olsun. Kabuk dökümünden sonraki görüntü çok iyi. Şok dökülme başlayıp hızlanınca sabır sayacı devreye giriyor. İnşallah iyi sonuclarınız olur
  • Ekim Tarihi: 5 Ağustos 2020
  • Ekim Merkezi ismi İstanbul Hairlab Acıbadem Hastanesi
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia tablet

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #48 : 28 Mart 2021, 20:56:38 »
Dairesel ovalama yapma kesinlikle
Saçların çıkış yönü yani öne doğru hafif hafif parmakla çek
Biraz dairesel hareket yapıyorum sonra öne doğru masaj yapıyorum. Orta taraf kaldı yine maalesef. Yönler değişir mi bilmiyorum ama değişmez inşallah.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #49 : 28 Mart 2021, 20:58:36 »
Hayırlı olsun. Kabuk dökümünden sonraki görüntü çok iyi. Şok dökülme başlayıp hızlanınca sabır sayacı devreye giriyor. İnşallah iyi sonuclarınız olur

Teşekkür ediyorum. Sabredirim ama kabuk dökme işlemini tam tamamlayamadım. İnşallah daha iyisi sizin olur teşekkürler tekrardan.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 28 Mart 2021, 21:10:22 »
Losyonu 1-2 saat bekletip şampuan ile yıka, durulayıp tekrar şampuan sürüp tekrar yıka yumuşayıp gider kalanlar, acele etme parmak uçlarınla öne doğru ittir bastırmadan, kabuğu tutup çekmediğin sürece bişey olmaz.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #51 : 28 Mart 2021, 21:39:57 »
Losyonu 1-2 saat bekletip şampuan ile yıka, durulayıp tekrar şampuan sürüp tekrar yıka yumuşayıp gider kalanlar, acele etme parmak uçlarınla öne doğru ittir bastırmadan, kabuğu tutup çekmediğin sürece bişey olmaz.

Tamamdır öyle yapıcam teşekkürler.

mrttrz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 29 Mart 2021, 01:30:58 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun kardeşim. Mükemmel bi ekim olmuş. hem dar alana 3560 greft ekim, hemde ön bölge. Bunları birleştirdiğinde sonucun başarısız olma ihtimali bana göre çok düşük. Bence sürecin tamamlandığında saç problemin kalmayacak.sırtını yasla sabırla sürecin tamamlanmasını bekle :) sürecini merakla takip edicem

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #53 : 29 Mart 2021, 09:05:15 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun kardeşim. Mükemmel bi ekim olmuş. hem dar alana 3560 greft ekim, hemde ön bölge. Bunları birleştirdiğinde sonucun başarısız olma ihtimali bana göre çok düşük. Bence sürecin tamamlandığında saç problemin kalmayacak.sırtını yasla sabırla sürecin tamamlanmasını bekle :) sürecini merakla takip edicem

Çok teşekkür ederim moral oldu sabah sabah 😊 Daha iyisi senin olsun inşallah.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 29 Mart 2021, 10:57:37 »
Kalan kabukları temizlersin bu gün iki yıkama yap halledersin saç yönlerin değişmez gayet sık güzel
Global Moderator

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #55 : 29 Mart 2021, 18:10:20 »
Kalan kabukları temizlersin bu gün iki yıkama yap halledersin saç yönlerin değişmez gayet sık güzel

Teşekkür ederim abi yorumun için. İki yıkama yapacağım.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #56 : 01 Nisan 2021, 22:51:06 »
Herkese selamlar. Arkadaşlar ekimimin 20. Günü kabuk dökme işlemim bitmiş bulunmakta. Takviye olarak xpecia sabah akşam 1 adet kullanmaya başladım. Sizce hangi şampuanı nasıl ? Ve ne kadar kullanmalıyım? İlk fotoğraf ıslak hali diğer fotoğraflar kurumuş hali.  |-nazarboncugu-|

Talhaydmr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #57 : 01 Nisan 2021, 23:14:44 »
Yaşınızı merak ediyorum kaç yaşındasınız acaba? Ben 22 yaşındayım ve aynen bu şekilde sizin saçınızla neredeyse birebir aynı dökülmem var. Eğer dökülmenin sona ermediği bir yaştaysanız eğer oluşursa sonradan oluşacak olan tepe yahut verteks bölgesi dökülmeleriniz için ne planlıyorsunuz?

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #58 : 01 Nisan 2021, 23:20:49 »
Yaşım 29. Korumayı planlıyorum. 2. Bir ekim düşüncesi için erken şuan ama benim için en önemliai korumak. Xpecia ve kliniğin önerdiği fin minox karışımı ilacı kullanacağım.

MortalStroke

• Full Member
« Yanıtla #59 : 02 Nisan 2021, 00:05:19 »
Maaşallah çok güzel bir ekim olmuş ön çizgisi olsun yoğunluk olsun saçlarin açısı olsun çok hoşuma gitti umarım memnun kalırsın .
Xpecia (x2)
Minoxil forte (x2 5 puf)
Sebamed anti hairloss
Alpecin c1 caffein shampoo

Facebook Twitter Instagram