Gönderen Konu: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum  (Okunma sayısı 13508 defa)

BerkayLjubljana

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serkan Aygın 3560 greft saç ekim operasyonum
« Yanıtla #16 : 16 Mart 2021, 11:56:38 »
serkan hocam geçmiş olsun ekimin gayet güzel duruyor. ben de yarın inşallah saç ekimi operasyonu yaptıracağım serkan beyde. geçen konuşmuştuk hatırlarsın. ben de forumu bilgilendirmeye çalışacağım. ilk 3 gün hakkında bilgi verir misin gece uyumak zor mu kan veya ödem akıntısı oluyor mu kafan hala şiş mi ödem durumun nasıl gibi?
  • Ekim Tarihi: 17 Mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan Aygın.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 24

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #17 : 16 Mart 2021, 12:17:17 »
serkan hocam geçmiş olsun ekimin gayet güzel duruyor. ben de yarın inşallah saç ekimi operasyonu yaptıracağım serkan beyde. geçen konuşmuştuk hatırlarsın. ben de forumu bilgilendirmeye çalışacağım. ilk 3 gün hakkında bilgi verir misin gece uyumak zor mu kan veya ödem akıntısı oluyor mu kafan hala şiş mi ödem durumun nasıl gibi?

Çok teşekkür ederim hepimizin iyi olsun inşallah .Nedense hiç ağrı çekmedim şükür.  |-nazarboncugu-| Şişlik çok yoktu ama geçiyor yavaş yavaş,kan veya ödem akıntısı olmadı. Uyku konusu ilk gece otelde uyuduğum için ve çok su içtiğim için  arada bir uyandım ama kendi yatağımda burdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine eklediğim fotoğraftaki gibi yatıyorum problem yaşamıyorum. Bol bol su içiyorum tavsiye ederim. Verdikleri yağı sürüyorum bugün ilk yıkamamı gerçekleştireceğim inşallah. Sonuç olarak gayet iyi hissediyorum şükür bir problem yaşamadım genelde sırt üstü yatıyorum şişliklere etkisi vardır tabi. Yardımcı olabileceğim birşey varsa sorabilirsin.istediğin gibi olur hadi inşallah.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 16 Mart 2021, 13:09:20 »
Kral gibi yatıyorsun :)
Global Moderator

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #19 : 16 Mart 2021, 13:53:33 »
Kral gibi yatıyorsun :)

Estağfirullah dikkat etmem lazım abi sağa sola dönmüyorum böyle 😊

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #20 : 16 Mart 2021, 15:03:16 »
Arkadaşlar ilk yıkamamı yaptım fotoğraftaki losyonu biraz fazla sürmüşüm duruluyorum ama kaldınyine kafamda bir problem olur mu ?

ress

• Full Member
« Yanıtla #21 : 16 Mart 2021, 15:07:23 »
Arkadaşlar ilk yıkamamı yaptım fotoğraftaki losyonu biraz fazla sürmüşüm duruluyorum ama kaldınyine kafamda bir problem olur mu ?

Bende evde yaptıgım  ilk yıkamada çok losyon sürmüştüm ,ertesi gün klinikte temizlemişlerdi.(benim saç ekim konusunda görebilirsin ) Berberlerde kullanılan spreyli ambalajlardan bulabilirsen içine su koyup kullanırsan losyonları daha kolay çıkarabilirsin.

hayırlı olsun bu arada ekimin inş istedigin gibi olacak
  • Ekim Tarihi: 13.02.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın clinic
  • Greft Miktarı 4400 dhi
  • Yaşınız 39
serkan aygın 13.02.21  yas 39 4400 Dhi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20003.0

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #22 : 16 Mart 2021, 15:17:45 »

Bende evde yaptıgım  ilk yıkamada çok losyon sürmüştüm ,ertesi gün klinikte temizlemişlerdi.(benim saç ekim konusunda görebilirsin ) Berberlerde kullanılan spreyli ambalajlardan bulabilirsen içine su koyup kullanırsan losyonları daha kolay çıkarabilirsin.

hayırlı olsun bu arada ekimin inş istedigin gibi olacak

Sağol hepimizin güzel olur inşallah. Bi problem olur mu acaba ? Nemlendirici losyon sonuçta.

ress

• Full Member
« Yanıtla #23 : 16 Mart 2021, 15:22:28 »

Sağol hepimizin güzel olur inşallah. Bi problem olur mu acaba ? Nemlendirici losyon sonuçta.

Sorun  olmaz diye biliyorum.Banada öyle söylemişlerdi :)
Ben resmen kafada beyazlıklarla ertesi gün kliniğe gitmiştim.Benimkinden  dahamı fazla  losyon var ?
  • Ekim Tarihi: 13.02.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın clinic
  • Greft Miktarı 4400 dhi
  • Yaşınız 39
serkan aygın 13.02.21  yas 39 4400 Dhi
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20003.0

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #24 : 16 Mart 2021, 15:30:08 »
Sorun  olmaz diye biliyorum.Banada öyle söylemişlerdi :)
Ben resmen kafada beyazlıklarla ertesi gün kliniğe gitmiştim.Benimkinden  dahamı fazla  losyon var ?

İnşallah bişey olmaz. Fotoyu atıyorum bu kadar var maalesef 😊 fıs fıs la su atıyorum.

VDN54

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 16 Mart 2021, 15:57:37 »
İnşallah bişey olmaz. Fotoyu atıyorum bu kadar var maalesef 😊 fıs fıs la su atıyorum.
Bende de hep kafada kaldı kardeşim problem yok emiyor bir süre sonra deri bir zararınıda görmedim saçlara çok dokunmadan zarar vermeden temizleyebildiğini temizle kafi şu anda kökler daha önemli :)

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #26 : 16 Mart 2021, 16:01:18 »
Bende de hep kafada kaldı kardeşim problem yok emiyor bir süre sonra deri bir zararınıda görmedim saçlara çok dokunmadan zarar vermeden temizleyebildiğini temizle kafi şu anda kökler daha önemli :)

Suyla çoğunu çıkarttım şükür. Yorumun için teşekkür ederim. Evet kökler daha önemli baktım hiç saç teli vs görmedim bişey olmaz inşallah 😊🤲

pessoa

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 16 Mart 2021, 16:04:16 »

Suyla çoğunu çıkarttım şükür. Yorumun için teşekkür ederim. Evet kökler daha önemli baktım hiç saç teli vs görmedim bişey olmaz inşallah 😊🤲

Bana anlatırken losyon kafanızda kalırsa sorun olmaz ama ertesi gün çok daha ince tabaka olarak sürün demişlerdi:)
  • Ekim Tarihi: 13.03.2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 35

Perhaps

• Full Member
« Yanıtla #28 : 16 Mart 2021, 16:18:55 »
Çok az sür o şekil yay. Kalanı deri emiyor zaten.
  • Ekim Tarihi: 08/02/2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4450
  • Yaşınız 36

Serkan Yurdagecer

• Full Member
« Yanıtla #29 : 16 Mart 2021, 16:24:20 »
Bana anlatırken losyon kafanızda kalırsa sorun olmaz ama ertesi gün çok daha ince tabaka olarak sürün demişlerdi:)

İnce sürmeye çalışıcam inşallah 😊

Facebook Twitter Instagram