Gönderen Konu: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum  (Okunma sayısı 13494 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum
« Yanıtla #31 : 16 Mart 2021, 16:45:27 »
Benim patentli uyuma sistemimi kullanmışsın dostum. :D Nasıl rahat mı bari sağa sola dönmen imkansız zaten böyle. :)

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #32 : 16 Mart 2021, 16:49:32 »
Benim patentli uyuma sistemimi kullanmışsın dostum. :D Nasıl rahat mı bari sağa sola dönmen imkansız zaten böyle. :)
  Belirttim forumdan bir arkadaşın tavsiyesi diye ama nicki hatırlamadığım için yazamadım kusura bakma😁 evet sağa sola dönme imkanı yok çok faydalı oldu yani Allah razı olsun 😊 var mı başka tavsiye öneri ? Yıkama konusunda ya da başka konuda.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 16 Mart 2021, 16:55:31 »
Losyonu çıkartmada zorlanıyorsan bepanthol altermed sprey var köpük formunda onu kullanabilirsin. Ben hairöd yi sadece donöre sürüyordum nemlendirme amaçlı, boşa çöpe gitmesin diye.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #34 : 16 Mart 2021, 17:01:18 »
Losyonu çıkartmada zorlanıyorsan bepanthol altermed sprey var köpük formunda onu kullanabilirsin. Ben hairöd yi sadece donöre sürüyordum nemlendirme amaçlı, boşa çöpe gitmesin diye.
Yani hair md nin losyonu sadece donörde kullanıyım ekim alanı için bepanthol altermed sprey alıp önce bepantholü sürüp 1 saat bekleyip sonra altermed sprey dediğiniz şampuan mı onunlamı yıkıyorum ?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 16 Mart 2021, 17:06:18 »
Yani hair md nin losyonu sadece donörde kullanıyım ekim alanı için bepanthol altermed sprey alıp önce bepantholü sürüp 1 saat bekleyip sonra altermed sprey dediğiniz şampuan mı onunlamı yıkıyorum ?
İkisi aynı adı "Bepanthol Altermed %9 Deri Spreyi". Bunu ekim alanına sürüp 45 dakika-1 saat bekletip su ile akıtın, sonra kliniğin verdiği şampuan ile yıkayın. Diğer kliniğin verdiği losyonuda donöre sürebilirsiniz sürmesseniz de bişey olmaz maksat nemlendirsin boşa gitmesin. Zaten sert yıkayabiliyorsun donörü.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #36 : 16 Mart 2021, 17:11:08 »
İkisi aynı adı "Bepanthol Altermed %9 Deri Spreyi". Bunu ekim alanına sürüp 45 dakika-1 saat bekletip su ile akıtın, sonra kliniğin verdiği şampuan ile yıkayın. Diğer kliniğin verdiği losyonuda donöre sürebilirsiniz sürmesseniz de bişey olmaz maksat nemlendirsin boşa gitmesin. Zaten sert yıkayabiliyorsun donörü.
Anladım tamam alıcam inşallah onları kullanırım hair md uğraştırır beni 😊

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #37 : 17 Mart 2021, 13:14:58 »
Arkadaşlar merhabalar. Ekim günü dahil 5. Gün ve 2. Yıkamamı gerçekleştiedim. Tavsiye üzerine Altermed Panthenol forte yi aldım ve gerçekten daha kolay bir şekilde yıkadım. Fotoğraflarımı paylaşıyorum fikir, düşünce ve tavsiyeleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkürler. Bütün fotoğrafları ışığı karşıma alıp çektim.
« Son Düzenleme: 17 Mart 2021, 21:27:53 Gönderen: Serkan Yurdagecer »

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #38 : 21 Mart 2021, 21:51:16 »
Arkadaşlar merhabalar bugün ekimimin 8.günü bitiyor. Fotoğraflarfa gözüken sarı kabuk bölgesi biraz iltihap olmuştu klinik krem önerdi o nedenle öyle ama saç var altında inşallahta çıkar. Görüşlerinizi, öneri ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim. Sizce nasıl gidiyor sürecim? Daha takviye almaya başlamadım klinik 18 günden sonra başlamayı öneriyor sizin düşünceleriniz nelerdir takviye konusunda ? Ayrıca daha ne kadar sırt üstü yatmam gerekiyor? 😁

Muribab

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 21 Mart 2021, 21:55:27 »
Donör alımın çok temiz bazen ekimlerde bakteri olabiliyor araba klimaları vs dikkat etmek gerekiyor bir sorun olmayacak bakteri

Finasterid düşünebilirsin çok geç kalmadan başla niyetin varsa.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #40 : 21 Mart 2021, 21:59:25 »
Donör alımın çok temiz bazen ekimlerde bakteri olabiliyor araba klimaları vs dikkat etmek gerekiyor bir sorun olmayacak bakteri

Finasterid düşünebilirsin çok geç kalmadan başla niyetin varsa.
Şükür temiz oldu donör alımı evet. Klimadan oldu büyük ihtimalle dönüşte klima açmıştım biraz evet. Aslında fin düşünüyorum ama çekiniyorumda kalıcı bi yan etkisi olur diye.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 21 Mart 2021, 22:34:44 »
Güzel ilerliyor 3 4 gün sonra kabuklardan kurtulursun o zaman eski uyuma şekline dönebilirsin.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #42 : 21 Mart 2021, 22:58:57 »
Güzel ilerliyor 3 4 gün sonra kabuklardan kurtulursun o zaman eski uyuma şekline dönebilirsin.

Teşekkür ederim. İnşallah.

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #43 : 28 Mart 2021, 00:02:05 »
Merhaba arkadaşlar. Hayırlı kandiller hepinize. Ekimimin 15. Günü yıkamamın 13. Günü takip ediyorsanız bildiğiniz gibi az biraz iltihap oldu krem önerdiler kullandım kurudu şükür fakat fotoğraflarda da belli olduğu gibi sarı kabuklanma oldu ve kabuk dökmem bu halde. Yıkamayı losyonu sürüp 1 saate yakın bekliyorum sonra duruluyorum ve şampuanı sürüyorum sonra avuç içi ve parmaklarım yardımıyla hafif bir şekilde dairesel hareketlerle ovalıyorum pek baskı uygulamıyorum. Sizce şuan ki durum sağlıklı ve normal mi ? Ne yapmamı ve nasıl yıkamamı öneriyorsunuz? İlk fotoğraf ıslak hali diğer fotoğraflar kurumuş hali.

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 28 Mart 2021, 16:17:21 »
başkan sürecin sağlıklı ilerliyor ciddi bir sıkıntı görmüyorum ancak kabuk dökümü için biraz daha baskılı yıkamanı öneririm çünkü kabukların dökülüp cildin ve köklerin hava alması lazım. youtube kabuk döküm videolarını izlersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :D
  • Ekim Tarihi: 17 Mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan Aygın.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Facebook Twitter Instagram