miracle+hair forte spreyi beraber kullanmayı düşünüyorum bir sorun olmaz sanırım. demiri yükselteceğim ama annemde ve kardeşlerimde de dökülme olduğu için sadece demirin dökülmeye sebep olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Hiç belli olmaz. Vitamin değerlerinize de baktırın mutlaka. B12, D vitamini, çinko eksiklikleri de ayrıca saç dökülmesine sebep olduğu söylenir. Ayrıca tiroit ile ilgili durumları da kontrol ettirmek gerekir.
Hiç bahsettiniz mi veya başka arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum, tüm yorumları oluyamadım, ama ilk olarak dermatolog ve kan tahlilleri ile başlayınız sürece.
Hairforte u hiç kullanmadım etkisini bilemiyorum, ama maddi olarak yormayacak ise, hiç kullanmamaktan iyidir. Miracle losyon da etkili bir losyondur.
Losyonların en olumsız yanları, özellikle sizinki gibi uzun saçlardaki uygulama zorluğu ve içeriklerindeki alkolün bir süre sornra deride tahrişe, seboreik başlangıcına, ilerlemesine sebep olmasıdır. Kullandığınız dönemde deri sağlığını da gözetmeyi unutmayın.
İğneleme ve mümkünse masaj da olsun tedavinizde. İğneleme için dermaroller yerine dermastamp tercih edin. Dermaroller tekerlek gibi dönen birşey olduğu için saçlarınız dolaşabilir. Dermastamp bas çek
Şeklinde uygulandığı için daha uygun olur. Çok kısa iğneli olmaması bence daha uygun, 1 mm ve üstü tercih edilebilir.