abi benim şakaklar ı gördün sence nasıl olur toparlarmı minox ve döngü de çok belli olur mu
Daha önce farklı bi konuda şöyle bir şey yazmıştım. Böyle olduğunu düşünüyorum.
"Minoxidilin döngü yapmasının sebebini özetleyeyim hocam. Propacil hakkında pek bilgim yok. Sırayla takip edilirse sırası bu şekilde bana göre.
Daha çok kazanım vermesi --> minyatürize olmuş saçları kıl formuna getirmesi --> minyatürizasyondan geri dönmüş saçların normal saçlar kadar uzun süre anajen fazda kalamayıp aynı anda/yaklaşık zamanda telojen faza girmesi --> telojen fazda yaklaşık 3 ay durması gereken saçların minoxidil tarafından bu bağların yıkılması ve dışarı atılması --> yeni anajen fazına zorlaması."
Minox çok zahmetli cidden, ilaç kalıntısı falan da oluyor, ilk sıktığımda kaşıntı da oluyor. Ama o bölgenin boş olması, kalıntı veya kaşıntı yapmasından daha çok rahatsız eder beni.
Dermaroller ekleyecem yakında nw0 alanındaki saçlarım terminal kıl olmuyor. Minox bile yapamıyor bunu bende. Emilimi artırıp yenilenmesini sağlarsam bir ihtimal olabilir. 0.5le başlayacam. Etki kaybı durumu söyleniyor bunun gerçek olduğunu da düşünmüyorum.