Gönderen Konu: Benden günah gitti duta başlıyorum  (Okunma sayısı 5127 defa)

Xeth

• Hero Member
Ynt: Benden günah gitti duta başlıyorum
« Yanıtla #30 : 14 Mart 2021, 22:50:27 »
abi benim şakaklar ı gördün sence nasıl olur toparlarmı minox ve döngü de çok belli olur mu

Daha önce farklı bi konuda şöyle bir şey yazmıştım. Böyle olduğunu düşünüyorum.

"Minoxidilin döngü yapmasının sebebini özetleyeyim hocam. Propacil hakkında pek bilgim yok. Sırayla takip edilirse sırası bu şekilde bana göre.
Daha çok kazanım vermesi --> minyatürize olmuş saçları kıl formuna getirmesi --> minyatürizasyondan geri dönmüş saçların normal saçlar kadar uzun süre anajen fazda kalamayıp aynı anda/yaklaşık zamanda telojen faza girmesi --> telojen fazda yaklaşık 3 ay durması gereken saçların minoxidil tarafından bu bağların yıkılması ve dışarı atılması --> yeni anajen fazına zorlaması."

Minox çok zahmetli cidden, ilaç kalıntısı falan da oluyor, ilk sıktığımda kaşıntı da oluyor. Ama o bölgenin boş olması, kalıntı veya kaşıntı yapmasından daha çok rahatsız eder beni.

Dermaroller ekleyecem yakında nw0 alanındaki saçlarım terminal kıl olmuyor. Minox bile yapamıyor bunu bende. Emilimi artırıp yenilenmesini sağlarsam bir ihtimal olabilir. 0.5le başlayacam. Etki kaybı durumu söyleniyor bunun gerçek olduğunu da düşünmüyorum.
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 14 Mart 2021, 22:52:14 »
abi benim şakaklar ı gördün sence nasıl olur toparlarmı minox ve döngü de çok belli olur mu

Dostum sen henüz ne yapacağına karar vermemışsın bende senin gibiydim 2 ay boş geçirdim sen bence fazla vakit kaybetme kullanmayı göze aldıysan yarın bi tahlil yaptır hiç değilse 40 tl proscar al böl 4 e başla sonra düşünürsün minox mu dutmu bi yerden başlaman lazım senin böyle kafayı sıyırcan
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 14 Mart 2021, 23:32:35 »
Daha önce farklı bi konuda şöyle bir şey yazmıştım. Böyle olduğunu düşünüyorum.

"Minoxidilin döngü yapmasının sebebini özetleyeyim hocam. Propacil hakkında pek bilgim yok. Sırayla takip edilirse sırası bu şekilde bana göre.
Daha çok kazanım vermesi --> minyatürize olmuş saçları kıl formuna getirmesi --> minyatürizasyondan geri dönmüş saçların normal saçlar kadar uzun süre anajen fazda kalamayıp aynı anda/yaklaşık zamanda telojen faza girmesi --> telojen fazda yaklaşık 3 ay durması gereken saçların minoxidil tarafından bu bağların yıkılması ve dışarı atılması --> yeni anajen fazına zorlaması."

Minox çok zahmetli cidden, ilaç kalıntısı falan da oluyor, ilk sıktığımda kaşıntı da oluyor. Ama o bölgenin boş olması, kalıntı veya kaşıntı yapmasından daha çok rahatsız eder beni.

Dermaroller ekleyecem yakında nw0 alanındaki saçlarım terminal kıl olmuyor. Minox bile yapamıyor bunu bende. Emilimi artırıp yenilenmesini sağlarsam bir ihtimal olabilir. 0.5le başlayacam. Etki kaybı durumu söyleniyor bunun gerçek olduğunu da düşünmüyorum.
abi ben ozmn proscar ve minoxa baslayim ozmn

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 14 Mart 2021, 23:33:24 »
Dostum sen henüz ne yapacağına karar vermemışsın bende senin gibiydim 2 ay boş geçirdim sen bence fazla vakit kaybetme kullanmayı göze aldıysan yarın bi tahlil yaptır hiç değilse 40 tl proscar al böl 4 e başla sonra düşünürsün minox mu dutmu bi yerden başlaman lazım senin böyle kafayı sıyırcan
Solgar saw Palmetto da var 1 gün onu diğer gün de onu kullanayım mı

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 15 Mart 2021, 01:36:52 »
Solgar saw Palmetto da var 1 gün onu diğer gün de onu kullanayım mı
proscar kullanacaksam saw palmettoya gerek yok. oral hint yağı al hergün bir cay kasigi,3 form magnezyum al, omega 3 al. benim suanlık tavsiyelerim bunlar.

