Gönderen Konu: Benden günah gitti duta başlıyorum  (Okunma sayısı 5152 defa)

Snowly12

• Hero Member
Ynt: Benden günah gitti duta başlıyorum
« Yanıtla #15 : 14 Mart 2021, 20:25:48 »
daha hiç finas kullanmadım ki Solgar saw Palmetto aldım 1 hafta olacak onu gün aşırı kullanıyorum

Ee o zaman once dut kullanmadan once finas denesene neden en agirindan basliyorsun
Finasteride - 1 mg (haftada 3)
Evocapil(procapil)
Dermoroller 3 mm
Ketoral haftada 1 veya 2.
Masaj
30 mg cinko
Omega 3
Demir
D3
Azelaik asit kur
B6 p5p
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 14 Mart 2021, 20:37:52 »
ön çizgiyi minox harici toparlaman çok zor. önce bir finans dene bence, üstelik önce gidip sperm, dht vs testlerini yap. kontrole gittiğinde elinde değerler olsun.
abi minoxtan herkes şikayetçi ya döngüleri kaşıntısı vs ama olur gider yaparım avesin için ne diyorsun

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 14 Mart 2021, 20:38:31 »
Ee o zaman once dut kullanmadan once finas denesene neden en agirindan basliyorsun
finas hem geç sonuçları gösteriyor hemde ön bölgede etkili değil

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 14 Mart 2021, 20:44:52 »
hem propecia çok pahalı her 210 versem yılda 2500 gidecek

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 14 Mart 2021, 21:07:06 »
abi minoxtan herkes şikayetçi ya döngüleri kaşıntısı vs ama olur gider yaparım avesin için ne diyorsun
alopexy t kaşıntı konusunda rahat. minoxtan şikayetci olanların %90'nı kullanıp bırakanlar ve nw skalası çok yüksek olanlar. minox aga için en etkilki tedavidir. minox trenini kaçırmadan tekrar gözden geçir. dut sakat bir ilaç.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 14 Mart 2021, 21:08:01 »
hem propecia çok pahalı her 210 versem yılda 2500 gidecek
proscar alıp 5 e böl, aynı ilaçlar.

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 14 Mart 2021, 21:11:31 »
alopexy t kaşıntı konusunda rahat. minoxtan şikayetci olanların %90'nı kullanıp bırakanlar ve nw skalası çok yüksek olanlar. minox aga için en etkilki tedavidir. minox trenini kaçırmadan tekrar gözden geçir. dut sakat bir ilaç.
peki abi döngü zamanında başladığım yerden daha kötü olur mu yoksa eski haline mi döner ve geçer mi

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 14 Mart 2021, 21:12:18 »
proscar alıp 5 e böl, aynı ilaçlar.
Forumda proscar için boş ilaç diyorlar , ben baktım içerikleri aynı ama kararsız kaldım

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 14 Mart 2021, 21:22:39 »
Forumda proscar için boş ilaç diyorlar , ben baktım içerikleri aynı ama kararsız kaldım

Hocam daha neredeyse hiçbir şey bilmiyorsun. Araştırıp başlamalısın ilaçlara
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

İnceTellii

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 14 Mart 2021, 21:31:49 »

Kim proscara boş diyo atası proscar o propecia ve türevlerinin
Tedavi
Dutasteride
Omega3 günde 2
Dermaroller şakaklara 0.25 2 günde 1
Magnezyum takviyesi
Dermastamp 1.5mm haftada 1
Hint yağı 1 çay kaşığı hergün

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 14 Mart 2021, 21:42:54 »
Hocam daha neredeyse hiçbir şey bilmiyorsun. Araştırıp başlamalısın ilaçlara
Reis baya baktım da çok fazla görüş var en son minox ve dut arasında kararsız kaldım dut daha mantıklı geldi döngü yüzünden ve dut kullanıp çok iyi sonuç alanlar var

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 14 Mart 2021, 22:06:46 »
Kim proscara boş diyo atası proscar o propecia ve türevlerinin
valla tam hatırlamıyorum ama gördüm forumda bir kaç defa ve Koray hoca da 1 mg lık formları önermişti

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 14 Mart 2021, 22:16:49 »
kim bu minox döngüsünü attı ortaya anlamıyorum, insanların hayatlarıyla oynuyorlar cidden. minox saçınızı daha çok dökmez, eğer açıklığınız ciddi değilse döngü belli olmaz. bununla ilgili konular var, döngünün aslında yanlış bilinen bir şey olduğunu arkadaşlar anlatmıştı, araştır istersen. proscara boş diyen arkadaşla muhabbeti kes.

maraz1

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 14 Mart 2021, 22:33:54 »
kim bu minox döngüsünü attı ortaya anlamıyorum, insanların hayatlarıyla oynuyorlar cidden. minox saçınızı daha çok dökmez, eğer açıklığınız ciddi değilse döngü belli olmaz. bununla ilgili konular var, döngünün aslında yanlış bilinen bir şey olduğunu arkadaşlar anlatmıştı, araştır istersen. proscara boş diyen arkadaşla muhabbeti kes.
abi benim şakaklar ı gördün sence nasıl olur toparlarmı minox ve döngü de çok belli olur mu

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 14 Mart 2021, 22:49:09 »
abi benim şakaklar ı gördün sence nasıl olur toparlarmı minox ve döngü de çok belli olur mu

Tertemiz delirmişsin kardeşim mesajların falan psikolojini saç ile bozduğunun göstergesi. Bunu buradan çok net görebiliyorum, dutasterid kullanıp karaciğerini sikip atarsın vücüdun ana hormonu olan dht 90 civarında baskılamak cidden piskolojik bir sorun belirtisi, kimse bana dutasteridi savunamaz kanser hastalarına bile iki üç defa düşünülüp verilen bir ilacı saç için kullanmak akıl karı değil, hadi finasterid kullanırsın eyvallah , bu arada finasterid kullanıldığında benim görüşüm muhakkak propecia kullanılmalı daha homojen daha etkili araştırmalarım bu yöndeydi zamanında. Bu tavsiyelerim sana değil bu dediklerim belki sana fayda etmez maksat burayı okumaya gelecek içerden ve dışardan kişilere bazı şeyleri farkettirmek. Senin dutasterid kullanman beni/bizi etkilemez, ama sana diyeceğim kendine yazık edersin vesselam.

Facebook Twitter Instagram