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #35 : 15 Mart 2021, 01:56:10 »
ben 7 ay kullandım hiç sorun yoktu üstelik 19 yaşında kullanmıştım

Neden bıraktınızki

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 15 Mart 2021, 01:56:55 »
proscar kullanacaksam saw palmettoya gerek yok. oral hint yağı al hergün bir cay kasigi,3 form magnezyum al, omega 3 al. benim suanlık tavsiyelerim bunlar.
OMEGA 3 aldım zaten, diğerlerini de alırım ve minox önerir misin

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 15 Mart 2021, 01:58:03 »
Neden bıraktınızki
aşırı sivilce olmuştu haddinden fazla ve çarpıntı oluyordu bir ara fena oldu hatta 10 dk bankta oturdum

Armaan

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 15 Mart 2021, 02:21:56 »
aşırı sivilce olmuştu haddinden fazla ve çarpıntı oluyordu bir ara fena oldu hatta 10 dk bankta oturdum
Panik atak olabilir o çarpıntı. Dht düşürmenin yan etkilerinden biri finasterid yapıyodu bende aynısını

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 15 Mart 2021, 02:29:45 »
Panik atak olabilir o çarpıntı. Dht düşürmenin yan etkilerinden biri finasterid yapıyodu bende aynısını
abi yok ya panik atak değil , panik atak ruhsal bir durum, benim duygu durumum da çok iyiydi hatta saçlarım dolgunlaşinca daha fazla mutlu oluyordum ,, beni fizikseldi kalbimde çarpıntı oldu doktora gittim EKG falan çekti dinledi sırtımı gogsumu hicbirseyin yok dedi içindeki gingko bilboa dan dolayı olabilir ve içinde çok şey var ondan muhtemelen

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 15 Mart 2021, 02:59:21 »

Tertemiz delirmişsin kardeşim mesajların falan psikolojini saç ile bozduğunun göstergesi. Bunu buradan çok net görebiliyorum, dutasterid kullanıp karaciğerini sikip atarsın vücüdun ana hormonu olan dht 90 civarında baskılamak cidden piskolojik bir sorun belirtisi, kimse bana dutasteridi savunamaz kanser hastalarına bile iki üç defa düşünülüp verilen bir ilacı saç için kullanmak akıl karı değil, hadi finasterid kullanırsın eyvallah , bu arada finasterid kullanıldığında benim görüşüm muhakkak propecia kullanılmalı daha homojen daha etkili araştırmalarım bu yöndeydi zamanında. Bu tavsiyelerim sana değil bu dediklerim belki sana fayda etmez maksat burayı okumaya gelecek içerden ve dışardan kişilere bazı şeyleri farkettirmek. Senin dutasterid kullanman beni/bizi etkilemez, ama sana diyeceğim kendine yazık edersin vesselam.
abi bi tane ünlü vardı bilmem kaç yıldır kullanıyor 10 dan fazla olmuş diyordu herhalde adını unuttum ve forumda kullananlar da var oralminoxidil gibi çok araştırma yapan biri bile kullanıyor ve baya sonuç alıyorlar , abi zaten saç bir erkeğin güzellik açısından bir organı gibi kafaya takmam bence gayet normal , ve yukarıda proscar aynı diyorlar bende baktım içerikleri aynı sadece dozajı farklı sen nerden vardın propecianın daha iyi olduğuna , yani belliki çok araştırma yapmışsın senin bana önereceğin en etkili tedavi yolu hangisi olur

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 15 Mart 2021, 10:12:06 »
abi bi tane ünlü vardı bilmem kaç yıldır kullanıyor 10 dan fazla olmuş diyordu herhalde adını unuttum ve forumda kullananlar da var oralminoxidil gibi çok araştırma yapan biri bile kullanıyor ve baya sonuç alıyorlar , abi zaten saç bir erkeğin güzellik açısından bir organı gibi kafaya takmam bence gayet normal , ve yukarıda proscar aynı diyorlar bende baktım içerikleri aynı sadece dozajı farklı sen nerden vardın propecianın daha iyi olduğuna , yani belliki çok araştırma yapmışsın senin bana önereceğin en etkili tedavi yolu hangisi olur

Ben kimseye tavsiyede bulunmuyorum herkes kendi karar versin. Sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Vesselam

Snowly12

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 15 Mart 2021, 12:54:16 »

Haftada 6 gun finas al, 1 gun dutas al. Dutas surekli uzun sure kullanilabilecek birsey degil. O adam hollywood unlusu sen degilsin.
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 15 Mart 2021, 13:05:08 »
Haftada 6 gun finas al, 1 gun dutas al. Dutas surekli uzun sure kullanilabilecek birsey degil. O adam hollywood unlusu sen degilsin.
minoxa bulaşmayim mı sadece şakaklar için

AloeVera

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 15 Mart 2021, 14:26:14 »
dut yerine fin neden kullanmıyorsun?

Facebook Twitter Instagram